Zaujíma ma aká by bola reakcia konkrétne vášho otca, keby ste mu oznámili že ste tehotná v 16... a ako by reagoval na otca dieťaťa ?
môj otec by to asi zobral s kľudom, že nejako bude, ale zodpovednosť je plne na nás dvoch a musíme sa postarač. ale ak by to spravila naša dcéra, tak to by sa manžel veľmi hneval
Tak to by ma rovno zabil,takze som bola zodpovedna lebo ho poznam🤣
Bol by asi nahnevany a sklamany. A nechal by ma/nas plne niest zodpovednost za svoje ciny.
nezažila som, takže neviem ako by zareagoval 😀 v 16tich som nesexovala
V 16 🤣 neviem asi by ma zabil , alebo by som umrela od hanby 🙈🤣 našťastie ja som mala rozum a pred rodičmi rešpekt , čiže toto by sa mi stať nemohlo 🙂
A tvoj by ako zareagoval? Ci si mu to este nepovedala? Potom napis 🙂
@bambulienka25 v 16 tich ešte nezarábajú 🙈🤣 a keď aj majú nejaké € nakúpia cigarety či vínko a potom im ostávajú oči pre plač 🙈
Je uplne jedno, ako by zareagoval moj otec, kedze je to zrejme uplne iny clovek, ako otec zakladatelky-kolko ludi, tolko reakcii. A teda, asi som bola uplne trapna, ale v 16-tich som sa venovala viac skole a konickom, takze som taketo delikatne situacie nemusela riesit. Bolo treba najskor premyslat a potom sexovat.
Najprv by ma roztrhol ako zabu, potom by mi, predpokladam, pindajuc pomohol, po maminej intervencii 😀 Kazdopadne v tom case som nemala ako otehotniet, takze ma tato dilema netrapila.
Myslim ze kazdy rodic by bol sklamany... Moja sestra otehotnela v 16tich a veru otec nadseny nebol mal vtedy len 38rokov a povedal jej ze mu znicila život teraz ma ona 38 a tak uplne zo srdca jej to stále neodpustil...
moj otec by zareagovat nestihol, matka by ma zabila skor, nez by on vobec zmurkol 😁
Tazko povedat co by bolo keby, ked sme davno vsetky dospele a deti sme pocas strednej skole v drvivej vacsine nemali... mozem ti napisat len to, ze keby dojde dcera tehotna, bude mi jedno, ci ma 14,15,16, proste uplne jedno, podporim ju ako budem najlepsie vediet... aby mohla dalej chodit do skoly a aby to ustala s babom... k priatelovi sa budem stavat tak, ako sa bude stavat ona - ked ho bude milovat ako kona, tak ho nejako prekusnem. Ked to bude nezodpovedny idiot, da mu facku ona, ja mu dam druhu 😂 Zavisi, aky vztah s rodicmi mas, ja mam po tom, co sa u nas na ulici obesilo kvoli prvej laske 14 rocne dievca a pomahala som ju rodicom zvesovat zo zabradlia schodiska v ich rodinnom dome... akosi sa mi posunuli priority... nic nie je take zle, aby sa to nedalo spolu vyriesit. Absolutne nic.
Ano suhlasim, že vo vašich 16 ste to väčšina z vás neriešili ale dnes je doba ina a dnešná mládež sexuje veľakrát aj od 14... mat sex v 16 teda už nie je nič čo by nebolo obvykle... pytam sa tak preto lebo ano, ja som otehotnela v 16. Samozrejme som vedela čo je ochrana ale partnerovi som naivne dôverovala, keďže je o 4 roky starsi, že si vie dať pozor... zase poznam pary čo fungujú bez ochrany roky a nic sa im neprihodilo.. no dnes to neľutujem, mám nádherného 4 ročného syna, ktorého s partnerom nadovsetko milujeme. Ano, boli sme nezodpovedni, ale zodpovednosť prišla v tom, že sme si ho nechali, veľa dievčat ide na potrat. A tu otazku sa pytam preto, lebo môj ocino to zobral tazko. Čomu sa samozrejme necudujem a chapem to. No raz keď bol opity nejak to nanho dolahlo a vysiel na partnera, vycital mu že mi a aj jemu znicil zivot a keďže bol opity, chytil ho pod krk. Partner mu to doteraz neodpustil, odvtedy sa nevideli ani neboli v kontakte a zaprisahal sa, že môj otec malého v živote neuvidí. Drzi ho to do dnes a mna to trapi. Trhá mi srdce že keď chodím domov pozrieť rodičov, vždy idem sama a môj syn si nepozna druhého deda
@anjelicek26 bože,to muselo byť strašne 😥
@anjelicek26 presne s tebou suhlasim, su ine tragedie. U nas otehotnela jedna v 16tich a cela dedina to riesila az na jej rodinu. Jej mama mi osobne povedala,ze nadsena nebola, ale ze dieta je dar a oni to vobec tak neprezivaju ako tragediu. S dcerkou jej pomohli a dnes uz je ona vydata a ma dalsie deti. Dokoncila strednu aj vysku si urobila. Vsetko sa da, len sa treba tak nastavit.
Zas si nemysli, že 'teraz' je iná doba a sex majú mladší ako pred 20, 40, atď rokmi. Vždy boli neplnoleté matky.
Nemyslim si, ze vtedy bola ina doba, ale to nie je podstatne. To, ako sa zachoval Tvoj otec voci Tvojmu partnerovi sice nie je nic pekne, ale takto sa urazit a branit kontaktu vnuka a starych rodicov a obzvlast, ked vidi, ze Ti to nerobi dobre, to je asi aj horsie. Ja by som takto fungovat nemohla.
@anjelicek26 preboha 😞😞
@gladys_07 ja mam dodnes zimomriavky a to je to styri roky dozadu. Pritom to nebolo moje dieta, napriek tomu. Strasne. Aj zachranari, policia, pohreb, cele toto bolo strasne. Pritom kamaratkam to povedala. Stacilo, keby jedna jedina to povedala mame a ta dvihla telefon a zavolala to rano tej jej... tazke srdce maju rodicia na to, velmi velmi.
mna mamina mala v 16tich a to este len bola ina doba, narodila som sa v 1986 a v tej dobe no sodoma gomora, dedko sa asi netesil, mamina vraj bola jeho milacik a celkom ho sklamala a navyse otec maminu opustil, ked som nemala ani rok, nuz tak ma vychovala vlastne babka, kedze mamina uplne nevedela co a ako a babka bola celkom dominantna pani a mamina chodila na strednu ze ano 🙂 cele sidlisko chodilo kontrolovat ci nie som nejako telesne postihnuta, lebo vsak katastrofa v tej dobe ale zvladli sme to vsetci a myslim si, ze aj tvoj partner by sa mal pokusit pochopit, ze pre tvojho ocina to mohol byt sok a zahodit ego a neupierat dietatu dedka
A preco by tvoje dieta nemohlo vidiet deda? To by raz moj muz zakazal. Ty nie si svojpravna? Apropo,dceru by dom roztrhla ako zabu. Na to nie je len otec.
Dufam,ze moje dieta dobre vychovam a bude mat rozum.
Neviem partner nech si predstaví,že ten váš plod lásky vám to urobí o pár rokov. Ako by sa cítil...Bude mať 36 rokov úplne super mladý chlap v najlepšich rokoch a už dedo a miesto riešenia svojej väčšej hypotéky, ďalšieho malého baba,či znovu cestovania po svete užívania si toho,čo mu život ponúka kedze už by nemusel riešiť plienky tak sa bude starať o mladých plus vnúča. Tiež nech sa snaží vžiť do kože toho deda. Plus ak máte dcéru, vždy je väčšie riziko, že zostane s dieťaťom sama. Bol by šťastný?
Ten tvoj trtko nech je šťastný ako blcha, že ho tvoj otec nestiahol z koze zaživa. Lebo presne to by som urobila s dvadsaťročným riaditeľom vesmíru, čo nabuchal sestnarocne decko, lebo on vie, čo robí. A teda aby mi muž zakazoval k rodičom vodiť dieťa - no tak takú ešte nehrali. Iné by bolo, keby tvoj otec ublížil tebe ci dieťaťu, tam by som ho plne chápala. Ale takto je to stále rovnaké nedospele suverénne tela. Upierat dieťaťu (normálnych) starých rodičov, lebo nie sú mnou nadšení, to je stále konanie dôležitého pubertaka a nie muža, otca rodiny. Mam dcéru skoro v tom veku, keby prišla s tým, že je tehotná, tak sa isto postavíme na jej stranu, ale čo (a ako) by môj muž povedal jej "spolupachatelovi" by chlapec nerozdychal sakramentsky dlho.
@kulumulu123 38-16 nie je az taka tazka matika 😉
A ako to mám vedieť, ako by môj otec zareagoval??? To sú teda problémy 😂