30-ročný syn má rozvedenú priateľku s dvomi deťmi

mvis
30. apr 2024

Ahojte kočky, čo by ste robili naojom mieste keny ste sa dozvedeli že váš jediný - dospelý 30 ročný syn- má za priateĺku rozvedenú pani s dvomi deťmi - 11 a 6 roč. Ja viem, nie je to žiadna hroza, ale takto som si jeho budúcnosť nepredstavovala, vobec nie som s tým stotožnená ale nechcem stratiť syna. Ani nečakám rady, možno vaše skúsenosti - ja to nechám na neho ale aj tak... óch. Dik žienky

martinmmartin
30. apr 2024

@mvis On si mozno nedokazal predstavit zit tak ako si si ty vysnivala jeho zivot. A vdakabohu za to

hederamonstera
30. apr 2024

Jeho zivot

kristinka92
30. apr 2024

tak teraz ta tu väčšina asi odsúdi a že sa nemáš starať do výberu jeho partnerky 🙂 ale ja osobne ta chápem. tiež by ma to mrzelo. je iné keď si dvaja prežívajú všetko “poprvé” spolu od zaciatku ako keď to jeden už zažil..

danielinda
30. apr 2024

@mvis skus byt na neho hrda a podporit ho, ked sa takto rozhodol.
Nie kazdy muz je schopny prijat vo svojom zivote zenu, ktora uz deti ma.

jana_eyre_2
30. apr 2024

Moja mama bola nastastie veľmi rada keď si jej jediný syn našiel rozvedenú ženu s jedným dieťaťom, staršiu od neho, pretože sa úprimne ľúbili a je to fajn zena.. mama ju mala veľmi rada a získala vďaka nej druhé vnuca, prvé mala od dcéry.. ich spoločného dieťaťa sa mama nedozila, ale viem že priateľku jej syna mala úprimne rada a švagriná dodnes vraví že mala najlepšiu svokru na svete..

Ako vážne, čo je zle na Tom že jeho priateľka má dve deti a je rozvedená?

h2
30. apr 2024

Ako žena, ktorá si našla rozvedeného chlapa s dvoma deťmi, vôbec nič.

deti95060810
30. apr 2024

viem asi čo prežívaš, ale zbytočne sa trápiš...
tiež mám dospelého syna a už teraz som zhrozená čo domov donesie, ale samozrejme nechám to na jeho voľbu...
a ak mám pravdu povedať , v takomto prípade by som bola naj keby išli pekne bývať radšej niekde sami.... nech si to šťastie užívajú bezo mňa.

viestta
30. apr 2024

A ako si si predstavovala jeho zivot? Predpokladam, ze pred par rokmi ani on nemal takuto predstavu o svojom zivote ale clovek mieni, zivot meni. Nebolo by od veci prijat jeho rozhodnutie a nebyt rozcarovana z toho, ze nenaplnil tvoje predstavy, tak ako on sa stotoznil s tym, ze laske nerozkaze. Dolezite je aby bol stastny, nie aby naplnal tvoje predstavy.

simca06022011
30. apr 2024

Nič by som nerobila, nerob si nervy a s kľudom prijmi priateľky syna akékoľvek. Mame v rodine takéto prípady, jeden chlap je šťastný a spokojný, druhyy sa už s pár mamičkami rozišiel, tretí bol vždy iba využitý "na prácu a plácu" a bolo po láske po nejakej dobe.
Skončiť to môže rôzne a ty nevieš vopred ako a lepšie je sa do toho nemiesat

jana_eyre_2
30. apr 2024

Inak tak ako vždy v "svokrotemach" niekto spomenie, aby ženy nezabúdali že raz svokry budú.. tak ja v takejto téme poviem tiež, aby ženy nezabúdali, že možno aj na nich samotných takto nazerali rodičia ich partnera, ako na pohromu, ktorú si pre svojho syna nepredstavovali.. mňa by teda veľmi mrzelo keby si toto moja svokra myslela.. našťastie tá moja ma má rada, pritom nie som ideálna..

nikpa
30. apr 2024

@mvis neznamená to koniec sveta. Ved môžu mať ešte aj spolu deti alebo sa môže ešte aj 2krat oženiť s inou a mat s každou deti. Nikde nie je napísané, že je to posledná žena jeho života.
No ale hlavné je to, že syn je šťastný a spokojný. To nech ti je útechou keď sa aj nedočkás vlastných vnúčat.

majlo1234
30. apr 2024

Moja mama si tiez nepredstavovala, ze si najdem starsieho rozvedeneho s dvoma detmi. S odstupom casu je za zata rada, mozmo aj ty budes 🙂

masinka
30. apr 2024

@mvis pozri sa na to z tej lepsej strany ani nevies ako, a prides k dvom vnucatam 😀

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
30. apr 2024

moj otec si vzial mamu ked mala 2 deti z toho jedno postihnute a este mu porodila mna .. nikdy nerobil rozdiel a bol skvely .. jeho mama bola priserna aj ako vlastna a aj ako nevlastna babka- nebud ako moja babka- bud normalna-tie deti a ani zena,nemozu za to,aky mali osud..mozno ho budu lubit daleko viac ako daka slobodna nafrndena zaba kt by ho podvadzala a mala mozno len na peniaze a tebe syna odobrala ci to nedala ani vnucence vidiet

jaja20
30. apr 2024

@mvis Nechaj to plynúť. On sám zistí, či mu bude vzťah s ňou vyhovovať alebo to po čase prejde do stratena.
Poznám viacerých chlapov, ktorí si takto reálne uvedomili, že sa ešte necítia na rolu (nevlastného) otca.

zmrzlinka2021
30. apr 2024

@mvis a poznáš tu ženu? Myslím odobne

la_dolce_vita
30. apr 2024

Autorka, ako matka tiez 30 rocneho slobodneho syna ta chapem. Chceme pre svoje deti to najlepsie a taky vztah prinasa aj viac problemov. Ale zaroven som rozvedena a bola som aj v situacii potencialnej nevesty, ked mi bolo priamo povedane, ze nie som vhodna pre jedineho syna. Aj vtedy som to chapala, hoci ma to mrzelo. Su to zlozite veci..

januska12323
30. apr 2024

Vadí ti, že našiel spriaznenú dušu? Nechcela si nikdy vnúčatá? Či kde konkrétne je problém?
Mne by vadilo jedine keby ho očividne využívala ale o tom nič nepíšeš.

zanka777
30. apr 2024

@mvis jediný a DOSPELÝ syn.... To slovo dospelý znamená že si môže so svojím životom robiť čo sám uzná za vhodné a rozhodne sa sám čo chce..... A hoci je jediný tak už dávno nie je prepojený pupočnou šnúrou tak si to treba uvedomiť...... On vie čo robí a keď to takto chce nechajte ho tak

zooeynka
30. apr 2024

Znama ma syna. Ked mal 30 len sa modlila, aby nedoniesol domov"fuchtlu s detmi". Teraz ma syn cez 40 a je sam....dlhodobo....uz by bola rada aj keby doniesol domov rozvedenu/slobodnu mamicku. Nechce aby bol osamely a zil ako mnich. Tak bacha na to co si zelas.....

medda_beda
30. apr 2024

@mvis Moja známa spoznala svojho manžela keď mala 27 bola rozvedená, 2 deti a on bol bezdetný 25 ročný.
Stále sú spolu a majú aj spoločné dieťa.

Zaujímalo by ma ako vlastne ovplyvňuje partnerský život 2 dospelých ľudí, matky a svokry.
Ty s tou ženou nežiješ, takže ti to môže byť jedno.

Moja svokra má brata a je celý život sám.Je to lepšia možnosť?

solange7
30. apr 2024

Ako si ju nazvala ze "pani s dvomi detmi". Ved tvoj 30 rocny syn uz moze byt tiez pan s kludne aj 5timi detmi. 😀 Nerob z neho tvoj cecek a nechaj ho zit. Je dospely. Bud rada ze nechodi s nejakou 16 rocnou pubertackou. Aj taky pripad poznam.

jenny224
30. apr 2024

Koľké tu píšu a povzbudzujú slobodné matky, že spravili dobre, že odišli od idiotov, ktorí sa neraz vyfarbia keď je už neskoro. Že si určite ešte nájdu dobrého muža. A zrazu sú tu potom názory: nie je to bohviečo, chápeme ťa, aj lepšie si mohol nájsť.

katkaseiner
30. apr 2024

na jednej strane ta chapem, tiez som matka (sice moji su este krpci) a mozno by som si ich zivot tiez tak nepredstavovala ale to uz nie je na mna vytvarat im idealy a plany... tie si uz urobia po svojom. Hlavne nech je vsetko s uctou, laskou a aby boli vsetci spokojny. Ty skus buducu nevestu spoznat... mozno prave zistis preco si ju ten tvoj synator vybral.

mandzula
30. apr 2024

Moja svokra je stastna, ze si jej vtedy 32-rocny syn nasiel mna, vtedy 32-rocnu s dietatom. Neber to ako tragediu.

pribinak
30. apr 2024

@zooeynka tak to možno mame spoločnú známu. Žiadna jej nebola dobrá, všetky mali nejakú chybu. Potom mal chalan doho pauzu a našiel si mamičku s dieťaťom.
Tato známa inak veľmi vzdelaná žena skoro zinfarktovala. Nechcela sa ani len zoznámiť a nie že im priať
Kocka aj s dieťaťom odišla. Teraz má chlap pomaly 40, sám ako prst. Hm, známa by už prijala aj matku s dieťaťom, len aby nebol sám

matkahelka
30. apr 2024

@mvis moj muz si ako slobodny nasiel frajerku s dietatom.svokrovci isli z koze vyskocit. kym do neho hucali, aby ju nechal, tak sa jej drzal. potom prestali a on sam rychlo prisiel na to, ze sa neciti na to robit otcima. tak bolo po vztahu. nechaj mladeho na pokoji. osobne si myslim, ze ho taky vztah dlho bavit nebude

modra_kolobezka
30. apr 2024

30 rocny je uz trochu "prezrety", nie je vynimocne, ze jeho rovesnicky maju v tomto veku aj deti. Pre uplne mlade baby na zaciatku dospelosti , ktore si chcu uzivat, moze byt uz pristary.

mimi3008
30. apr 2024

@mvis to, ako si si predstavovala jeho buducnost ty, je uplne jedno. Dolezite je, ako si ju predstavuje on