Neviem čo robiť. Nemám deti, nemám ani vlastne bývanie. Nemám ani kamaratov, občas si napíšeme a to je tak všetko. Nemám sa s kym normálne porozprávať. A strácam človeka, ktorého mám veľmi rada (neklape to). Dookola všetci riešia deti, rodiny, bývanie a ja si neviem nájsť ani poriadnu prácu. Depka obdobie ☹️
@misana84 praveze som skôr samotarska, ťažko sa niekomu otvorím, ťažko niekomu verím…
poznam to...a aj napriek tomu mam rodinu...ja som si vzala najlepsieho priatela....sme sa už poznali doverovali...ved aj vy ste sa museli nejako zoznamit s Vasim priatelom...alebo skuste urobit vsetko preto aby vam zacal klapat vztah a založit si rodinu
@misana84 len či on ešte ma záujem o to, aby vztah klapal… ☹️
tak to už ja neviem....treba najst pricinu co mu vadi/tebe...a odstranit to....
Ani ty nemáš záujem, len máš klasickú krízu osamelých 30-tníkov, keby si mala 25 tak ho možno pošleš do riti.
@nikolka1986 ja som praveze veľmi nerandila… toto je taký môj prvý vážnejší vztah. Lebo nikoho si k sebe tak blízko nepustím…
Si rovnako na tom ako môj brat, ja už neviem čo s ním. Je to samotarsky tip no zároveň chce vzťah. 😔
Myslim, ze je cas ukoncit tuto agoniu a zacat novy zivot. Skoncit to s priatelom, hladat pracu, nasledne byvanie, aj ked len prenajaty maly byt a potom nejaku partiu fajn ludi, ktori sa stretavaju napr. na turistike, casom aj vztah pride. Uvidis, ako ti bude stupat sebavedomie, ked budes postupne robit jeden krok za druhym. Bolo by fajn zacat niekde inde ako v mieste terajsieho bydliska, mozno tam, kde je viac pravovnych prilezitosti. Drzim palce
Pomaly mám tiež 30 na krku, ale neviem čo skôr 😁 Mám robotu, študujem ďalšiu VŠ, pred par mesiacmi som si kúpila vlastný byt. Teraz som si našla ďalšiu robotu na leto. Venujem sa koníčkom, mám pár dobrých priateľov, s ktorými sa stretávam (tiež som introvertný typ, ťažko sa zoznamujem a najlepšie je mi samej). Je ešte toľko aktivít, ktoré by som chcela robiť, ale všetko má svoj čas 🙂 život nie je len o vzťahu a deťoch.
Ak chces sa v zivote niekam posunut, chod prec od akejkolvek sebalutosti a zacni menit to, co si schopna ovplyvnit:
- neklape ti to s frajerom? Tak sa rozid s nim
- praca? ake mas karierne sny? chod za nimi
- okolie? urcite kazdy neriesi len deti a vztahy... je dost ludi, co vedia kecat aj o niecom inom...
@domini404 výšku mám už urobenú (ďalšiu neplánujem), rozmýšľam nad kurzom (len či mi k niečomu bude), na byt mám našetrené bohužiaľ malo, pri dnešných cenách… Chodim cvičiť. Len tí priatelia už niesu to co niekedy, sem tam správa a to je všetko. Osobný kontakt ziadny
@zmrzlinka2021 chcem to zmeniť. Len neviem či sa bojím, alebo som na to lenivá… A myslím že už v tomto veku veľa vody nenamútim
@elizabet173 len mne je s priateľom dobre (ale niektoré veci neklapu)
V akom veku?
VEd si mlada kočka.
Zbav sa vsetkeho čo ta ťaží a sundáva. Skús prípadne aj nejaký motivačný kurz.
@zmrzlinka2021 ďakujem si mila. Ja navonok vôbec neposobim žeby mi niečo bolo. Ale vnútri cítim, že som vlastne nič a nedokázala roky idu…
keď to už dopredu vzdávas tak čo ti poradiť, rob veci inak ako doteraz a možno sa dočkáš toho čoho chceš.
@martin130 manžel neni no 😀😀😀😀😀😀😀😀
@mondolina ved to že inak… keď mna asi niekto musí k tomu dokopat, aby som sa rozhýbala
@martin130 čerešne su ale bohužiaľ plne červikov martine 😅
Začni v prvom rade od seba! Nájsť zmysel života záujmy a hlavne hlavu hore a nie sa ľutovať ! Každý si sám môže za svoj osud. Čo vyžaruješ to priťahuješ heslo ktoré platí vždy a všade 🍀veľa šťastia
Ver mi, ani ja som naplánovala ďalšiu VŠ 😅 ani nikde nie je napísané, že ju úspešne dokončím, ale stretla som nových ľudí. Ak máš záujem o nejaký kurz, každý ťa posunie novým smerom a opäť môžeš stretnúť nových ľudí. Napr. ja som chodievala na tanečné kurzy, absolútne s nikým som si nepovedala viac ako "ahoj", ale skúsila som, nepodarilo sa, idem ďalej, nemám výčitky, že nič nerobím 🙂 teraz si chcem porobiť nejaké IT kurzy, tam našťastie nikoho nestretnem, takže sa nemusím socializovať 😂 ja som na byt nemala nešetrené nič, dobrý finančný poradca ti vie pomôcť 😉 a čo sa týka priateľov, píšeme si každý deň alebo obdeň, stretávať sa snažíme aspoň raz mesačne 😀 ale, aby som tu nevyzerala vysmiata ako slniečko na hnoji, tiež mám za sebou ťažké obdobie, kedy som mala presne takéto myšlienky, ako ty. Snáď to prejde, všetko sa pozitívne vyvinie a budeš sa mať dobre 🙂
A čo mas akoze dokazat?
Tvoja hodnota nespociva v tom, ze zijes ako iní ludia, ze niečo mas, niečim disponujes, niečo robís... uz to ze zijes, je skvele a mas cely zivot este pred sebou.
Na FB skús pozriet:
- the wave of reality
- mozgova atletika
@domini404 práve nad it kurzami aj ja rozmýšľam. S tebou by sa dalo asi pokecať o tom. Odkiaľ si?
@zmrzlinka2021 no mám pocit že vlastná rodina mi to tak dokazuje že niekto ma toto, a tamto s co mám ja? Nič ☹️ Idem to pozriet dikes 😊
@zuzanna33 dakujem. To si zapisem niekde 😊
Chod na chvilu niekam do zahranicia, zarobis, spoznas novych ludi a tvoja rodina moze rozpravat, co chce … chce to len odvahu, nemáš záväzky tak vyskúšaj
Kasli na reči iných!
Nie si povinná žiť podla predstav inych ludi
no možno sa rozchodom skonci jedna etapa a zacne druha s inym clovekom a pojde to