4-ročný syn má už 2 týždne horúčku

ahojkomojko
5. aug 2020

Ahojte baby. Mam prosbu mam 4 rocneho syna. Uz 2 tyzdne mame horucku od 37 - 38. Boli sme na vysetreni moc, krv a stery su v poriadku. V pondelok sme isli na krv znova aj moc a vseko je v norme. Nezda sa mi ze je vsetko v norme ked mi maly ma stale horucku a je malatny a ospaly, maloco zje a vody pije vela. Poradte prosim baby co robit. PROSIM DAKUJEM.

lydus2015
5. aug 2020

@ahojkomojko no a čo na to pediater...? Malého aj niečo bolí? Sťažuje sa ešte na niečo? dr.nenavrhol iné vyšetrenia...?

ibrunova
5. aug 2020

Môj takto dlho teplotoval a nakoniec mal v krvi borélie.

uhnakova
5. aug 2020

treba urcite dat krv na podrobnejsi rozbor - chlamydie, mykoplazmy, borelie, ak to este nebolo robene. Drzim palce.

sapetka
6. aug 2020

@ahojkomojko 37-38 nie je horucka to len tak na objasnenie. Nepodavaju sa ani tabletky . Treba ako pisu podrobnejsi rozbor krvi serologiu

akinom0077
6. aug 2020

@uhnakova / presne tak podrobnejsi rozbor

lucitta9
6. aug 2020

@ahojkomojko presne pred rokom mal moj syn cca mesiac taketo teploty, menej jedol, bol unaveny a bolela ho hlava. Robili mu vsetky mozne vysetrenia, boli sme aj na neurologii, infekcnom, internom a nakoniec sme skoncili na imunologii. Zistili synovi alergiu, mierne znizenu imunitu, vraj na to moze reagovat telo zvysenymi teplotami. Vsetky vysledky krvi mal perfektne, zvysene boli len tie parametre, ktore poukazovali na alergiu. Doporucujem ist aj na infekcne, prip.s nimi aspon skonzultovat. Tam nam urobili testy, ktore pediatricka nerobila.
Drzim palce, viem ze je to velmi stresujuce.

danielahamar
6. aug 2020

Išla by som na infekčné, mononukleozu náhodou? Alebo kliesta nemal?

ahojkomojko
autor
11. aug 2020

@danielahamar dakujem vam baby. Ste velmi zlate. Nakoniec sme skoncili v nemocnici ale vsetky vysetrenia su v poriadku, nic ho neboli, este stale hladaju pricinu.

lydus2015
12. aug 2020

@ahojkomojko tak držím palce nech sa rýchlo nájde dôvod a šup domov 😉

tomasko27
10. jún 2021

@ahojkomojko Dobrý deň.Ako ste so synom dopadali,zistilo sa prečo mal teploty?
Viem je to téma založená minulý rok,len ma to zaujíma.

dzejsik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz