aj váš muz si necháva šiť od matky? Moj ma 34 mame 3 deti a ked sa mu cosi zatrhne alebo roztrha,pyta sa najskôr matky vi mu to zasije ( a to žijeme dalej od nej). Niesom ziadna ľavá a nemehlo, ved som vychovala a vychovávam nade deti ale on proste mamanek,mamka vie lepšie. Robia to aj vasi chlapi alebo ma to uraza zbytočne?
Ja keď potrebujem niečo väčšie prešiť/zašiť, tiež prosím mamu 😅 nie som ľavá, niečo zvládnem zašiť, ale ona to vie fakt lepšie a krajšie.. Má omnoho viac skúseností proste...neviem teda či to je aj váš prípad, ale skús sa na to pozrieť čo najobjektívnejšie.. ak len v tomto ju uprednostňuje, tak by mi to bolo úplne jedno ...
Uráža ťa to zbytočne 😅 môj, keď sa mu niečo roztrhne, zoberie ihlu a niť a zasije si to sám. Mňa to ale teda vôbec neuraza 😅
Keď potrebujem upraviť závesy napr. tiež oslovím mamu alebo svokru. Keď sa raz pominú (verím, že to bude za milión rokov) oslovím krajčírku. V dnešnej dobe jednoduché.
My mame svokru daleko. Ale pripomenulo mi to, ze ked sme spolu zacali chodit, este sme spolu nebyvali. Isli sme ku nemu domov, pre mna prvy krat, a on vsetky tricka co ma, bral mame ozehlit. On si vie ozehlit, ale, ze mama mu to lepsie 🙈🙈😂😂 tak skoro cez polku sveta bral kufor plny triciek na ozehlenie a potom naspat 🙈🙈🙈😂😂 A bolo to naposledy. Chlapi su svojsky, co tam jedno sitie. Mas menej roboty a svokra nech si stopka a zasiva.
Co urobi, ked sa mama pominie?
No obrati sa so vsetkym konecne na teba. Len ci nezistis, ze ti to vlastne ani nevyhovuje a bola by si rada, keby sa mal este na koho obratit a nezatazovat ta. Lebo tak to byva.
Myslim, ze poctena sa tym budes citit najmenej zo vsetkeho.
Tak pokiaľ si k nej nechodí niečo zašívať 5x do týždňa a neostane tam aj na večeru, nevidím v tom problém.
Toto je už len závažný problém! To sa fakt kvôli tomuto urážaš? Veď buď rada, že to nechce od Teba.
áno a neriešim to, som rada, že ja nemusím. Môj si navlieka aj gumy do treniek, prišíva gombíky, zašíva čo zvládne. Lebo mne sa nechce. Radšej sa venujem veciam, ktoré bavia mňa. Svoje si zašijem, to je jasné, len na jeho veci mám stále čas. tak sa zariadil po svojom 😉. A sme spokojní všetci. On, že to má zašité, ja, že nemusím to robiť a svokra, že je užitočná.
Je to kravina, neries. Ty mas o problem menej a svokra sa citi byt este trochu uzitocna..
môj neprosí nikoho - zašije si sám.... ak mu poviem že to spravím ja tak povie že v škole ich šiť učili a nie je kľavý... Už to ani neriešim....
ja tiež dokážem veľa mužských prác - rúbať drevo, pokosiť trávnik, natrieť plot....
🤣🤣🤣 nerobi,ale ja to robim. Poslem ho za mamou 🤣 ja neviem zasivat,jednoduchsie veci spravim,ale zlozitejsie nie a jeho mama sa potesi,ked moze byt uzitocna. Boze neprezivaj to tak,nic zle neurobil a mozno ta nechce zatazovat a mama sa mu aspon potesi. A nieco si vie zasit aj on.
Môj sa nikoho a nepýta a zasije si sám, ale potom to tak aj vyzerá ako keby to sil niekto prvýkrát v živote 🙈 aj sa mu ponúkam, že mu to zasijem, ale on chce sám 😅 svokra nevie sit, ta chodí s takými vecami za mnou 😁
No moj si zasiva sam, aj gombiky.... Ja sitie zduse nenavidim, on to vie. Neviem, preco by len zena mala robit tieto veci
Moja svokra je krajcirka, takze ano, sitie nosi mame. Ale je to tak raz za rok, kedze byvame daleko a su take prace, ako napr. vymenit zipsy za nove, zuzit gate a pod. Nejake drobnosti viem zasit aj ja, ale dost casto sa mi nechce 🙂
Inak mamanek nie je. Nikdy som nemala pocit, ze by som o neho musela s jeho mamou bojovat. Od zaciatku uprednostnuje mna, nasu novu spolocnu rodinu.
A u nás dávam šiť ja mužovi 😂
Mojmu ked sa nieco natrhne tak sa ho spytam “este ti to mama nezasila?” 🤣 svokra je proficka. Ja som na sitie grimblava. Mam to po mame. Aj ta nosila obsivat svokre
Moj muz manualne pracuje, aj doma...teda som sa musela naucit platat monterky a nohavice od svokry, ktora to vedela. Tiez mame 3 deti, dom, zvierata a dost toho, svokra byva s nami a v zime ked nema pracu vonku tak aj zasiva...ja jej velmi rada dam nieco jednoduche kde netreba stroj a detom ked sa urobi diera na ponozke ci teplakoch, tak ich poslem za babkou...ta to urobi hned...u mna by cakali mesiac kym sa k tomu dostanem 🤣🤣🤣
u nas je to skor tak, ze pokial chcem ja nieco presit tak sa pytam muza ci by to svokra vedela. podla mna to nie je nic zle, ked viem ze ona je sikovnejsia zrucnejsia a ma z tohto oboru aj prax 🙂
A ja som aj celkom.rada, ked.ide za mamou, Lebo on je monk a musi to mat dokonale a nech hocico akokolvek zasijem, vzdy ma tomu nejake vyhrady.😂
Moj si zasije sam lebo ja sit neviem, ak sa rozpara nieco detom tak to dam mojej mame 😂
riešiš fakt koniny, ja viem šiť aj na stroji, ale prijala by som, keby mi niekto aj gombík prišil, ja to neznášam robiť, ja by som takej svokre všetky okná poumývala, keby zašila aj mne
A teba to urazí ,keď tvoj syn ti niečo prinesie , keď už bude ženatý?
Moj prosi moju mamu, ale ja lava som. vobec ma to vsak neuraza, mam dost prace v domacnosti aj bez toho