Aké bolo vaše najlepšie rozhodnutie v živote?

6. okt 2024

Ahojte, dajme temu na popoludnie. Ake bolo vase najlepsie rozhodnutie v zivote? Ja viem, okrem vyberu partnera a deti, to je samozrejmost. Zacnem ja. V auguste bolo uz dva roky co som si prestala farbit vlasy. Vlasy huste, nelamu sa, ziadna krepovistost a ten lesk nema chybu 😍

amonet
6. okt 2024

zaplatit dietatu baby plavanie, od 6m do 2,5 roka od 3 rokov je to plavec bez potreby plavacich pomocok

pinkmamba
6. okt 2024

ze som si vymazala instagram

doriiis
6. okt 2024

Odísť bývať z Bratislavy,kúpiť starší dom,dobre investovať,pracovať inak než ostatní,odísť zo zamestnania,keď ponúkali kráľovské odstupné,dvíhať telefón pravým ľuďom a blokovať nesprávnych,nejesť sladke

kikush182329
6. okt 2024

Prestahovat sa do Finska.

minenkak
6. okt 2024

Odišla som zo Slovenska a vzťahy udržiavame len s blízkou rodinou,rozchod s bývalým partnerom, ostrihanie vlasov pred dvoma rokmi, mať dieťa zavčasu a viem že zas budem zhejtovana,ale zrušenie kontaktov s inými ľuďmi ,mimo naozaj blízkej rodiny

lindous
6. okt 2024

Zmeniť VŠ, rovnaký odbor, ale iná uni 😄 “stratila” som rok, ale aj ten mi niečo dal a neľutujem vôbec

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cherrystone
6. okt 2024

u mna najlepsie rozhodnutie bolo neodist za svojou velkou laskou do zahranicia a nastupit na vysoku skolu.

luciaruz
6. okt 2024

Zmazať zo života zlých ľudí.

gabriela_obzerova
6. okt 2024

Mat tretie dieta 😁 A posuvanie svojej komfortnej zony- neustale vzdelavanie a volba noveho zamestnania

ndrag
6. okt 2024

Kupa bytu v mladom veku, ktory je iba moj. Lepsiu investiciu som ani spravit nemohla, keby viem vtedy co teraz, tak by som isla este do jedneho. A pravidelny pohyb v zivote! 🙂

zuzanka.zuzu
6. okt 2024

1.schudnúť a cvičiť (prečo som ja nezačala skôr 🤦)
1.nebáť sa riskovať ohľadne výpovede a investovania financií (prečo som ja nezačala skôr II. 🤦)
1.no a teraz robím svoje buď tretie najlepšie rozhodnutie alebo prvé najhoršie rozhodnutie v živote, to ukáže až čas

luccija
6. okt 2024

Ísť si vždy svojou cestou nikdy som nešla s davom
Odchod z práce aj, keď všetci si mysleli, že robím chybu

jesenzima
6. okt 2024

Odsťahovať sa v 20 do vzdialeného mesta, preč od všetkých a všetkého 🤘

xenia65
6. okt 2024

V 60-tke, spolu s manželom predať dom, ktorý sme 34 rokov zveľaďovali, na dedine s veľkým pozemkom a presťahovať sa do mesta, nového domčeka s malým pozemkom a bez starosti👍

vilma7
6. okt 2024

Odísť zo Slovenska.

juliet86
6. okt 2024

tabletka po . po nechranenom sexe so sibnutym exom

karolinakr
6. okt 2024

@juliet86 🙂

bloger
6. okt 2024

Začal som sa viac starať o svoje zdravie.

hankab
6. okt 2024

Odstahovat sa od rodicov hned po vyske. Kupit si byt v 26r na hypoteku. Priniest si domov 2 psikov najduchov. Zariskovat a asi 4x zmenit pracu po dost kratkej dobe, oplatilo sa, vypracovala som a zarabam viac ako moj nadriadeny 😬😁

nerko
6. okt 2024

Pracovať počas prázdnin na VŠ v zahraničí.

beata_k
6. okt 2024

Znova sa prestahovat

vierkainka
8. okt 2024

Odísť z toxického vzťahu a začať odznova ❤️ Nový život.

jana_eyre_2
8. okt 2024

Okrem deti a výberu partnera? Vlastne neviem 😅 dúfam ze najlepšie rozhodnutie je to ktoré nás ešte len čaká a bude snáď aj realizované...

kris_tin257
8. okt 2024

Odísť z domu a presťahovať sa do Bratislavy 😊 a kúpiť si byt, medzi týmito dvomi vecami sa neviem rozhodnúť čo bolo lepšie 🤷

liusa82
8. okt 2024

Otvoriť si sukromnu ambulanciu a presťahovať sa z bytu do domu mimo susedov 😃

vcielka45
16. nov 2024

Odísť od mojej hlúpej rodiny najlepšie čo človekoze urobiť odtrhnúť sa od toxickej rodiny

lasona
16. nov 2024

Spraviť si kozmeticky a pedikersky kurz.

tulipanik12
16. nov 2024

Rozviesť sa

lenka0908
16. nov 2024

Mať psíka ❤️