Myy sa doma nehadame len zrazu ostane ticho a oduta huba a vela krat ani neviem preco.Ako teraz 25,12.2012. az doteraz mame tichu domacnost a neviem ani preco.
Ahoj, sa ho opýtaj, my to takto nemáme, ale naladova som ja. No aj huba mi idetakže najprv mu tí vylicim a až potom odujem hubu 🙂 no len na hodku, dve. Toto je nejaké dlhé
Zijeme spolu 5 rokov mame spolu 3rocneho syna.Kedysi v zaciatkoch som sa vela vela naplakala lebo on nic riesit nechcel ze on sa uz v manzelstve kedysi nahadal dost a uz sa hadat nemieni.Ostala som uz voci tomu imunna uz som ticho aj ja.25,12,rano sme vstali a mi hovori ze uvari kapustnicu a ja mu na to naco ved uvareneho je dost on nato nic.Potom isiel do chladnicky vybral si klobasku a ja s mojim synom sme vychadzali z detskej a uz bol oduty.Moj syn sa ho pyta ze co mu je a on ze nic.Ja som sa ho potom tiez pytala ani mne nepovedal.Tak sme ticho.Uz nic neriesim lebo je to stale dokola chova sa ako 15 rocny pubertiak a mna to uz nebavi.Nebyt maleho odchadzam od neho uz davno.Ja som si uz na to aj zvykla.On chodi na kamione aj tak sme stale samy doma tak mi ticho ani neprekaza len viem ze nas vztah uz nema buducnost a preto uz s nim ani nic neplanujem.ani buducnost.
Ber to tak, že je asi v prechode. Je to tak, i chlapi majú prechod. Asi jediné šťastie, že nemusíš pozerať na jeho odutý xicht je to, že ide na pár dní von. Alebo jazdí iba po sK ?
@erika160669822 mame ale uz nie dlho...to sa da tolerovat chvilu ale nie vecne
Chodi aj von ale na kazdy vykend sa bohuzial vracia.V prechode????? 🙂 🙂 🙂 To uz je od 35-ky v prechode?To je chore ja som usudila a nie v prechode.No co ked si nevazi to co ma nebude mat nic.
@erika160669822 ja si myslim ze ta tichost je v nom..niesi na chybe ty ale on ako kamionista zvyknuty byt vacsinou sam a ticho...riesi svoju hrdost takto...ale mna by to tiez nebavilo...u nas vydrzi take ticho po hadke tak hodinu
uz mi to nevadi a sebe to veru za vinu nedavam.Kedysi som mu povedala az nebudem ziarlit a nic riesit bude zle a je to tu.Nech si robi co chce a nech si ide kde chce je mi to jedno.Pristupila som na jeho hru.Naseriem sa odstahujem sa spat do svojho bytu a papa drahy.Uz v oktobry som mu povedala ze iba on strati ja iba vyhram.Mam syna ale jemu neostane nic.
Ach jaj tak to mi je ľúto, ale ak to cítiš až takto možno to s Teba cíti...a možno si len hľadá zámienku na ticho ak si už nemáte čo povedať...Mali by ste sa porozprávať,teda ak sa aj on nebude rozprávať aspoň ty sa mu vyrozprávaj čo máš na srdci a čo cítiš,nemusí ti odpovedať stačí že to bude počuť...určite mu tvoje slová budú znieť v ušiach,aj keď sa tak nebude tváriť bude zápasiť s hlavou plnou myšlienok. Ver mi ticho nikdy nič nevyrieši,keď nevravia obaja musí aspoň jeden.A v neposlednej rade toto ticho určite neprospieva synovi aj dieťa vie, že niečo nie je dobre,deti sú na toto veľmi vnímavé...
@adrika72 Presne toto co pises som robila pred malym kym sa nenarodil rozpravala som a rozpravala na isty cas mozno si vzal k srdu to co som povedala lebo byvala na to v chovani odozva tak viem ze ma pocuval aj ked sa tvaril ze nie.Ale uz mu nemienim davat najavo ze chcem nieco riesit.Nebavi ma stale dokola opakovat to iste.Uz stacilo.Maleho mi je len luto lebo ho ma rad.Neviem dokedy to takto pojde dalej ale dlho to nepotrva a bude koniec.Ostane mu len detska izba u matky.
Tak keď je to takto,tak sprav tomu rázny koniec fakt to nemá zmysel...Nečakaj zbytočne trápiš seba aj deti,on si neváži čo má
@erika160669822 to máš taký tip človeka,s ktorym nehne,ani keby čo bolo.....máš to ťažké,ale ber to z tej lepšej stránky,že nehuláka a nerobí sceny 😉
tak aj ja mám doma to iste ,moj muz sa so mnou nerozprava uz 3 den,kvoli tomu ze on ma akoze kamosku a mne to vadi
Este by aj hulakat mal no to by ma tu uz urcite nebolo.Mas pravdu ticho je lepsie ako krik.
@liana189 Co to je tri dni.Kto chce psa bit palicu si najde.Taka je pravda.
3 dni su v mojom stave dost,tiez nie je normalne aby som akceptovala jeho vyvolavanie s inou zenou
@liana189 To by som mu netrpela ani ja.Kolko ste spolu?
@liana189 to je sila,hnevať by si sa mala ty,nie on 😒
ja som iného názoru...podľa mňa je to ticho horšie ako hádky. Hádkami sa totiž dostáva druhej strane to čo mi vadí a zároveň opačná strana sa môže brániť či protiargumentovať. Keď je ticho, tak si iba myslí, dusí to v sebe..nie je to dobré pre nikoho...trpia obaja
sme spolu 4 roky,všetko bolo ok kym nezacal robit v zahranici,tam sa nanho nalepila ona a stale mu vyvolava....uz sa to taha 3 mesiace a fakt ma to uz nebavi
@erika160669822 uz som nechcela pisat na taketo otazky, vzdy sa to otoci proti autorky, , lebo sa tam zeny hadaju, ale neda mi. Toto je u mojich svokrovcov. Jemu staci aj to ze svokra da inde pohar ako on chce. ak da do prava, preco si nedala do lava a opacne. Za tie roky sme zistili o co ide. Takto chce ukazovat svoju autoritu, ako ste sa ,,opovazili,, povedat nieco ine ako on chcel. a bohuzial sme zistili, ze on zamerne vyhladava chvilu, kedy sa mozez acat oduvat, hlada si prilezitost. Je to v tom, ze je jedinacik, s nikym sa nikdy nemusel delit, ani len o nazor, nemoze byt inak ako on chce. a ked uz svokra ma plne zuby a povie ze chce od neho odist, tak zacne, prepac, prepac, ja to tak nemyslim, neberte ma vazne atd. ale na druhy den to zacne znova. preco je ten hrnec tak a nie tak. nechod do kuchyne ked ja som tam, atd. A naposledy na vianoce som si vsimla, ked sa svokra naklonila do rury ze nieco vybere, zamerne kukal co spravi aby sa do nej mohol pustit. Svokor uz nema nikoho, ma asi depresiu a takto sa chova, len smutne je ze je stale zly k tomu najblizsiemu...
@miskakyska ja sa aj hnevam a dlllllho budem.Ale ked sa zacneme rozpravat uz to nikdy neni ako kedysi,lebo vzdy viem ze to ticho onedlho pride zas.Nic uz neni ako predtym.Drzi ma pri nom uz len maly nic ine atak sa zit dlho neda.
@samantha223 U nas to skor riadim ja ale zas ked niekde chce ist alebo nieco chce tak sa ma opyta ideme alebo to takto urobime?Co a ako s malym to zas riesim len ja lebo ja som s nim stale nie on.
@jarus1 Mas pravdu ja to uz viem davno ze ticho je velmi zle lebo sa nic nevyriesi a on to v sebe dusi a potom raz za vas vybuche a povykrikuje take veci ze mi nad tym potom rozum zastavi.Ja som mu to uz x-krat povedala ze ani nememu dietatu ani mat nerozumie ale to ako by som hrach na stenu hadzala.A tak som sa mu len prisposobila.
@adrika72 Vies skoncit je to jednoduche ale dve deti som vychovavala sama len bola lepsia doba a toto malinke som nechcela vychovavat sama a prezivat to co som pri mojich dvoch prezivala tak odchod este odkladam na cas ked uz to bude neunosne.
@liana189 Jemu to asi nevadi ked mu nejaka vyvolava.alebo???
už neviem čo mám na to povedať,asi že mu uplne preplo....chcem odísť ale tiež neviem ako to zvládnem s dvomi detmi
@erika160669822 a navyše všetky problémy sa kopia a nabalujú.....a dusia. Jedného pekného dňa sa to stane neudržateľné, budeš mať pocit, že musíš vyriešiť 15000 problémov, na čo ti nebudú stačiť ani 3 životy...
Preto sú lepšie hádky, lebo po nich ľudia o sebe rozmýšľajú....a snažia sa nájsť spoločnú cestu
@liana189 Ako pozeram cakate babatko tak vydrz neodchadzaj uvidis co bude potom.Mala by si kam ist?Mal by ti kto pomoct?
@jarus1 Beries moje slova z ust.Za tri roky na to neprisiel ze vsetko treba riesit uz na to nepride.Uz ho ani neprehovaram.Hudla som to tri roky a naco to bolo dobre?On je ako somar otras sa.V jednu chvilu sa na nieco urazi a za chvilku sa tvari akoby nic a to ja neznasam.
Ach jo, mna by asi porazilo,presne toto robili moji rodicia ale predchadzla tomu hadka.a dlho dlho len obraz a vysledok?mam az panicky strach pred hadkami a idem umriet ked sa na niecom s mm natahujeme ... Neviem ci mate deti ale ja mam 32 rokov a mam tento obraz rodicov tak hlboko v sebe , ostal tam , takze navrhujem to riesit lebo to nie je dobre pre deti!