ahojte baby, chlapi 🙂 tiez sa vam stava, stavalo, ze sa vam niekto dost pacil, bolo vam s nim dobre, aj ste spolu nieco mali, no napriek tomu vam nejaky ten siesty zmysel ako sa hovori.. intuicia.. napovedala, ze napriek tomu vsetkemu to nebude to prave a mali ste take zmiesane pocity, ze aj keby sa to prehlbilo do niecoho blizsieho tak by to asi zrejme nedopadlo dobre. a tak to potom zacne samo od seba nejako upadat a potom si clovek zase hovori ze a co keby toto a tamto a zase zacne spekulovat nad tym a banovat. nie som najmadsia, ma 31 rokov a viem ze taketo zmyslanie asi nebude v poriadku...
ked som mala 20 aj som sa zamyslala nad tym, co znamena "ten pravy", ked som mala 30 zistila som, ze optika akou sa pozeram na definiciu toho praveho sa zmenila a stretla som toho, ktoreho som stretla a mozno nie je ten pravy ako nam tlacia romanticke filmy a pri pohlade na neho neodpadavam ako v romanoch od Austenovej ale je uzasny partner, doplna to co mne chyba a naopak a uz by som ho nevymenila, do dnes som nezistila, co vlastne znamena "ten pravy" a kedy by som si toto okienko odfajkla ako splnene 🤪
Ja som nasla toho praveho. Ked ma poziadal o ruku, ani na sekundu som nezapochybovala. Velmi sme sa lubili do poslednej chvile a predsa to nedopadlo dobre. Teraz si skor myslim, ze nieco pekne moze vzijst zo vztahu s roznymi ludmi. Necaka jeden pravy .. je to ako vydat sa jednou cestou. Niektore nikam nevedu, niektore vedu daleko. Niektore budu prijemne viac a niektore menej. Urcite je ale dobre popremyslat kvoli comu mas tu "intuiciu", ze nieco nie je v poriadku. A potom ked na to prides sa rozhodnut ako dalej.
@meluela a čo sa stalo?
Ja som práveže mala opačne, divný pocit že tento je ten pravý pri mojom mužovi. A to ešte pred prvým oficiálnym rande ( a poviem ti že z mojej strany to láska na prvý pohľad nebola, aby som si to nahovarala).
Úprimne som rozmýšľala či vôbec ísť na rande s ním a zrazu som mala také vágne tušenie že toto bude ono.
Ale ak máš už na začiatku pochybnosti tak to ten pravý nebude.
Ak ti nieco zasadne nesedi, nechaj ho tak. No ak len spekulujes..... Kamarat mal uz 4 vazne znamosti, stale len riesil ci je ona ta prava (sory ale vyraz ako z americkeho lacneho serialu).... A ma 35 a zajtra je sam, sam sam. Ziadna zena ziadne deti. A ani na jednej nebolo nic zasadne zle, nevedel nic povedat, proste to je taky typ ludi co spekuluje o nesmrtelnosti.
Tak poriadne porozmyslaj co a ako. Nasilu sa s niekym byt neda, ale moc sa vrtat v teoriach je tiez blbe ;)
Ja to mam zas opacne pri jednej kamoske. Nevidame sa casto, ale ked sa stretneme, vsetky city sa nejak vracaju spat. Jedina zena ktorej sa opakovane dari vzbudit moj zaujem a taktiez jedina na ktoru mam problem zabudnut.
Niekedy mas proste pocit, ze urcite veci ti nie su sudene. Treba sa s tym proste vyrovnat.
NIE, museli ma nechať alebo sa muselo niečo stať, aby som si uvedomila, že zle..... ale zase keď prišiel ten pravý, tak to som už vedela, že je to iné než tí pred ním, že toto je ON 😍
Je tazke rozoznat, co je intuicia a co nieco ine... Vela rozmyslame, mame rozne pocity, ovplyvnene aj okolim, tym, co sa deje v nasom zivote a podobne. Vacsinou az casom dokazeme rozoznat, co bola naozaj intuicia a co len nejake zbytocne vrtanie sa vo svojich pocitoch. Napriklad pri manzelovi som mala pocity, ze fajn chalan, ale chodit by som s nim v zivote nechcela 😀 . Pri byvalom som mala cely cas zly pocit, ale som si to neuvedomovala, az ked sme vztah ukoncili. Pocas vztahu by mi nikdy nenapadlo, ze to bola "intuicia", brala som to za bezne pochybnosti a problemy vo vztahu, ktore su naozaj v kazdom vztahu.
Presne pre toto si v 31 este bez frajera.
A cim budes starsia tym budes viac vymyslat.
Nezažila som nič také. Buď mi ten človek sedel, alebo nie. Keď už som s ním niečo mala načaté, tak ako Ty, ťažko hovoriť o intuícii, podľa mňa, tu už ide skôr o dojem, kalkuláciu ... O intuícii by mohla byť možno reč, ak s niekým rozprávam pár minút, evidentne netrpí nijakym povahovým extrémom, je v pohode, vysiela mi signály že sa mu páčim ale ja napriek tomu mám pocit že s týmto človekom nie som na jednej vlne.
Ano, hovori... som od Teba o generaciu starsia a par vztahov v zivote odzitych. Presne kopirujes moje pocity spred 20 rokov 🙂 V 30tke som tiez nevedela rozlisit, ci mi hovori to intuicia alebo moj rozum a moje zbytocne naroky. V 50tke uz jednoznacne viem. Bola to intuicia. Ked stretnes toho praveho, pocitis to urcite. Niekomu ho osud ukaze v 20tke, 30tke, 40tke, niekomu az v 50tke 🙂 Vek neries a ten pocit urcite rozpoznas, neboj...
Tazko povedat,co je ten pravy,lebo ludia sme rozni. Niekto je otvoreny a niekto donekonecna spekuluje,premysla. Ak nad kazdym chlapom rozmyslas,moze byt tvoja intuicia skreslena.
Áno mala som. Ale keď máš takýto pocit tak to nebude ten pravý. No vzhladom na vek by som aj povedala či moc nad tým nerozmýšlaš. Ved všetko sa nejak začína a nikdy nemôžeš vedieť ako to bude ďalej pokračovať.