Aké máte vzťahy s jeho/jej rodinou?

linduska85
17. jan 2023

Bývalá som u bývalého priateľa aj z jeho rodinou podľa vás bolo to fer že som mala upratovať stale iba ja? Mal dve sestry ale z ničím mi nepomahali z upratovanim keď bol špinavý riad stale iba ja aj na dlážku umývať...prah ..kúpeľňa svokra to hovorila stále iba mňe ...a raz v noci syn ešte nespal a uspaval ho priateľ a svokra jemu a tvoja žena čo robí spí a ty si hore s malým nech vstane a ide ho uspat ona!podla vás je to v poriadku že som bola na všetko sama ok chápem bola som nevesta ale aj tak mi nepríde fér od nich..

pikachu999
17. jan 2023

@linduska85 nie je to fér a mala si si otvoriť ústa a povedať to.., práca v domácnosti sa má trochu deliť a nie že všetko máš robiť len ty

kat15
17. jan 2023

@linduska85 treba si o tom pohovorit s priateľom a potom aj s rodinou

miadi
17. jan 2023

Uz tam nebyvas tak naco riesis minulost? Uz to davno nie je aktualne jasne ze to Nebolo fer. Mala si to riesit vtedy .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
17. jan 2023

Je to ex tak sa.nevrtaj v minulosti hlavne ak si v prítomnosti nevieš otvoriť ústa.

caroline_
17. jan 2023

@linduska85 bola som v podobnej situacii povedzme.nie nie je to fer, ale ak je to byvali tak sa na to vy.er, co bolo bolo.

danica2711
17. jan 2023

@linduska85 hlavne si sa tam nemala nasťahovať, najprv ste si mali zabezpečiť vlastné bývanie a až potom si urobiť dieťa

zmrzlinka2021
17. jan 2023

@linduska85
Ja len nechapem, ze si sa ihned neozvala. Normalne si jeho rodina z jeho frajerky spravila sluzku

euka210
17. jan 2023

@linduska85 mal byt rozpis ktory den ktora upratuje. Mala si to vtedy riesit, resp.mal sa ozvat priatel...ale zrejme tam bola matka sefka a vsetci pocuvali ju

linduska85
autor
17. jan 2023

@euka210 ja som to aj riesila a svokra ze to moja povinnosť

pikachu999
17. jan 2023

@linduska85 tak hlavne že už je bývalý

zoeeoz
17. jan 2023

@linduska85 chyba na oboch stranach..po prve nestahujem sa svokre a uz vobec nie frajerovej mamke..po druhe ak uz, som slusna a pomaham ALE niesom otrok a "svokru" mal upratat frajer a ked nie on, tak ty...parada, ze je byvaly 🙂

evita11223
17. jan 2023

toto treba riesit hned ako problem vznikne, lebo potom sa to len zbytocne nabaluje, viem o tom svoje, takze to treba riesit, tak ako ty mas povinnosti, tak aj ini ;)

euka210
17. jan 2023

@linduska85 robit im sluzku urcite nebola tvoja povinnost. Ja byvam u svokrovcov a nikdy ma nenutila robit. Ked, tak nahanala mojho manzela. O domacnost sa staram, ale tak ako som stihala pri malych detoch. Nestarala sa nam do vychovy, hoci niekedy povie svoj iny nazor. Je to velmi dobra svokra.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linduska85
autor
17. jan 2023

@mirco50 us sme spolu sami byvali aj ma podviedol nechala som ho