Ahojte som zúfalá ,randím s mužom s ktorým nebyvam a proste vôbec nemá take návyky ako ísť na nákup a podobne,žije sám ale stravuje sa reštauracne. O ničom inom nebasni ako to že sa teší keď budeme spolu bývať a JA mu budem robiť večere …kde je napísané že žena sa má len o to starať ako sa s ním normálne baviť na tuto tému?
@petamich 😂
No povedat mu na rovinu, ze ked hlada sluzku, kucharku a opatrovatelku ma hladat inde a ked inde hladat nebude, tak bude trenovat domave prace. Moj sice sporak obchadzal zdaleka, ale aspon pochopil, ze nic ine mu neostava ako zacat s tym nieco robit, pretoze ja nestiham. A nieco malo uz navarit vie, aj na nakupy uz chodi, uz vie, ze vysavanie nema vplyv na testosteron ani z umyvania riadu neklesa sexualny apetit.
😁 JA večere variť nebudem, MY môžeme spolu... - Ale ja variť neviem
-to nevadí, naučím ťa.
Stravuje sa restauracne, preco by si varila🤯? ved sa mozete stravovat restauracne spolu😂
Rýchlo by som ho vyviedla s omylu.
Muza si musis vychovat na svoju ruku. Je to dlhy a narocny proces, ale da sa to. Hlavne zacat hned, kym v zalubenosti nebude oponovat 😉
...varit vecere, prat trenky, zehlit kosele, varit kavu, upratovat a zadarmo🤣🤣
@zuzinka888 a este aj mlady pan sex dostane zadarmo....no ktora by odolala?
Nie som tvoja mama, varit a upratovat budeme spolu, alebo hladaj dalej nejaku inu hlupu
Možno to myslel tak, že kým ty urobíš večeru, on povysáva, vyvesí prádlo....😋
Môj muž doma tiež vôbec nevaril, kým bol sám. Tak max ham&eggs a špagety s kečupom, ale to už musel byť kritický stav :D cez týždeň išiel do reštaurácie a cez víkend k mame alebo mu ona nosila jedlo. Po pár mesiacoch chodenia som začala uňho tráviť víkendy a k mamičke na obed som chodiť odmietala. Najskôr som varila hlavne ja a zapájala ho postupne jednoduchšími prácami - oškrabať zemiaky, nakrájať cibuľu, mäso a podobne. Keď sme spolu po cca pol roku vzťahu začali žiť spolu full time, prerátala som mu, koľko ušetríme, ak budeme aj cez týždeň variť doma a začal sa na to chytať. Išlo to po malých krokoch postupne, ale zvládol to. Síce má stále problém sám sa chytiť iniciatívy typu "dnes navarím ja a bude toto a toto", ale keď sa dohodneme, čo chceme jesť a nájdem mu recept, tak to spraví celé sám 🙂 Chce to čas a pevné nervy.
Ak by všetko ostatné robil on, od nakupovania po umytie a utretie riadu, plus samozrejme ďalšia údržba bytu typu vysávanie, zmývanie, utieranie prachu, rýchlo sa chop šance!!!
A ty si sa rozhodla si toto dieťa vziať do náhradné starostlivosti? No ak máš pevné odhodlanie ho vychovávať, viesť a učiť samostatnosti a všetkému ostatnému aby z neho vyrástol muž, tak pevné nervy, bude to asi na dlho, ak na roky, tak odporúčam si za ten čas neobstarávať ďalšie dieťa, zvyčajne býva toto prvé veľmi náročné na starostlivosť a údržbu a pri ďalších deťoch vznikajú preto často značné problémy všetky tie deti zvládnuť.
Autorka: Napríklad takto: Fakt? To ma mrzí, ale ja nevarím, ja na to akosi nie som stavaná, ja práve hľadám niekoho, s kým budem chodiť do reštaurácie a zacvaká to. Som myslela, že tebe reštiky vyhovujú...
Mala si hned zahlasit “hohoho moj zlaty, a kto povedal ze ti JA budem robit vecere?” Nech s tym nepocita ako s hotovou vecou.
Inak aj moj kym byval sam, tak si kazdy vecer objednaval veceru, obed mal v praci a nikdy neranajkoval. Ale on je zlaticko odzaciatku, nikdy odomna necakal, ze mu budem robit sluzku. Velakrat mi varil aj vari, len ked bol sam sa mu iba prenho sameho nechcelo varit. Treba ho zapajat, ked ste spolu cez vikendy aj do nakupov, vzdy nadhodit co BUDEME varit? A aj trvat na tom, aby ste varili spolu. To je ako so psom, ked mu parkrat v zamilovanosti ukazes, ze nic nemusi, tak si rychlo zvykne a uz ho to neodnaucis 😂
moja mama by mu hned povedala "varene vecere??? obed si mal teply, sprav si chleba" 🤣
Mozno tym chcel povedat, ze sa celkovo tesi na vasu spolocnu buducnost, len to znacne nestastne naformuloval. V kazdom pripade ti to dava prilezitost na to, aby si mu povedala, ze proste nie si ten typ, ktory si svoj zivot predstavuje s varechou v ruke.
Opytaj sa ho, ake sluzby bude poskytovat on? Evidentne ziadne, ked sa nevie najest inak ako v restike a neni schopny ist do obchodu. Mas sa na co tesit. Predpokladam, ze daco opravit tiez nie.
Môj muž žil sám 2 r do obchodu nechodil raňajky, obed mal v práci robil na smeny.v nedeľu chodil k rodicom.Ked mal voľno jedol v reštaurácii tiež, keby som bola sama nevarím si.Doma mal kávu, čaj a v chladničke maslo a jogurt🙂
Keď sme spolu chodili tiež sme po práci nevarili iba cez víkend.
Veľa mužov co žijú sami si variť nebudú.Uz ako to bude, keď budete spolu si zmanazujes.
Super napad zlatko,ty mne obedy a ja tebe vecere a poprosim aj zabalit do prace 😉
Mňa teraz napadol rozhovor s mojou mamou 😄
Pýta sa ma : a to akoze chceš ostať sama?
Keď som odmietla sa vrátiť k ex priateľovi , ktorému som robila full servis a na oplátku som nič nedostavala.
Tak sa pýtam mamy a o čo som akože prišla, keď som teraz sama? 😂
Absolútne o nič, len mám viac času, lebo nemusím toľko prať, variť, nakupovať 😂
Takže predtým ako budete spolu bývať , opýtaj sa ho a zamysli sa ,aké výhody z toho plynú pre teba 🙂
No ja varim teda rada, ale keby mi to takto chlap povedal, tak by som ho rychlo uzemnila. Ono ale nejde len o vychovu chlapov, ale aj zien. Pre tento typ chlapa sa este stale najde vela zien, ktore by to brali ako kompliment a nielen ze by mu varili, ale zobrali na seba aj vsetky ostatne domace prace a este by boli vdacne, ze ich ten chlap chce. Vacsina takychto typkov sa v pohode ozeni, ved pomaly kazdy den je tu nejaky prispevok o manzelovi tohto druhu. Ked pridu deti, tak uz to totiz taka sranda nie je, ked sa chlap len vezie.
Ano muz sa musi podielat na vsetkych domacich pracach. Suhlasim, no zeny uprimne odpovedzte, vychovavate v tomto duchu aj vasich synov ?
Ja teda neviem, ako vychovávali.. ale tých posledných v produktívnom veku (česť výnimkám!!!) Asi takto nejak:
Dievča: máš byť slušná, pekná, vedieť sa pekne obliecť, chodiť ako dievča, ale byť aj Taká "do voza", pomáhať mamke s domácimi prácami a varením či s menšími súrodencami, poslúchať, starať sa o seba, ale učiť sa dobre, samozrejme chod na výšku, buď aj ambiciózna, studuj, pracuj, šetri, kúp si byt, maj dosť našetrené aj na zadné vrátka, buď dobrou mamou, ktorá všetko vie a je v pohode, na manžela nezabudni.
Chlapec: a jéééjda, chlapeeeeec... No kónečne sa vám vydaril syncek!!! Ňuňuňu
Iné vysvetlenie nenachádzam.
Autorka: run!
@roja01 Dobrá otázka... Ak vidia to, čo tipujem, že väčšina vidí, lebo mamka na roztrhanie, tak sú v riti ďalšie generácie žien..
@oli18 no neviem, moj muz bol stary mladenec do 37 rokov, ked sme sa spoznali a nikto si ho nerozchytal. A to pral, zehlil, varil, piekol. V muzovej rodine vsetci chlapi varia. V nasej rodine chlapi nikdy nevarili. Ale otec sa na stare kolena uci varit, mame sa uz nechce🤪
Moj syn 21 rocny by tiez od hladu neumrel. V pohode si uvari sam ked chce.
to je vtipne Marek a ja som sa tesila ako budeme spolu byvat a ty mi budes robit vecere (klip klip ocami)