33-ročný a jeho mama

29. aug 2022

Príde vám normálne že 33 ročný musí oznamovať mame kde ide ? Skym ide, kedy sa vráti, o kolkej príde, skym je, koľko má rokov ten človek, kde býva, skym býva a poprípade keď sa to máme nepáči tak dostane zdrba a vyčistí mu žalúdok. plus k tomu ten chlap má ďalších súrodencov ktorí spolu žijú.... A tí mu čistia žalúdok spolu s mamou.. raz sa stalo že bol somnou na chate a keď sa to dozvedeli jeho súrodenci tak prišli po neho.. ako what ?

nelca0510
29. aug 2022

Nepomylila si sa? Má 33 alebo 13 rokov?

bessie12
29. aug 2022

normalne to teda nie je. Mamickin cecok. Od takeho ruky prec.

viestta
29. aug 2022

O mne by už mame referoval nemusel. Hneď po prvom raze by už o mne viac nereferoval. Nebolo by o com

beata_k
29. aug 2022

Takyto vysluch nie. Ale ja som starsia a dobrovolne poviem kde budem a zhruba kedy pridem. ( Muzovi, nie mame) Nikdy nevies, co sa moze zomliet.

heleninamama
29. aug 2022

Ak má chlap matku ako niektoré ženy tu z koňa, ktoré dieťa nepustia ani ku starým rodičom, nedajú ho do škôlky, školy, medzi rovesníkov... lebo sú presvedčené, že dieťa má byť len s nimi, lebo samé seba považujú od okamihu pôrodu za nadčloveka a dieťa je pre ne jediným zmyslom bytia, aj by som tomu verila.
A ideálna konštalacia je, ak matku kvôli jej pošahanosti opustil chlap a ona má teraz partnera v synovi. Tam nevyhráš.
A takých chlapcov ešte bude, keď tu tak niekedy čítam... Treba si zvykať dámy... 😂

viestta
29. aug 2022

@heleninamama obávam sa, že máš pravdu.

babydesire
30. aug 2022

@viestta urcite ma pravdu,,tiez som svedkom takychto pripadov

silvusa123
30. aug 2022

No takto to funguje u môjho krstného a starkej TEDA fungovalo keď starká bola mladšia a vladala,keď išiel krstný napríklad ku susedovi tak to povedal starkej ( ma 47) rokov tak berme obdobie keď mal 40 .. oznámil jej že ide k nemu a ona mu povedala že o 10tej nech je doma alebo keď chcel ísť ku inému susedovi a jej sa to nepáčilo tak mu proste povedala že tam nejde :D alebo keď chcel ísť do krčmy tak ani tam ho nechcela púšťať , keď som bola malá sa bežne stavalo že ho uspávala dám príklad Majuško spinkaj a podobne.. nemá žiadnych kamarátov ani ženu takže z toho čo mám doma radím od takých chlapov ruky preč..pretože reálne taký chlap nič nevie iba čaká na to kedy mu mama donesie do postele jesť

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz