ahojte, máte skúsenosti s partnermi, ktorí sú agresívni, majú také hulvátske správanie k žene? po akej dobe sa vám tak prejavili? a aké majú prejavy? mám čerstvú skúsenosť v pomerne krátkodobej známosti a dosť to bolí také správanie :(
Utekaj čím skôr z takého vzťahu...fakt...mala som také detstvo kde partner mlátil a bol doslova hulvat k mame...taky sa nezmenia..
ano mam skusenosti s takym chlapom. Prejavil sa asi po 3 rokoch co sme boli spolu a skoncilo to pri domacom nasili. Hadky pre uplne blbosti, vycitanie vsetkeho, manipulacia. Ked chces napis mi spravu.
baby, je možné, aby sa ten môj prejavil po tak krátkej dobe čo sa spolu stretávame, je to od februára tohto roka :( akože neublížil mi fyzicky ale občas používa taký zvýšený tón hlasu, keď som mu povedala, že ma hlava akosi bolí, tak takým zvýšeným tónom mi hovorí že musíš piť!!! čo si mala od rána?!!! len kávu!!! káva dehydruje!! piť musíiiiš!!! ja som zostala dosť zaskočená, až sa mi plakať hneď chcelo... :(
taký muž by nepatril do okruhu mojich známych, nie to aby bol ešte mojím partnerom. Hulvátske a agresívne správanie sa prejaví dosť skoro. len treba mať zložené ružové okuliare a dať seba šancu toho človeka spoznať v rôznych situáciách, nie byť po pár mesiacoch vzťahu tehotná
... vraj som precitlivená. už sa tak naozaj aj cítim, že si všetko beriem príliš k srdcu... ale toto nie je všetko ešte :(
Typicky manipulator, bud rada ze sa prejavil tak skoro,vacsinou vedia hrat divadlo pol roka minimalne
Mám takú skúsenosť, prejavil sa v podstate uz hned na začiatku, ale bola som mladá a hlúpa ,nepripisovala som tomu takú dôležitosť. To az odstupom času som si uvedomila, ze hulvatsky sa spraval uz v samom začiatku.Ak mas pocit, ze he debil ukončí to hned ,to sa nezmení.
a aký je vlastne problém? Buď rada, že si to zistila po pár mesiacoch a pošli ho do kelu
keď ti to začína vadiť už na začiatku vzťahu, rozhodne v ňom nepokračuj
Toto mi skôr príde, že má o teba strach a v podstate má pravdu
@luccija áno, má pravdu v tom, že ju môže bolieť hlava z nedostatku tekutín, aj v tom, že káva odvodňuje, ale dá sa to povedať aj slušne a autorka píše, že toto ešte nie je všetko, zrejme napísala len minimum ☹
Bud prestastna, ze sa prejavil na zaciatku. Mnohe take stastie nemaju..
V podstate má pravdu, ale ak ti vadí jeho prejav, tak nemá význam s ním byť.
Keď ma o teba strach tak sa nečudujem, že zvýši hlas. Toto co odpisuješ nemusí byť ani agresia ani hulvatstvo. To ty poznáš cy kontext, ty si počula jeho ton. Z jednej udalosti by som závery nerobila, ale manipulator, agresor a hulvat sa prejaví bol veľmi skoro. Niektoré takých prečítajú hneď, niektoré ani po rokoch
Ano, praveze je velmi pravdepodobne, ze takyto psycho typ sa prejavi velmi skoro. Kto tvrdi, ze muz bol roky ako cukor a nahle sa z neho stal tyran, vacsinou nehovori pravdu alebo nasilu zatvara oci pred realitou. Je dobre, ze si si to hned vsimla.
Mozno bol len podrazdeny,,mozno mu to iste hovoris casto a on ti vzdy da tu istu odpoved,tak ked je to uz 100krat tak to clovek povie uz nasrane...ja som mala vztah s agresivnym hajzlom..snazim sa tu cast zivota vymazat z mysle...laska a tuzby su najvacsia zavyslost
Nie, taký chlap nikdy mojim partnerom nebol, nie je a ani nebude
Vážim si samu seba a takého chlapa vedla seba nechcem