30-ročný brat má 16-ročnú frajerku

2. aug 2022

povedzte mi je to normálne? keď som ich uvidela skoro som dostala infarkt. To dievčatko vyzerá na 13. Teraz dokončila základnú.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ateh
2. aug 2022

Jej asi chyba ocko a jemu rozum 😉

veronikaszabova
2. aug 2022

Ano, je to divne... Ale je to ich zivot.

autor
2. aug 2022

@ateh nemá rodičov

karola987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
2. aug 2022

16 ročná je ľahká korisť pre 30 ročného predátora. Brat asi nie je schopný dvorit seberovnej partnerke a tak loví medzi mladuckymi dievčatami. S čím jednoduchšieho a zanedbanejdieho sociálneho prostredia tým ľahšia korisť

ateh
2. aug 2022

Tak to mas odpoved. Chyba jej otec, ktory by ju chranil a podporil. Take dievcata, zeny, inklinuju k starsim partnerom.

ateh
2. aug 2022

@pribinak a este je tu moznost b.) Ze brat ma pedofilne sklony, no ale to tazko posudit 😉

solange7
2. aug 2022

30rocny muz si ma co povedat s 16rocnym uchom? Ved ona musi riesit akurat tak strednu skolu, zabavu, flirt a zaluby. On uz by mal riesit karieru, byvanie, zahradu, grillovanie s rovesnikmi, mierne pitie (lebo vie co je to realna opica) a hladanie si vhodnej partnerky pre zivot.
To je len obrazne povedane. Si neviem predstavit, ze by som chodila von so 16 rocnymi chlapcami. 👩‍👦

1342
2. aug 2022

Nevidím na Tom nič zle ....ja som od 16tich s mojím už manželom ...keď sme spolu začali ja som mala 16 a on 26 ....sme spolu už 15rokov

pribinak
2. aug 2022

@ateh no áno, všetko je mozne

bambooolik
2. aug 2022

@ateh veď to, keď ešte aj autorka píše že vyzerá na 13... keby aspoň vyzerala vyspelo...

ateh
2. aug 2022

@bambooolik veru, teraz je taky trend ze mlade dievcata sa zmachlia a vyzeraju ako stare zeny.Ja myslim, ze toto dievca hlada oporu, istotu ktoru nema od rodicov. Ale co hlada ten muž ťažko povedať.

jana_eyre_2
2. aug 2022

Ťažko to posudzovať keď nepoznáme ani slečnu, ani 30r chlapa.. totiž keď sa povie ten vek, áno znie to zarážajúco.. keby však mala 20 a on 34 už by sme sa na to pozerali inak..

Ja poznám viac ľudí v rozličných vekových kategórií a mentálne sú ozaj rozlični.. poznám 17r slečnu ktorá má uvažovanie min na 20r a poznám 30tnika ktorý pôsobí a uvažuje akoby mal tiež 20.. keď sa takíto ľudia stretnú, tak mentálne si sedia hoci majú veľky vekový rozdiel.. nedá sa rozčuľovať nad niekým koho vôbec nepoznáme.. ako mama by som asi tiež cukla keby mi moje dieťa donieslo výrazne staršieho partnera, to mi je jasné.. avšak si myslím že to je proste len šok.. myslím že by som nebola tá čo zakazuje.. samozrejme môže ísť o patologický vzťah, to nerozporujem, ALE nie je to jediná možnosť..

Ja som vyzerala vždy mlado (teraz už však asi dohanam svoj vek aj výzorom) a mala som tendenciu hľadať si starších, hoci nie tak vyrazne.. a tak keď som mala čerstvých 19, mala som skoro 30r priateľa.. ale nebol to žiaden pedofil, hoci výzorom som vyzerala ako 15r.. bol to normálny, vtipny muž a ja som zase nebola typická poblaznena 19tka..

.ťažko súdiť a ťažko niečo vyriešiť.. slečna nie je pod zákonom a snáď si poznáš brata či to nie je žiaden predátor.. ak je, tak by si mala zakročit a chrániť slečnu..

mandzula
2. aug 2022

Ty si poznas brata, takze by si mala vediet, preco mu to takto vyhovuje. Mozno je to naozaj laska, mozno ju potrebuje na prezentaciu, mozno nema na to, aby zbalil seberovnu...

emily_666
2. aug 2022

Vekove rozdiely medzi partnermi vzdy boli a vzdy budu. Ano, je to vela... no a co?
Ak slecna nema rodinu, vzala by,som ju ako frajerova sestra na zmrzlinu alebo kavu a pobabili by sme sa o antikoncepcii.

casavina
2. aug 2022

Je to ich vec
Nám tiež nikto neprial, lebo máme 17 ročný rozdiel...
Prešli sme si všeličím aj vo vzťahu, aj teraz už v manželstve... napriek všetkému zlému sme stále spolu a šťastní...svojou láskou sme všetkým dokázali že sme tu vždy jeden pre druhého ❤️ ja 38, mm 55.. sme spolu 20 rokov z toho 10 rokov manželia 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
2. aug 2022

@1342 nikto nehovorí, že im to nemôže vyjsť. Tu sa skôr naráža na mentalitu toho staršieho človeka. Žiadny normálny tridsiatník si poriadne nebude mať čo povedať so 16 ročnou tínedžerkou, jedine, že by bol mentálne pozadu a teda nevyspelý na svoj vek. To, že sa im to podarí neznamená nič, môžu sa ľúbiť o tom je to "láska nehľadí na vek" ale ten starší bude stále mentálne pozadu ak má v takomto veku len takéto nároky na partnerku. 🤷‍♀️

kamca495
2. aug 2022

Podľa mňa vek je len číslo 🤷‍♀️🙄 keď sa majú radi nič ich nerozdelí.

autor
2. aug 2022

@solange7 presne aj ja to hovorím

jana_eyre_2
2. aug 2022

@cocolino234 aj mentálny vek sa predsa posúva..

autor
2. aug 2022

@bambooolik áno, brat tvrdil predtým že má 17 a keď som sa jej pýtala tak skoro minútu rozmýšľala až som sa jej spýtala či otázka koľko má rokov je taká ťažká, že musí rozmýšľať a potom povedala, že 16
v septembri ide do 1. ročníka

autor
2. aug 2022

@ateh nie vôbec nemala ani makeup, proste ako 13 ročne detská

fednaja
2. aug 2022

Ani sa ti nečudujem, že sa ti to nepáči. Veď počkaj keď na to prídu jej rodičia

radacak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambooolik
2. aug 2022

Do 1.ročníka? Tak to možno aj 15 má...

cocolino234
2. aug 2022

@jana_eyre_2 áno samozrejme, ja konštatujem priamo túto chvíľu, kedy si 30 ročný chlap za partnerku vyberie 16 ročnú tínedžerku, ktorá bola ešte pred mesiacom v 9. triede 😳 Chlap s takýmito požiadavkami na partnerku nebude mentálne úplne v poriadku. A ja osobne si neviem predstaviť začať chodiť s 15 ročným s myšlienkou "veď za tri roky bude vyspelejší".

Ja v žiadnom prípade neodsudzujem takéto vzťahy ak sa ľúbia, len hovorím, že dospelý chlap, ktorému stačí 16 ročné dievča bude mentálne jednoduchší.

autor
2. aug 2022

@jana_eyre_2 keď mal 24mal 15 ročnú s ňou bol kým dovŕšila 18, potom keď mal 27 mal 16 ročnú a tiež sa nedávno rozišli, takže má 3. tínedžerku

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz