Aj vás by to jedovalo?

17. okt 2020

Ahojte nechcem byť za tú zlú ale chcem počuť názor na danú situáciu. Bývam u priateľa aj s jeho rodičmi (máme samostatne bývanie, len my ešte nemáme všetko prerobené len z časti) ide o to že je jeho sestra ktorá býva v inom meste je tu skoro každý víkend od piatku s deťmi. Ako chápem že možno sa doma nudia ale veď aj doma môžu byť na mobile a na gauči. Ja po pracovnom týždni chcem mať kľud a si porobiť poriadky. Sú to také maličkosti ale keď v sobotu ráno stanem tak nechcem sa hneď prezliekať, chcem si v kľude v pyžame vojsť do kuchyne a prichystať raňajky.

090255
17. okt 2020

Tak sa od sťahujte do vlastného...

zooeynka
17. okt 2020

Najst ine byvanie.

lucka_ke
17. okt 2020

u rodičov nezostávajte, nerobí to dobrotu, čím skôr do podnájmu ale ideálne do vlastného, tu sa budeš vždy len prispôsobovať a časom sa budete s partnerom len hádať

hederamonstera
17. okt 2020

Ma rovnake pravo si robit u rodicov co chce. Jedina moznost je odstahovat sa.

robin30
17. okt 2020

Ona je tam doma ci sa ti to paci alebo nie.Takze smer banka hypo a do vlastneho vzdy to bude jej domov.

katulik123
17. okt 2020

Ako to povedať pekne. 🙂
Má tam stále väčšie právo byť než ty. Ona je u svojich rodičov, ona je tam doma...Deti majú starých rodičov tam. Ty si tam ten, kto by sa nemal veľmi ozývať ak ti nik nič nerobí zlé. Lebo vy ste tam dokým si nevyriesite svoje. Veľa ľudí by i tak bývali samí. Aj keď by pomalšie im to šlo keďže by platili nájom atď... Nech to zneje akokoľvek, bývať v byte so svokrovcami? No tak ak mate z časti prerobené tak ísť bývať aj do neprerobeneho a pomaly si prerábať sa kľudne dá ak ti tak vadia. 🙂

karhu
17. okt 2020

si vtipna, ona je tam stale doma, ty si tam len "u frajera/u svokrovcov", chces sukromie? zbal sa a chod do svojho

kitycat
17. okt 2020

Nechapem preco si v pyzame neurobis ranajky...pokial tvoje pyzamonie je "na Evu". Ste tam docasne , prakticky sucast rodiny. Jeho sestra je u mamy. -ty si u frajera...az taky rozdiel to nie je

lujza123
17. okt 2020

Vieš čo, popros priateľovych rodičov nech si nájdu iné bývanie kym neprerobite, lebo však ty chceš mať cez víkend kľud nie znášať ich návštevy.
A vôbec, dcéru by mali vydedit keď si tam už ty!

lucka_ke
17. okt 2020

mne je až ľúto tých starých rodičov, aké oni majú súkromie

suge
17. okt 2020

Súhlasím s vyššie napísanými komentármi. Keď budete vo vlastnom, môžeš si do kuchyne zájsť trebárs aj holá.😉

syslik81
17. okt 2020

ona je rodina .. je u rodicoch , je doma.. ty si cudzia, si na navsteve , a mas smolu musis sa prisposobit alebo chodte k tvojim rodicom pripadne do podnajmu ... behat v pyzame pred nou mi nepride netaktne a nemusis sa pezliekat .. keby mne niekto zakazoval chodidt k rodicom asi by som s nim kamoska nebola a uz duplom ak chces ku nim do rodiny ..

karhu
17. okt 2020

@lujza123 😀😈

marsmykkok
17. okt 2020

Ako vy tam môžete bývať a ona nemôže prísť ani na víkend? Tak si to prerobte aspoň provizorne, aby ste tam vedeli cez víkend fungovať, hoci aj dvojplatnička a stará linka za odvoz a bude...

autor
17. okt 2020

Neide o to že to vadí aj mne. Aj priateľovi sa to veľmi nepáči a myslím že miestami aj jeho máme. Ja ich mám rada nič nemám proti nim len si myslím keby to bolo naopak tiež by sa jej to asi nepáčilo.

0silvia0
17. okt 2020

a zamyslela si sa nad tym, ze tieto pocity moze mat svokor a svokra? Co ak aj oni chcu ist v pyzame alebo v trenkach si ist v sobotu urobit ranajky a nemozu, lebo im tam beha cudzia zenska-cize ty?

autor
17. okt 2020

@0silvia0 bývame na inom poschodí. Kuchynu majú svoju aj bývanie

syslik81
17. okt 2020

ale ty nemas co riesit ich vztahy ... ak im daco vadi maju si to poriesit medzi sebou .. keby si tam nebola ty s priatelom mali by voac miesta a sestra by im uz tolko nevadila.. co ak rodicom uz vadite aj vy? napadlo ta to? ona sa aspon odstahovala a je tam len cez vikend ale vy stale ... a dozvi ako dlho .. chod do obchodu kup peknu kyticu a daku flasu a daj jeho rodicoma podakuj im ze maju na vas nervy a nechavaju vas tam ... a snaz sa co najskor vypadnut

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. okt 2020

Chcela som len vás názor nemusíte hneď útočiť. Nesme prvý ani posledný čo to tak bývajú. A keď už tak, ja doma podstate ani nesom skoro ráno odchádzam a Prídem večer a najem sa a idem spať keďže skoro stávam. Jedine cez víkend som doma aj to nie vždy

sissy27
17. okt 2020

Hej štvalo a preto bývame vo vlastnom. Možno aj švagrinú štve, že kedykoľvek príde pozrieť rodičov, tak ste tam vy 🤷‍♀️
Trošku sa preber - ona sa odsťahovala a chodí do rodičovského domu na návštevy, ty si sa tam nakempovala natrvalo miesto toho, aby sa pán brat a tvoj frajer osamostatnil.

prasiatko30
17. okt 2020

Inaksie nechapem tak oni chodia k ich rodicom, su na ich poschodi, mate vsetko oddelene a este aj tak vam to vadi??? To ako keby mne vadilo, ze susedia co byvaju podo mnou maju kazdu sobotu a nedelu navstevy pribuznych alebo proatelov a este by som ich aj šmírovala, ze co tam pocas tych navstev robia. Vsak zavriem dvere a zijem si svoj zivot, ak chcem zidem dole, dam si s nimi kavu, ak ma to nebavi vyjdem hore, zavriem dvere a robte si co chcete. Pripadne si vymyslim program a niekde idem - na bike/korculovat alebo sa len prejst. A pokial to aj tak nemozete prezit tak uplne samostatne byvanie mimo domu jeho rodicov - kedze je zajavne ze aj tvojmu priatelovi to vadi

marsmykkok
17. okt 2020

@anonym Nik neútočí, len ti radíme. ja by som si fakt zariadila svoju kuchyňu zatiaľ provizorne, zober si to aj z druhej strany tebe by bolo príjemné keby máš svoj dom a v kuchyni si nemôžeš pomaly ani navariť alebo zohriať čaj lebo je tam práve nevesta? Raňajky, večere a také by som si robila vo svojej a dole by som chodila iba ked by som robila zložitejší obed, ked nemám hore vybavenie, aj to po dohode so svokrou kedy jej tam nebudem zavadzať, kedy ona kuchyňu nepotrebuje.

lucka_ke
17. okt 2020

dobre ti radím, úplne preč, lebo bývanie s rodičmi funguje, len ak ste vo svojom mimo nich a je jedno ktorí rodičia... teraz som stretla kamaráta, ktorý investoval do prerábky poschodia kopec peňazí, lebo jeho nastávajca musela mať všetko tip-top, zadĺžili sa, prerobili, prišli 2 deti a on musel zmeniť prácu, aby to utiahol
vzťahy sa narušili - lebo on celé dni preč aby rodinu uživil, žena nervózna z detí a mamy, ktorá sa do všetkého starala, hlavne do výchovy (moje malé, mama na teba kričala, no poď dám ti čokoládku)
už sú v byte, 150 km ďaleko a konečne majú kľud, len deti už majú narušenú výchovu, lebo čo rodičia zakázali babka dovolila

simca06022011
17. okt 2020

Ved výdrž a odstahuj sa... A potom si užiješ kľud a sukromie

gelifil
17. okt 2020

A tebe co vadi? Ved ona chodi domov a teba do toho absolutne NIC. Chodi predsa k svojim rodicom.

loginexistuje
17. okt 2020

ty nemas ziadne pravo obmedzovat niekoho aby za nim chodili jeho vlastne deti a vnucata
ak ti to prekaza odstahuj sa

iveta7677
17. okt 2020

Najst si ine byvanie.Oni tiez maju narok tam prist, lebo su tam doma .Ja by som neinvestovala do takeho byvania co nie je moje... To nie je perspektivne byvanie len prechodne.

cervenaruza123
17. okt 2020

Ich byvanie, ich pravidla. Aj ked sa to mozno ani im nepaci, ale nechcu robit v rodine rozbroje a nemaju odvahu to dcere povedat, je to stale ich rozhodnutie a treba ho respektovat. Ja tiez nie som spokojna s niektorymi vecami, co robia rodicia, ale u nich doma rozhoduju oni. Ja som sa uz odstahovala, ostatni surodenci u doma a musia ich respektovat. A sice hundru, predsa, s rodicmi clovek vzdy ma aj nejake konflikty v jednej domacnosti, ale ked pridu k nam, tiez musia dodrziavat nase pravidla, pre nich niekedy hlupe. A mozno aj su hlupe, ale nam vyhovuju. Na tvojom mieste by mi to sice tiez vadilo, ale nemas s tym velmi co urobit. Snazila by som sa co najskor sa odstahovat. Nic ine nepomoze.

gelifil
17. okt 2020

ked mate vlastne poschodie, tak kde je problem?