30 ročná sa správa ako dieťa

15. okt 2021

nevie variť, spáva s plyšákom, zbiera plyšáky, má obliečky máša a medveď, paw patrol a leví kráľ, má uteráky s detskými motívmi, detské nálepky, pozerá labkovú patrolu, mášu či doktorku plyšákovú a pije umelé mlieko..a má projektor nočnej oblohy, v noci jej tam premieta hviezdy. . je to normálne? čo by ste urobili s takou osobou?

miadi
15. okt 2021

Ty si jej mama ? Inak nechapem co by si snou ako chcela robit ? S dospelou osobou. .

martinkatinka
15. okt 2021

Pokial nenosi plienky a cumel, tak je to OK, jednoducho ma rada rozpravky.

miskakyska
15. okt 2021

....pred chvîlkou sa sťažovala,že sa jej montuješ do života🤷😆😂

sarita510
15. okt 2021
adriannasvk
15. okt 2021

Ak s nou nezijes v jednej domacnosti tak nic 🤣

bloger
15. okt 2021

Treba jej niekoho nájsť aby sa mala s kým pozerať na hviezdy. Ale nie možno je to len taký truc a prejde ju to

taga
15. okt 2021

A na to umele mlieko si zaraba sama, alebo jej ho kupujes a rozrabas ty? 🤣🤣🤣

mabenn
15. okt 2021

Pije umele mlieko?

miadi
15. okt 2021

Aspon vies co jej kupit na vianoce 😆vies co mà rada. A ked ju mas rada tak si snou pozri aj daku rozpravku. Na utuzenie vztahov.

lucia147852
15. okt 2021

No a čo chceš s nou robiť? Zaraba si na to mlieko sama? Ak hej, neni to svoja starosť. Ja mam tiež rada tie dojcenské kaše a sem tam si kupim :D a čo... jej život, jej vec

simona139469
15. okt 2021

Preboha🙄🤣 ja úplne nechápem čo je ta do toho. Veď nech ma aj obliečku s akoukoľvek rozprávkou, nech pije aj materské mlieko a nech pozerá pre mna za mna aj rozprávky pre najmenších, tak je to vec dotyčnej. Teda ak sa ta to nejak netýka… tieto témy…

apolka77
15. okt 2021

@miskakyska 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

arriana29
15. okt 2021

Mne sa toto podobá na tú žienku ktorej kamaráti zakázali piť dzusiky a ďalších kamarátov má v Mexiku

monkasponka
15. okt 2021

@arriana29 ano zrejme to bude ono. Ale na inom fore mimo MK som nasla dalsi prispevok ,,dcery,, a vyzera to na psychicku poruchu.. bolo tam toho ovela viac. Je to ale smutne, evidentne je tam dost zanedbana zdravotna starostlivost.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monkasponka
15. okt 2021

@viestta stači ked sa najdu 2_3 trollovia, kazdy z nich parkrat vytvori nejaku haluz a je to 😁
Toto zrovna vyzera by real.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
15. okt 2021

Ešte dobre že ju nikto nekoji 😄

miadi
15. okt 2021

Ale kym. Ta neziada aby si jej vymenila plienku tak teba stym nijak neobtažuje.

janulik2008
15. okt 2021

Sú ľudia kt zbožňujú rozprávky ako napr ja. Bežne nosím tričká s Mickey Mouse, Batman atď momentálne ficim na Beruske a čiernom kocúrovi a top je u mňa Harry Potter to vie každý kto ma pozná 😀

Inak mala som 36 ročnú kolegyňu tiež pozerala Berusku 😀😀😀

masinka
15. okt 2021

@autor/ka a nejako ti tym ublizuje ? trha tvojmu dietatu flasu so Sunarom od ust, alebo krpcom na ihrysku kradne plysaky ? ci kde je problem ?

masinka
15. okt 2021

@janulik2008 podla mna lepsie HP, Beruska a Mickey Mouse ako Farma a Love Island 😝

ddaassuullaa
15. okt 2021

O 19,00 vam v liecebni vypnu wifi, daju vitaminy dobrej nalady a do rana s rukou v serbli mozes vymysliet ako anonym dalsiu uveritelnu temu😉

ivangeline
15. okt 2021

Hmm. Poznam take.. Traumy z detstva su svina. ;) Niekto nechce proste vyrast..

janulik2008
15. okt 2021

@masinka ale napr mne UM mlieko nechuti 😀😀😀 ktovie však či je toto pravda čo píše autorka. Veď je x ľudí kt zbožňujú rozprávky hoc sú dospelí ale piť UM 🤔

ailiba
15. okt 2021

@mabenn aspoň ze nie je kojena😉

ailiba
15. okt 2021

Ak si jej matka, alebo blízka osoba... Podstatné sú aj iné veci. Chodí do práce? Žije samostatné? Ma partnera, kamarátov?

klip0
15. okt 2021

Čo by som s ňou spravila ?
Povedala by som jej aké rozprávky sa páčia mne a ďalej by som neriešila... Neviem jej vec. A teraz je to "trendy" u bezdetných mladých báb nosiť rozprávkové veci a mať rado takéto detské blbinky. Veď Mickey už je aj na šperkoch aj iné rozprávky, furt nejaká

kaktus87
15. okt 2021

@arriana29 máš link na tú tému? Chcela by som si prečítať🙂