Bývalá som u bývalého priateľa aj z jeho rodinou podľa vás bolo to fer že som mala upratovať stale iba ja? Mal dve sestry ale z ničím mi nepomahali z upratovanim keď bol špinavý riad stale iba ja aj na dlážku umývať...prah ..kúpeľňa svokra to hovorila stále iba mňe ...a raz v noci syn ešte nespal a uspaval ho priateľ a svokra jemu a tvoja žena čo robí spí a ty si hore s malým nech vstane a ide ho uspat ona!podla vás je to v poriadku že som bola na všetko sama ok chápem bola som nevesta ale aj tak mi nepríde fér od nich..
@linduska85 treba si o tom pohovorit s priateľom a potom aj s rodinou
Uz tam nebyvas tak naco riesis minulost? Uz to davno nie je aktualne jasne ze to Nebolo fer. Mala si to riesit vtedy .
Je to ex tak sa.nevrtaj v minulosti hlavne ak si v prítomnosti nevieš otvoriť ústa.
@linduska85 bola som v podobnej situacii povedzme.nie nie je to fer, ale ak je to byvali tak sa na to vy.er, co bolo bolo.
@linduska85 hlavne si sa tam nemala nasťahovať, najprv ste si mali zabezpečiť vlastné bývanie a až potom si urobiť dieťa
@linduska85
Ja len nechapem, ze si sa ihned neozvala. Normalne si jeho rodina z jeho frajerky spravila sluzku
@linduska85 mal byt rozpis ktory den ktora upratuje. Mala si to vtedy riesit, resp.mal sa ozvat priatel...ale zrejme tam bola matka sefka a vsetci pocuvali ju
@euka210 ja som to aj riesila a svokra ze to moja povinnosť
@linduska85 tak hlavne že už je bývalý
@linduska85 chyba na oboch stranach..po prve nestahujem sa svokre a uz vobec nie frajerovej mamke..po druhe ak uz, som slusna a pomaham ALE niesom otrok a "svokru" mal upratat frajer a ked nie on, tak ty...parada, ze je byvaly 🙂
toto treba riesit hned ako problem vznikne, lebo potom sa to len zbytocne nabaluje, viem o tom svoje, takze to treba riesit, tak ako ty mas povinnosti, tak aj ini ;)
@linduska85 robit im sluzku urcite nebola tvoja povinnost. Ja byvam u svokrovcov a nikdy ma nenutila robit. Ked, tak nahanala mojho manzela. O domacnost sa staram, ale tak ako som stihala pri malych detoch. Nestarala sa nam do vychovy, hoci niekedy povie svoj iny nazor. Je to velmi dobra svokra.
@mirco50 us sme spolu sami byvali aj ma podviedol nechala som ho
@linduska85 nie je to fér a mala si si otvoriť ústa a povedať to.., práca v domácnosti sa má trochu deliť a nie že všetko máš robiť len ty