Úplne mávam takéto myšlienky hlavne predtým ako mám dostať ms lebo hormóny zmeny nálad…
Však ten život tak rýchlo letí už zas rok prešiel a ja ani neviem ako fakt sa desim toho že raz zomriem nezamýšľam sa nad tým často ale občas áno… mavate to tiež tak niekedy?
Jasne že sú dni blbec ale ten život je fakt krásny a taký krehký .. mám ešte malo rokov no neviem si ani predstaviť že prídem o nejakého člena rodiny mám ešte všetkých dedkov a babky..
teraz už vidím komenty že mám vyhľadať odboru pomoc a podobne reči 🤣🤣len som sa zamyslela
jasne že áno. ešte o to viac, odkedy mám deti, ktoré sú maličké. na nich vidím ako ten čas naozaj leti a že to nie je len klišé čo sa tak hovorí….. tiež ma občas prepadnú myšlienky že dnes tu sme a zajtra nemusíme byt, hlavne z toho pohľadu čo by bolo s mojimi maličkými detmi…. treba len dúfať že tu budeme dostatočne dlho aby sme videli vlastne deti vyrásť
Ja mam pocit, ze s vekom to ide coraz rychlejsie. Ked som bola mala, tak som mala pocit, ze sa cas strasne vlecie a ze ho je neobmedzene mnozstvo. Tak okolo tej 18ky-20ky to islo tak nejako normalne, postupne ale stale rychlejsie a teraz po 40ke mam uz pocit, ze kazdu chvilu su Vianoce 🙂
Jedine, co sa s tym da, je fakt ten cas vyuzivat. Ja som zatial nastastie nemala taky rok, ze by som si povedala, ze sa nic moc nestalo, nic sa nepohlo a ze len tak naprazdno uplynul cas. Tak to ma tesi, ze sice vsetko asi nestihnem, ale ten cas som nepreflakala.
to máš ešte fajn, ja mám pred menštruáciou úzkosti až depresie, je to iný cirkus tie hormóny 😁
Ja myslim, ze to je normalne a kazdemu obcas vrtaju v hlave take myslienky. Pokial sa tym netrapia kazdy den a nema to nejaky vplyv na tvoje fungovanie, tak to neries. Aspon si zivot vazis, precitis tu vdacnost za to, co mas, a budes si zivot naplno uzivat.
Život letí, ako šialený, nestačím sa diviť, ako rýchlo to ubehlo, veď len nedávno som bola malé dievčatko a teraz už "stará baba", hrôza! 😳
To je pms na to odborna pomoc neexistuje. A ano cas leti hlavne ked sa mas dobre a vlecie sa ked sa mas zle.
Len pockaj ked budes mat deti. To ti bude vsetko utekat pred ocami len ako rozmazana cmuha.
Ja to vnímam odkedy mám dieťa. O dva mesiace bude mať 9 rokov a fakt nechápem ako to mohlo tak rýchlo ubehnúť.
Nie, ja to tak nemám a pocit že život uteká som nikdy nemala 🙂 mám už dcérku a ja sa práveže veľmi teším z každého dňa a roka že je už staršia
Ked som v 14 rokoch isla na strednu skolu, na prvej hodine dejepisu nas profka privitala so slovami : Maturita za dverami..... rehotali sme sa jak kone ze co to rozprava, ale kurnik sopa, ta zena mala pravdu, prebehlo to strasne rychlo a cochvila mi ide maturovat dcera.
@masinka tak nám tak na základke jeden učiteľ - to sme asi siedmaci boli, že o chvíľu maturita - už neviem ako k tomu prišlo, a vtedy sme si ťukali na čelo. A pár rokov po maturite je už moja dcéra. Ja netuším ako tie roky prešli. Asi som si to veľmi nechcela pripustiť, keď som si pred dvomi rokmi spravila ďalšiu maturitu 😂
Stále si myslím, že aká som mladá a zrazu že o 10 rokov budem pred 60tkou a to už ma fakt desí 😀
Jeziiiiis ano...Taketo myšlienky mám odkedy sa mi narodila dcera🙈🙂
Niekedy to cítim tak ako napísal niekto múdrejší - dni sa vlečú, a roky letia.
Samozrejme to každý má takú chvíľku. Je pravda, že ten život rýchlo ubehne. A preto si treba užiť svojich milovaných. Každý deň sa tešiť s nimi.
Aj ja sa niekedy zamyslim, ze ako to vsetko rychlo uteka. Nehovorim, ze moj zivot je gombicka, ale milujem tu byt, zit a desim sa dna, ked to cele skonci. V takych chvilach si len viac pripomeniem, ze si treba uzivat kazdu minutu toho, co zivot prinasa, travit co najviac casu s rodinou a taketo chmurne myslienky opat potlacim do uzadia…az kym sa zasa pri nejakej melancholickej pesnicke neukazu 😃