Ahojte ake máte vzťahy. Príde k vám svokra pozrieť ?či čaká len keď prídete vy k nim ako je to u nás 🙄ako ja som volala ale to bola len sama výhovorka.. ale keď som nevolala tak prišla ako nechapem či naschvál mi pozret ako mám bordel..🤷som na materskej a myslela som že viac budú sa zaujímať ale kdeže ani nenapíse nič občas dám foto na net ale asi čakajú keď prídeme. Nuž . Kto nás chce vidieť alebo skôr malé ten sa vie ozvať aspoň z mojej rodiny
Trochu mi to je ľúto ale zas múdre reči čo ako mám robiť mi netreba hovoriť nemám prvé dieťa
Nedávaj fotky bábätká na internet a uvidíš ako sa sa začne zaujímať
Moja svokra je uz na dochodku tak ma kopu casu 🙂
kupuje dost oblecenia, sem tam nejaka hracka/knizka… ja som rada, ze mam taku co sa zaujima, ale tak je to jej prva vnucka a zaroven aj posledna, tak si to uziva 🙂 .. ked chce ist na navstevu zavola, ci moze a ze o kolkej, chape ze odchod je vtedy, ked ideme malu kupat 🙂
tiež som si myslela, že svokra bude za vnúčikom chodiť častejšie. Bývali sme od nich 3 km a prišla 2x do roka na oslavu. Teraz sme sa presťahovali ešte bližšie, sme od nich kilometer a aj tak nepríde. Vyhovára sa, že sa stará o chorú babku. Už som si zvykla, na druhej strane mi aspoň nepríde vtedy, keď mi to nevyhovuje.
Na dôchodku , bez záujmov , blizko , chodí do nášho mesta , ale nezastaví sa nikdy, hoci ju deti casto volajú . Doteraz som neprišla na to, či je to nezáujem alebo sa len nechce vnucovať 🙂 Ale my tam chodime raz za týždeň - dva na dve hodinky na návštevu .
Alebo sis myslíte že je im blbé sa mi ozvať veď ja viem že ma nie raz riešili že som nahovno nevesta ..lebo nerobím čo by chceli,bývame inde s mužom a nie tam kde chceli oni
Podla mna ani sama nevies co chces. Pride - zle je, lebo ti dava rady a kontroluje. Nepride tiez je zle. Tak sa rozhodni. A pripadne nic neocakavaj a budes spokojnejsia.
A k otazke - mame velmi dobre vztahy- komunikujeme a navstevujeme sa primerane vzialenosti 400km.
@tinkavvv uprimne čakala som že prídu keď som volala ale nie no škoda tak už neviem
Lepší ako s vlastnými rodičmi...odsťahovali sme sa, kúpili sme dom 75km od nich, dosť často volajú, asi každý tretí deň...chodia menej často, ale zaujímajú sa
Moji svokrovci bývajú o pár dedín ďalej, nemajú vodičák a obaja už majú zdravotné problémy....takže chodíme my tam. Keď sme dostávali aby videli dom muž bol pre nich a aj ich odviezol domov. Vtedy tu boli len 1x.
Fakt sa bojím dňa, kedy sa môj syn ožení a založí si rodinu. V tej chvíli sa zo mňa stane hnusná mrcha a nech urobím akokoľvek, všetko bude zle. Veľakrát tu vidím, ako sa nevesta sťažuje, že svokra je stále u nich, každý deň, či viackrát do týždňa sa dotrepe na návštevu, mrcha jedna! A teraz zase nepríde, nezaujíma sa, to je ale sviňa! Ach, ženy, čo vlastne od tých svokier chcete?
moja svokra býva pár metrov od nás a bola u nás v kuse, odchádzala večer o deviatej... tak si vyber, čo je lepšie 😂