Baby, aké najkratšie manželstvo poznáte,alebo ste zažili ... a neratam manželstvá hviezd 🙂
poznam cca 3 ročné manzelstvo, vzali sa na jari 2009 a rozviedli na jesen 2012, z manzelstva pochadzaju dve este malicke deti.... bez komentara. je mi ich luto. (tych deti). dvaja sa vzali ani sa riadne nepoznali,hned spravili deti a len co prisli prve vazne problemy tak to vzdali...
5 mesacne 🙂
10 mesiacov a 2dni od svadby po rozvod
Co chces spravit rekord? 😀 Pripomina mi to mna, ked som mala skolenie v novom zamestnani a ta praca mi pripadala uplne mimo. Tak som sa spytala, ze aky rekord mali, kedy im dal niekto vypoved. Vraj po 2 tyzdnoch. Tak som robila vsetko preto, aby som aspon tie 2 tyzdne vydrzala a nebola som rekorderka. Nakoniec som dala vypoved po 2 rokoch. Prekonala som sa 😀
nie vlastné, ale známy... svadba vo februári, oficiálne oznámený rozpad manželstva a následný život s novým partnerom v auguste... papierový rozvod bol už len formalita (keďže tam neboli deti ani hypo a spoločne nadobudnuté majetky, tak to šlo rýchlo) cca do 3 mesiacov...
my sme mali svadbu po 9rokoch spoločného žitia vo februári 2010 a sme v rozvodovom konaní....manžel si našiel inú a už 8mesiacov s nami nebýva 😢
moj pripad: 4 roky chodenia, rok po svadbe som zbalila kufre a dovi dopo. tak to vyzera, ked si niekto mysli, ze manzelstvom si mozem k partnerovi dovolit co chcem. obrucka neznamena istotu vo vztahu.
jedna známa týžden od svadby dala žiadosť o rozvod a to sa zobrali vraj kôli rodine, aby boli spokojni, po 10 rokoch čo spolu chodili. rozvod bol vraj to že si už nemali čo dať ani povedať
8 mesiacov ...
jeden znami so svojou manželkou vydržal po svadbe presne rovný týžden, zbalil kufre a odišiel akurát že doteraz nie su rozvedený, na diaľku je to komplikovanejšie keď druhý nepreberá poštu.. 😒
no ja poznam kamos - podanie na rozvod po 3 dnoch od svadby, podala manzelka, on sa zbalil a hned odisiel ako vojak prec, rozvod bol iba v jeho zastupeni 🙂 ale teraz je velmi stastny s terajsou priatelkou
my sme boli spolu 2 roky, a tretieho sa nedozijeme v juny je rozvodove konanie, niekdy je lepsie sa vratit z kratsej cesty, ako nechat sa tahat ku dnu,klamarom,podvodnikom a zlodejom,ktory iba hambu robi.... 😉 dufam, ze mi to odklepnu na 1x
.
ja poznam aj den svadby ked nevestu nasli s inym na zachode🙂 dalsie po roku..ale tak co stava sa racej skor ako stracat cas a nebyt stastny
No ja poznam,moj.brat v july svadba a v septembri si zbalil veci a odisiel.dieta prve na ceste.ale po roku rozvod dna testy a potvrdilo sa ze dieta nie je jeho....
Poznam.Dcera mojej kolegyne.Po polroku rozvod.Mal frajerku.Nastastie deti este nemali.
kamoska.. na den svadby sa pohadali, po 3 mesiacoch spolunazivania (kde sa denne hadali a bili) sa odlucili a do roka rozvod. a pritom kym chodili nevedeli sa od seba odtrhnut, az to vsetkym bolo neprijemne pozerat sa na nich.
Kamarátka sa ma v deň jej svadby spýtala, že čo by sa stalo keby k oltáru neprišla. Zaskočilo ma to, ale úprimne som jej musela povedať, že ak cíti pochybnosť, nemala by sa vydať. Čakala dokonca miminko. Vydala sa v lete a o polroka sa s manželom so spoločného žitia oddelili. O ďalšieho polroka sa rozviedli. Takže od svadby do rozvodu cca rok.
kamoska sa rozviedla po 3 mesiacoch
Moja sestra sa vydávala na jar 2001 a v zime 2002 sa rozvádzala
😀 Moja sestra v deň svojej svadby povedala, že s ním žiť nebude, o dva mesiace podala žiadosť o rozvod...Dôvod bol ten, že prišiel na vlastnú svadbu podgurážený, keď ju chcel preniesť cez prah, tak ju stisol silnejšie, zostala jej modrina a povedala, že nemá cit. Ona s takým mužom žiť nebude...a tak aj bolo, žiadna svadobná noc, po svadbe prišla k mame a ostala tam, kým ich nerozviedli 🙂
tak na tuto temu poznam tiez jedno z tych expresnejsich manzelstiev:
necelych 24 hodin.
o stvrtej popoludni sa vydala, o desiatej rano na druhy den uz spala s laskou svojho zivota. do noveho bytu prisla len oznamit, ze sa chce rozviest, svadba bola omyl a odisla. rozviedli ich za mesiac.
Kamarati - 8 rokov spolu chodili, potom otehotneli, v aprili bola svadba, a ked sa dieta v septembri narodilo, uz boli de facto od seba, rozvod dotiahli po par mesiacoch papierovo (a on sa znova ozenil po roku, ked uz cakal dieta s tou dalsou).
znama sa po 9 rokoch chodenia uz ako tehotna vydavala a mala ma teraz rok aj pol a uz sa ide rozvadzat co ma druheho vraj lasku jej zivota
ani do konca svadobnej hostiny.Uz pred cepcenim boli od seba a natrvalo :-/
manžela poznám od svojich 15rokov a sme manželia 27rokov a myslím že ďalších (100)budem
zažili sme spolu veľa dobrého aj zlého ale vždy sme to vyriešili je to všetko o komunikácií a porozumený.
tak si myslí že mám šťastné manželstvo a dve krásne veľké deti
@natalia912 poznám mojej známej pred 34 rokmi, tehotná sa vydávala.... ani svadobnú noc nestihli mať ......
ahoj.ani rok ,myslim ze presne na vyrocie mail rozvod/znama/ a preco sa pytas?