Ani sama neviem ako začať... Len je to problém čo ma po 30tke veľmi trápi. Možno pre niektoré nepochopiteľné takto žiť, ale stalo sa. Dôvodov je asi viac. Som introvert, mala som problematického otca a ťažko preto verím ľuďom a hlavne chlapom, pracujem z domu a nie som na bary, diskotéky a tak, takže aj príležitostí je málo. Skúšala som aj internetové zoznamky. ale sú tam skôr exoti ako muži na život. Ani neviem čo chcem od tejto diskusie, možno sa len vypísať a získať pohľad iných na takýto problém a v kútiku duše dúfam že ma to niekam posunie a pomôže mi nájsť toho pravého. neviem čo chcem od tejto diskusie, asi sa hlavne vypísať a získať nejaký nový pohľad a v kútiku duše dúfam, že ma to posunie k tomu, aby sa mi vzťah podaril. Inak som normálna žena, aj čo sa týka vzhľadu tak nie misstka, ale ani obluda, taký priemer a nájdu sa chlapi ktorým sa páčim. Len proste nejako nestretavam takých čo by boli voľný a klaplo by nám to.
Ja som si tak nasla cez pokec. Treba triedit ale nevzdavala by som internetove zoznamky;)
@fadama no veď dajme autorku dokopy s tvojím bratom a dva problémy vyriešené 🙂
idem ti dodať trochu odvahy...nehádž flintu do žita ako sa vraví...viem presne,čo cítiš.....prežila som to......
vzťahy som mala ,aj dlhodobejšie aj krátkodobé,ale vždy sa to skončilo z ich strany..každý jeden ma okašĺal...už som si kládla otázku,kks to som taká vadná.?..skúšala aj internetové zoznamky,pár rande bolo aj celkom príjemných, ale nikdy sa z toho nevyvinul vzťah....už som sa zmierila s tým,že ostanem sama.....
povedala som si ,škoda,vždy som vedela,že chcem rodinu a aspoň 2 deti ak to pojde...tak ok ,asi nič...venovala som sa charite,pomáhala som v psom útulku..a plánovala si kúpiť 1 izbak...
potom bum..v 34ke ma zoznámila spolužiačka z SŠ a jej švagriná s jedným jej kamarátom....a to takým štýlom,že úplne ma "dohodili"dali mu moje číslo,takmer mesiac sme si len smskovali a potom sme mali naše prve rande....
sadli sme si......ten byt sme nakoniec kupovali 3 izbák lebo sme vedeli,že chceme byť spolu a mať rodinu....
sme spolu 6 rokov, z toho 3 roky ako manžeĺia a máme 2 krásne deti....prvé som rodila v 36 a druhé v 38r..a som šťastná...samozrejme neviem,či nám to vydrží,ale to nikto netuší, čo bude o 2,3,5 atď...rokov...takže nič nie je stratené....
tolko moj príbeh.....
a k tým zoznamkám ,nezatracuj ich celkom ,ja som mala profil na partneri.sk..alebo viem,že aj badoo existuje...
a ako už vyššie písali socializuj sa,neseď len doma...
ak by ťa aj niekto chcel s niekým zoznamiť napr. na káve nebráň sa tomu,nikdy nevieš....
mam napr.spolužiačku z SŠ,čo vyhlasovala,ona sa nikdy nevydá....nikdy nebola na diskotéke,vonku na kave s kamoškami....vzdy len skola-domov chodila "spavať so sliepkami"o 8h...taký domased...
vydávala sa medzi prvými po SŠ, je to 18r.dozadu,majú 2 deti a sú spolu doteraz..a ze kde ho stretla, keď nikam nechodila? stretla ho vo svojej praci ,ked im tam prisiel zapojiť internet.....
takže ,tým len chcem povedať,že čo má prísť, príde a nikdy nevieš kde si ťa to najde.....
ak máš nejaké záľuby, koníčky, čokoľvek čo ťa baví, tak hľadaj skupiny ľudí aj cez internet, ktorí sa zaujímajú o to isté, vedia si robiť aj stretnutia a tam by si tiež mohla stretnúť niekoho blízkeho...alebo rôzne kurzy...
Hm, ja mam plno kamosiek, co su v 30 single, a nemali dlhodoby vazny vztah. Im to ale nechyba 😅 proste tindruju, randia, cestuju, makaju..v tomto veku ked si clovek iekoho potom najde, tak to ide potom velmi rychlo: svadba a dieta..
ako pises pracujes z domu. Mozno keby si pracovala vo firme alebo s viacerimi ludmi a stretavala sa tam a rozpravala s nimi isto by ti niekto do cedty prisiel..niekedy clovrk nrvie kde ho co caka
treba chodit von, medzi ludi, ale nie s cielom niekoho stretnut, ale venovat sa sebe, svojim konickom.. ja som tiez pracovala z domu a rozhodla som sa vyskusat jogu, dost dlho som sa na to odhodlavala, ale nakoniec som sla a stretla som tam jednu babu, s ktorou sme si velmi sadli a stali sa z nas velmi dobre kamosky a pozvala ma aj na svoju svadbu, kde som sa zoznamila s bratrancom jej manzela, s ktorym by som sa asi nikdy nestretla 🙂 a uz sme manzelia 🙂 takze tak.. venuj sa niecomu, co mas rada, sport, nejaky kurz, jazykovka, vencenie a mozno pri tom aj niekoho zaujimaveho spoznas a hned aj budete mat temu na rozhovor 🙂
mas si najst nejakeho *o*ota radsej bud sama
Treba si čas rozdeliť tak, že nejaký čas venovať práci a nejaký vzťahom. Keď málo chodí von z domu a čas dá na niečo iné (internet, Tv a pod.), vzťahov je málo. Komu to chýba tak hľadá, ale sú povahy, ktoré akoby si vystačili samy.
Je dosť možnosti, kde sa dá zoznámiť, aj na zoznamky chodia aj ľudia s dobrým úmyslom a možno by tam našiel niekoho s podobnými záujmami, poznám dosť veľa ľudí, ktorí si tam našli partnera.
no ked nikam nechodíš, tak ťažko kohosi spoznáš, veľa ľudí sa zoznámi v práci alebo pri nejakom koníčku, tak skús niekam začať chodiť, napr. na koncert alebo na nejaký kurz, prípadne si kúp psa, ak máš rada zvieratá a tiež by som skúsila nejakú normálnu zoznamku, sú aj serióznejšie ako pokec a badoo
@janickacrazy Psa mám a chodím s nim aj na miesta kde sa psickari stretávajú. Ale čo sa týka chlapov stretávam iba zadaných, veľmi starých alebo okolo 20 a ešte jeden taký čo ubližuje aj rodičom svojim takže s takým by som si začínať nechcela určite. Keď tu aj čítam príbehy ľudí ako sa spoznali tá zoznamka cez net je častá, ale tu je chyba aj vo mne že ja nerada komunikujem telefonicky alebo cez internet, najradšej osobne. Teda k tým zoznamkam sa dokopavam ťažšie a keď sa dokopem odradí ma že sa tam nejako nedarí mi nájsť spriaznenú dušu.
Raz som na pokeci na stranke dopohody citala jedneho chalana tiez zufaleho ze si nebie najst normalnu zenu slusnu a cudnu ak chces napis mu napisem ti nick ale len sukromne lebo som ho nezabudla co mi bolo luto citat to
Ja mám jedno neúspešne manželstvo za sebou. Vieš ako to dopadlo ? Síce som sa vyhrabala z dlhoročných depresií ale stratila som chuť zoznamovať sa a nie som ochotná obetovať ani svoj čas ani nič pre nový vzťah. Mám dve deti ktoré neľutujem že ich mám .. ale aj keby som ostala sama do konca života je to ok. Nepotrebujem niekoho kto si nevie ženy vážiť. Ak sa taký nájde budem otvorená. Ale cielené nehľadám. Nehľadaj ani ty a možno to príde. A ak nie tak si užíval ako single. Máš toľko času ako už nikdy viac nebudeš. Ani môj otec nebol dokonalý a kvôli nemu som mala sebavedomie na bode nula ale keď neodpustis a nezabudneš nikdy sa nepohnes z miesta
Skus tu off line zoznamku. Hod do google, malo by ti to najst.
No a okrem toho, si v najlepsom veku,slobodna, bez zavazkov. Cestuj , uzivaj si zivot. Vyjdi zo svojej komfortnej zony a vybehni do klubu niekde, ci na vystavu,,alebo len tak niekde do mesta. 🙂 drzim palce
Mas tie najlepsie predpoklady na to,niekoho si najst.
Ja som s manželom vďaka krestanskej internetovej zoznamke. Nemá však význam dlho si s niekým vypisovať a potom naživo zistiť, že je všetko inak. Mne sa osvedčilo vymeniť si 2-3 správy, kde si overíš hodnotové nastavenie a plány do budúcna a hneď na to stretko. Ak si na ňom sadnete, tak je perspektíva vzťahu. Okrem toho by bolo dobré začať pravidelne chodiť do posilňovne, či plavárne alebo si zaplatiť nezadaného osobného trénera na pár mesiacov 😊 Stať sa členom nejakého občianskeho združenia, stať sa dobrovoľníčkou a podieľať sa na organizovaní niečoho a podobne. Nehádž flintu do žita 😊
@dobromila s tým stretkom máš asi pravdu, skúsim to robiť tak, že ked si budeme celkom sedieť tak skúsim aby stretko bolo rýchlo, lebo si vypisujem nerada stovky zbytočných správ. Aj tak je to len potom o tom že si vypisujeme zbytočné správy, že čo v práci, čo budeme robiť cez víkend a tak, kedže také témy ako záluby, predstava o vzťahu a tak sa rýchlo minú a je to potom fakt o ničom.
Ahoj, ako si na tom dnes? 🙂
Moj brat tak isto...som z toho smutna. Stara sa o otca a na seba akosi zabudol. Tiez nie je na diskoteky a pod.