Žijeme s manželkou 30 rokov v manželstve. Začiatky boli ťažké, ale posledných 12 rokov si moja manželka pochvaľuje. Riadne som sa zmenil a snažím sa aby bola šťastná predovšetkým ona. Deti už máme dospelé a vzťahy sú super. V jedinej oblasti si však nerozumieme a to je intimita, milovanie, nežnosti. Vždy som bol iniciátorom ja. Ale keď k tomu došlo bolo to pekné pre obidvoch. No v posledných rokoch už z toho nič nemá. A skúšam všetko možné. Romantika, divadlo, prechádzky, darčeky... Dlhá predohra, krátka predohra, žiadna predohra, nič nezaberá. Nechce ani iné polohy, praktiky, vylepšenia. A ja sa cítim ako masový vrah, keď tam len tak leží, nič z toho nemá a ani nechce nič meniť. A o riešení tohoto problému sa vyjadrila, že keď nie som spokojný, tak viac mi dať nemôže. Snažím sa ju pochopiť, ale je to pre mňa veľmi ťažké. Mám pocit, že ju to veľmi depce. Niekoľko krát sme boli bez milovania pár mesiacov. Jej to vôbec nechýbalo. Tak som si potreboval vyliať srdce a čakám, že sa mi uľaví.
@citimsasam uz to moze byt aj to kritické obdobie menopauzi podpor ju nejako nastartuj zena musi obzit a citit ze je chcena milovana vzrusuj ju tzv. Nastartuj
@citimsasam nema milenca ?
@citimsasam podľa mňa je to normálne vplyvom hormónov už nemá chuť, má suchú pošvu, alebo sa jej len nechce🙂Musíš byť fajn chlap.Neviem koľko máte rokov tipujem okolo 55r, ale nie je nezvyčajné, že ten sexuálny život cca v tomto veku +- konci a možno to je len dočasne
Zena po prechode uz vacsinou nema chut, s tym nic neurobis.
@bobricek1979 ty nečítaš, že robí všetko možné aj nemožné??
@janinka007 no tak ťažko poradiť
@eliska13 autor ma v profile ze ma 48r.
@citimsasam inak klobuk dole ze 30rokov manzelstva..... To Ste od 18tich spolu manželia? Vy Ste "ohrozený druh".
Inak Tvoj príspevok je trošku protichodný v niektorých veciach. Píšeš, že manželka si veľmi pochvaľuje posledných 12 rokov. Píšeš že sa snažíš aby bola šťastná. A na konci píšeš že ju to veľmi depce (asi Tvoja nespokojnosť so sexom) ale pritom jej sex niekoľko mesiacov nechýba.
Mne z toho vychádza jediné: ona je spokojná, že Ťa má ako manžela, otca svojich detí a tá rola milenky (chuť na sex) už jednoducho vyprchala. Akoby už nemala chuť na sex a je spokojná aj bez neho. Otazne, či sa da s tým niečo robiť keď sa sama vyjadrila "že viac dať nemôže". Kde nie je chuť, nie je ani cesta.
Aby sa niečo zmenilo tak to musíte chcieť obaja. To, že ty chceš v tomto smere niečo zmeniť je absolútne zbytočné ak to nechce zmeniť aj ona.
@citimsasam viac ti dať nemôže a odmieta riešiť problém? Ak je aj v prechode, tak predsa existuje x riešení. Ak je teda lenivá čokoľvek urobiť, tak jej vysvetli, aký si frustrovaný a ako ti chýba normálny plnohodnotný sex a intimita, ak to s ňou nepohne, tak jej navrhni otvorené manželstvo. 48 rokov ...to je predsa ešte sexuálne aktívny vek. Nejaká paródia na sex asi nestačí. Mimochodom, opisuješ skvelé manželstvo - ale má ťa vôbec rada, ak jej je úplne jedno, či si ty spokojný? Hlavne, že si pochvaľuje ona a nechá sa obletovať. Vyzerá to na sebeckú ženskú.
@citimsasam Ak niekoho ľúbim tak sa premozem trochu. Nechápem to.
V prechode je to bezna situacia. A urcite treba k tomu pristupovat citlivo, daj tomu cas, bud jej oporou a mozno casom to zacnete spolocne riesit. Ked tak skus si dakde nastudovat ako sa spravat k zene v prechode, je to velmi citlive obdobie, cela sa meni, sama si nemusi rozumiet, troska sa to da prirovnat k puberte.
@lucyluv Máš pravdu ja sa len čudujem že ju to netrápi. Veď sú možnosti, lieky. Mňa by to mrzelo keby môj muž takto trpel. Je to ťažké. Pre oboch.
@saslavka73 tazko hodnotit ked sa nemoze jeho zena vyjadrit k tomu. Ano, su kadejake moznosti, ale nevidim do toho poriadne, napriklad druhy pohlad na vec moze byt, ze chlap robi vsetko mozne iba kvoli uspokojivemu sexu, akoby nic ine neexistovalo a aj to moze byt tlak na nu 🙂 este aj na konika ide 🙂 to som troska prehnala, ale no chapes, ako to myslim 🙂
@lucyluvchápem. Poznám to, aj ja sa sem tam cítim ako objekt na vybitie sexuálneho pudu, nemám vždy náladu. Tiež by som si mnohé veci predstavovala inak. Snažím sa keď už si to proste užiť. Veď keď po takmer 30 tich roch má o mňa záujem je vlastne fajn.❤
Ďakujem vám všetkým za reakcie. Potešili ste ma. O hračkách v tejto oblasti nechce moja milá ani počuť. Áno možno je to pre ňu veľmi často, keď chcem od nej nežnosti raz do týždňa. Super by bolo 2 krát, ale beriem ohľad. Nevedel som, že existuje liečba. Prosím o podrobnosti a ja sa s ňou o tom porozprávam. Áno, v posledných rokoch prežíva šťastné obdobie. Je veselá a bezprostredná. Tvrdí, že v minulosti som ju omedzoval, deptal, citovo vydieral a o väčšine vecí rozhodoval sám. A tak keď mi to takto vysvetlila, tak som zmenil svoje správanie. Teraz sa o všetkom radíme spolu a konečné rozhodnutia nechávam na ňu.
Čo sa týka predohry, tak prstami ju privediem k jednému alebo dvom orgazmom. Ona to ale nevyžaduje. A potom už z toho nič nemá. Že tam vnútri nič necíti. Myslíte že je na to liečba?
Depce ju to, že nie som šťastný.
@kakali10 Milenca nemá. Také niečo u nej neprichádza do úvahy.
@citimsasam žiadna liečba...vy neviete ako fungujú ženy??? Ved logicky, ked ju ty urobíš prstami pri predohre, tak potom z toho už nič nemá.
@janinka007 Áno, dáva to zmysel a tak sme to aj stále robili. Len pred pár rokmi to prestalo fungovať. A tak, aby z toho niečo mala aj moja drahá, ju privediem k orgazmu aspoň takto.
tak ak to robíte raz za týždeň a má aj orgazmy tak si môžeš gratulovať. Myslím že žene to úplne stačí, rešpektuj to!!! Ak to Tebe nestačí tak skús jej navrhnut nech Ti urobí fajku alebo vyhoni ..
@tatisna tak takéto športy ona neznáša a nerobí. Mne skôr chýba to, že pri pohlavnom styku neprežíva orgazmus.
@citimsasam ze sporty 😰😰😰otazka je co vlastne pri tom robi, vyzera to tak ze dokopy aj nic...
@0silvia0
áno je to tak. Nič.
Jednoducho sa ťa presytila,navyse-zena máva kopec iných starostí a veci na práci ako je uspokojovanie potrieb.ja niekedy bym toho môjho najradšej prizabila keď nemám náladu a on na mňa ide s neznostkami.
@citimsasam kup jej hračku a nechaj ju s nou samu. -_-# a po par dnoch sa k nej pridaj. -_-b