Aj vy máte tichého muža, ktorý veľa nenarozpráva?

25. dec 2021

Aj vy máte tichého muža, čo veľa nenarozprava? Keď sa ho niečo pýtate, tak neodpovedá, hra sa s mobilom a akoby nepočul a nepočúva. Potom musíte na neho kričať a pýtať sa 100 krát to isté. Niekedy vraví, ja ta počúvam ale názor na to nikdy nepovie, vlastne nič nepovie. Dokázali by ste s takýmto mužom normálne fungovať? Inak nejaké iné chyby nemá, nepije, nefajci, nechodi za ženami, nechodi nikam, z roboty príde hneď domov.

pribinak
25. dec 2021

Neviem či je toto naozaj tichý muž. Skôr taký ignorant

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bennn
25. dec 2021

Skôr si myslím, že ho otravuješ so somarinami na ktore nema cenu odpovedať, lebo aj tak si psravíš podľa seba, alebo ho rušíš pri niečom čo robí. Asi sa to u vás točí len okolo teba a robíš generála.

snehovakralovna
25. dec 2021

Ja mam takeho doma. Mrtvy chrobak.

bajka16
25. dec 2021

To není tichý muž on ťa má len v riti 😆

marica61
25. dec 2021

Môj muž je zas uvraveny a to tiež ide na nervy.

zmrzlinka2021
25. dec 2021

Co ta s takym clovekom dalo dohromady? To je cely cas taky a tak si sa jedneho dna rozhodla za neho vydat?
Inak, jeho spravanie je cisto len o tom, ze ta ignoruje a vlastne si ta nevazi, je mu ukradnute, ako sa citis, co zijes.

Muzi introverti bezne dokazu kecat cele hodiny s partnerkou.

sissy27
25. dec 2021

Nepoznám nikoho, kto by bol zhovorčivý keď sa hrajká na mobile. Takže nie je tichej povahy, len ho nezaujímaš ty ani tvoje reči… a nie, s takým by som nevydržala.

mirkaveron
25. dec 2021

A nie je to tak že počuje len to čo chce 😂

autor
25. dec 2021

@pribinak asi mas pravdu

autor
25. dec 2021

@bennn okolo mňa sa to netoci, ved mame doma aj deti, pýtam sa ho väčšinou okolo deti a domácnosti

autor
25. dec 2021

@snehovakralovna takže nie som sama 🙂

autor
25. dec 2021

@bajka16 keď on ma má v riti tak ja ho mam v dvojnásobnej riti neboj nič 😄

autor
25. dec 2021

@marica61 hej poznám aj takých

autor
25. dec 2021

@zmrzlinka2021 predtým taky nebol, zmenil sa.

autor
25. dec 2021

@sissy27 tiež mi to tak pripadá, že ho nezaujíma co mu vravím

autor
25. dec 2021

@mirkaveron to zase nie až tak, odpovie keď mu poviem haló, haló, a ešte raz haló

zmrzlinka2021
25. dec 2021

@autorka a co bolo tym momentom, kedy sa manzel zacal takto chovat?

autor
25. dec 2021

@zmrzlinka2021 nepamätám si, keď sme boli dlhšie spolu, keď už bol istý ze ma má

slovakboy
25. dec 2021

Chce mať pokoj a nič v domácnosti nerobiť. To nie je dobré. Nepodieľa sa na vzťahu a neudržiava v ňom oheň. Ak mu musíš hovorit haló tak ozaj sa asi hnevá že ho otravuješ. Možno ozaj otravujes to ja neviem ale mali by ste sa zladiť čo sa komunikacie týka.

autor
25. dec 2021

@slovakboy no mali by sme sa zladiť, no on stále nechce, už som mu pár razy ten mobil vytrhla z ruky.

aaao
25. dec 2021

Vpohode :D moj si sem tam pomysli ze mi odpovie ale len pomysli :D tak sa snazim naucit citat myslienky :D

autor
25. dec 2021

@aaao 😄 to je dobreee

aaao
25. dec 2021

Ale naozaj ak mu je prednejsi telefon je zle….moj nevnima lebo si ide svoje v hlave (riesi robotu, ma toho ozaj vela tak nad niecim stale rozmysla) a stava sa mu ze ozaj odpoveda ale zostane to len v jeho hlave. Ale uz viem ako na neho ze naozaj ho musim vopred varovat ze mu nieco idem hovorit a potrebujem aby ma vnimal.

tykat
25. dec 2021

Zlata povaha 😁 ...sa ti to nezda ale mas doma poklad... iny by ta poslal niekam aj s tvojimi otazkami a pytanim sa 100x na to iste

autor
25. dec 2021

@tykat hej môžem sa ho pýtať aj 1000 krát a bude stále ticho 😄 ženy píšte mi kto ma o neho záujem, vzdam sa ho dobrovoľne 😄

retatka
25. dec 2021

Stratila by som nervy,pri takom ignorantovi.Ved sa bavíš sama so sebou a on ťa má na háku.Popros ho nech mobil láskovo odloží a vtedy sa pýtaj..

googlinqa
25. dec 2021

Nie nedokázala veď ta ignoruje. Ty po ňom niečo chceš a on ti to nedá.

lija22
25. dec 2021

mna by to urazalo. Moj muz ma strasne vela prace a sice reaguje ale akoby za sekundu je to fuc, jednoducho pravovne zalezitosti maju prioritu a preto vsetko dolezite, resp co chcem s nim riesit mu pisem cez messenger. tam je dokaz, on vie, ze vsetko viem vytiahnut, ze ved som ti to pisala ;)

scorpionflower1
25. dec 2021

@bennn a si skôr myslim, ze hovoris o sebe a svojej manzelke, na ktoru si nasraty :D