Aj s vami sa priateľ alebo manžel málo rozpráva?

26. dec 2020

Ahojte. S priateľom sme spolu rok aj 5 mesiacov. Nemám pocit,že by som rozprávala nejak veľa, som skôr taký tichý typ. Rada počúvam , no keď si s niekym sadnem viac rozprávame sa hodiny. Tak to bolo na začiatku aj s mojím priateľom, dokonca bolo na ňom vidno, že ho to baví aj mi povedal že sa mu so mnou dobre kecá. Máme vzťah na dialku a vidíme sa tam rôzne...niekedy 4x za tyžden,niekedy 1..a tak podľa situacie. Niesom ten typ čo mu má potrebu hovoriť každu sračku (napriklad ake si kupila susedka marta nove šary a vyzera v nich ako štetka)..proste..chcem normálne s ním konverzovať a chýba mi to...citim sa akoby sa vzďalujeme a neraz ma prepadla myšlienka že ma to s ním už nebaví. Keď sa snažím načať tému, akoby sa nasilu zaujima , že z jeho strany to je nezajem. Teraz predchvilou som myslela že to bude vyzerať nadejne (pisali sme si)..no len on na to že: aha okej kedy ideme spať?...a takto to je stále. Citim sa pre neho nepotrebná a akoby všetko bolo len o ňom. Ja chápem že chlapi neradi vela rozpravaju..ja to ani od neho nežiadam,nič mu nevyčitam..no mna už ide doslova drbnuť keď je stale ticho a stale ten isty stereotyp

mirkava
26. dec 2020

Načase sa niekam posunúť. Spoločné bývanie by pomohlo ujasniť si či chcete byť spolu. Dlhodnoý vzťah na dialku je stráta času. Nepoznáte sa.

diaalex
26. dec 2020

Podľa mna toto smeruje ku koncu vztahu ... vzťah na diaľku nemá význam a hlavne keď si mu ľahostajná

lintu
26. dec 2020

Začiatky sú vždy pekné. Áno, veľa s tebou prekecal, lebo ste sa ešte asi až tak nepoznali, bol z teba ohúrený.... Teraz, ako z neho tá prvotná zaľúbenosť pomaličky opadá, nemá už až taký dôvod sa pred tebou predvádzať. Začína byť sám sebou. Prípadne ho to s tebou naozaj prestáva baviť. Písomná komunikácia vyzerá ľahko, ale v skutočnosti nie je pre každého. Ľudia si pri nej musia sadnúť. To, čo ti znie ako tragédia, on tak tragicky vôbec nemusí myslieť. Ako spolu vychádzate, keď ste reálne spolu? Je to lepšie? Či je rovnako odmeraný? Tiché typy dokážu spolu fungovať aj inak ako neustálym kvákaním. Ak ti to však chýba, je to problém. Najvyšší čas sadnúť si spolu a vážne predebatovať, čo bude s vami ďalej.

andreatytler
27. dec 2020

Su dni kedy by sme s muzom neprehovorili ani slovo, keby som ja nezacala. Nastastie som ako ty, tichy typ co nepotrebuje vela rozpravat ale niekedy mi to tiez pride ze ho vobec nezaujimam, ked nema potrebu so mnou ani slovo prehodit.

Na druhej strane, mame kamarata a tomu sa huba nezastavi... doslova... a poviem ti, je to OTRASNE. On je strasne mily a dobry clovek ale ked sa s nim stretneme, tak som po 2 hodinach uplne vycerpana a pritom sa k slovu ledva dostanem. Vobec nechapem jeho zenu ako to dokaze s nim zit. V takych chvilach dakujem bohu za svojho malovravneho muza.🙂

janickacrazy
27. dec 2020

Vzťah na diaľku nie je pre každého. Ja som tiež taký mala kedysi a ukončila som ho, hoci ten muž bol fajn, on nechápal, lebo jemu to stačilo, že ma vidí raz za 3 mesiace na pár dní, no mne nie. Nájdi si iného, ktorý bude bývať bližšie a možno bude aj zhovorčivejší. Môj muž rozpráva veľa na chlapa, mne to nevadí.