50 ročný chlap pokukáva po mladých ženách. Sú všetci chlapi takí istí?

15. júl 2020

Ahojte.Aky máte názor na toto.Chlap má 50 rokov /ja som o generácie mladšia/a obkukava mlade ženy maximum do 25-30 rokov ,bo všetko ostatne je už staré a nezaujímavé ,nehodné pohladu.Ked sme niekde v meste ,najradšej ide tam kde sú mladučký ľudia ,že vraj ho to nabíja pozitívnou energiou.Keď sú jeho kamoši spolu a viete ako to je medzi chlapmi,jeden povie,,pozri aká kočka ide a má napríklad 35-40 rokov ,, tak tento môj povie,že stará krava a ani nekukne.Ináč nepodvadza,nepíše na sociálne siete ,všade má chce brat so sebou keď niekde ide,nenávidí mrhať časom na nete ,ťažko pracuje ,má malo času .Mám sa chystať,že ako budem staršia ,vymení má za mladú ?

ivangeline
15. júl 2020

Mužská menopauze alebo tzv druhá puberta, kedy sa boji staroby a iných vecí s tým spojených. Buď to prekoná alebo aj nie..

irusa
15. júl 2020

no on musí pri najmenšom vyzerať ako Boh krásy

budembabka
15. júl 2020

Na kombináciu ...siat a ...násť by som sa rada pozrela.

panelacikova
15. júl 2020

Ak povie 50-ročný na 35-40 ročnú "stará krava" bez príčiny (tzn. nemá s ňou potýčky a nepovie to v rámci nadávky), a naopak, tá žena je relatívne pohľadná, tak nie je niečo v poriadku. teda zároveň vzhľadom na to, že pozerá po "dcérach"... tam by som bola opatrná práve v tom, čo uvádzaš, že áno, je možné, že ťa raz vymení za mladšiu. sú také divné typy chlapov, ktorí chcú mať večne babu do 30 povedzme. a myslia si, že keď oni sami majú 70, nevadí, 25-ka ich bude chcieť 🙄 no kkti 😀

goodidea
15. júl 2020

Tento chlap možno áno, niektori chlapi sa riadia heslom "mladé mäsko lahoda", teraz mám 31r a najpritazlivejsie mi prídu rovesníčky ...keď budem mať 50 ..asi mi príde divné obkukavat baby vo veku mojej dcery...

denden77
15. júl 2020

asi oneskorena kriza stredneho veku 😁

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2020

Ono aj keď ja mu poviem alebo ukážem ženu vo veku ,kočku tak hneď povie ,,stará krava ,,že ho to nezaujíma .
On vraví ,že on je sám už starý ,tak prečo by ho mali zaujímať staršie ženy.Odkedy sme spolu ,vždy bol taký .No ako starne akoby sa to ešte prehlbovalo .Neviem si predstavit ,čo bude v 60-tke ...

laguna28
15. júl 2020

A ako to ty vnímaš keď sa to deje a si s ním. Vadí ti to, alebo to berieš že ok. Myslím či to u teba nevzbudzuje žiarlivosť. Alebo z neho máš ten pocit že sa fakt len ,, nabíja,, a nevadí ti to. Lebo pochybujem že ti tu niekto na 100% potvrdí, či ťa vymení alebo nie. Pravdepodobnosť je vždy nejaká.

autor
15. júl 2020

@perdulka7 On ani sa o nič nesnaží ,ani nikdy za tie roky som nemala pocit ,žeby podvádzal len toto mi príde ako úchylka .

panelacikova
15. júl 2020

tak ja neviem, akým spôsobom to povie a hlavne, akým spôsobom čumí na tie mladé. a čumí len na mladé alebo aj na mladých mužov? a "čumí" alebo sa zbežne pozrie? to je tiež rozdiel.

autor
15. júl 2020

@laguna28 Myslím ,že každú ženu by to sem tam ranilo ,pretože aj keď som mladšia od neho ,starnem i ja ..snaží sa kontrolovať predo mnou ,vie ,že to neni ok No keď je v partii kolegov ani si nechcem predstavit ako to tam prebieha .

goodidea
15. júl 2020

Sú takí chlapi ..ja robím dlhé roky v tvrdom mužskom kolektíve ..a viac menej každý sa pozrie na 18stku ba aj nižšie ...ale v rámci kolektívu ...pochybujem že niekto takto reaguje pri svojej žene..partnerke

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marygk
15. júl 2020

Ahoj, mala som kolegyňu ja som nastúpila do práce ona išla onedlho do dôchodku. A povedala mi jednu vec, chlapov po 50 treba strieľať. Po 50 to ide s nimi dolu vodou a neni sú použiteľný vôbec na nič. Človek sa s nimi lej jeduje. Osprostie to, komentárov na všetko milión, lenivé to je. Potom prišiel do tohoto veku môj otec a fakt je to na zastrelenie. Potom prišiel do tohoto veku svokor aj ujo a to isté. Po 50 katastrofa. To čo opisuješ je prirodzené po 50 osprostenie. A lepšie to nebude. Veľa trpezlivosti a tolerancie budeš potrebovať,ak s ním chceš zostať.

autor
15. júl 2020

@panelacikova aj na chlapov mladých ,všetko čo je mlade ,aj zvieratka ,šteniatka .

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2020

Proste akoby mal komplex zo seba.Pritom trénuje cely život ,krásne telo a veľký fešák je .

ivkazba
15. júl 2020

Ja by som povedala, že je to úplne jasný komplex zo starnutia.

laguna28
15. júl 2020

@perdulka7 asi by som to na mieste autorky tiež tak riešila. Okato by som pokutovala po mladých aj s komentárom. Nech partner vidí že máme rovnaký vkus😂. Jemu sa asi nebude páčiť také to pomyslene slintanie z druhej strany a uvedomí sa, že je zrejme tiež ohrozený a bude rozmýšľať ako autorka, či ho náhodou časom nevymení

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2020

@perdulka7 To som mu povedala ,nič si z toho nerobí ,má veľkej ego .

autor
15. júl 2020

@laguna28 On by kukal so mnou i po chlapoch ,no musia byt maximum do 30-tky .Alebo je to tým ,že nemáme dcéru ..

panelacikova
15. júl 2020

tak ak pozerá po všetkom, tak sa na to vykašli. a ešte keď sa aj udržiava. neviem, o koľko si mladšia ty, ale o dosť na to, aby s tebou rád fungoval aj na starobu. možno sa práve vnútorne bojí toho, že ty ho raz opustíš. vypusti to z hlavy, ak pozerá na všetko mladé, ako píšeš vyššie, to je v pohode. a hlavne, ak pozerá a nie čumí tak, že mu oči vyliezajú 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2020

@panelacikova O 15 rokov .On na šteniatko dokáže čumieť doslova .Na malé detičky ,na mlade baby ,chalanov ,pekné veci .Neviem čo je to za hlúpy zvyk .Mna štve ,že všetko čo je staršie takto reaguje .Uz aj mne povedal ,že som stará .Pritom cvičím ,dbám o seba.

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. júl 2020

@viestta Len je to trošku okaté už.Niekedy ide oči nechať na mladučkej .

panelacikova
15. júl 2020

15 rokov nie je nejak veľa, pre neho ideálna žena. Stále mladá a zároveň už nie tupá (cháp nezrelá)... no ak čumí, tak ja neviem. na zvieratká čumím aj ja, aj môj muž (13 rokov starší). ale inak na ostatné sa pozrie zbežne. stane sa, že počujem "stará krava", ale väčšinou tam je nejaká príčina. napríklad ťahá psa tetka tak, že ten popruh zaberie celý chodník a je prekážkou ostatným, apod. bez príčiny tak nehovorí. kukáme sa obaja - zbežne, ale na všetkých ľudí. na niektorých si vymýšľame príbehy 🙂 je to celkom sranda. ale žeby vyslovene čumel, to nie. robieval to, keď sme sa spoznali. potom, ako zistil, že ide o skutočnú lásku, úplne sám od seba prestal. pozrie sa aj dnes, zbežný pohľad, nič viac. žiadne nevhodné komentáre, až na tie, čo som ti uviedla príklad...

a ako dlho ste vlastne spolu a máte aj dieťa?

teraz pozerám, že píšeš, že doslova čumí. no to by mne vadilo napríklad. nerobila by som scény, ani nič, ale proste by som necítila potrebu byť s ním. jednoducho by mi to vadilo a hotovo.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz