nevie variť, spáva s plyšákom, zbiera plyšáky, má obliečky máša a medveď, paw patrol a leví kráľ, má uteráky s detskými motívmi, detské nálepky, pozerá labkovú patrolu, mášu či doktorku plyšákovú a pije umelé mlieko..a má projektor nočnej oblohy, v noci jej tam premieta hviezdy. . je to normálne? čo by ste urobili s takou osobou?
Pokial nenosi plienky a cumel, tak je to OK, jednoducho ma rada rozpravky.
....pred chvîlkou sa sťažovala,že sa jej montuješ do života🤷😆😂
@miskakyska 😅
Ak s nou nezijes v jednej domacnosti tak nic 🤣
Treba jej niekoho nájsť aby sa mala s kým pozerať na hviezdy. Ale nie možno je to len taký truc a prejde ju to
A na to umele mlieko si zaraba sama, alebo jej ho kupujes a rozrabas ty? 🤣🤣🤣
Pije umele mlieko?
Aspon vies co jej kupit na vianoce 😆vies co mà rada. A ked ju mas rada tak si snou pozri aj daku rozpravku. Na utuzenie vztahov.
No a čo chceš s nou robiť? Zaraba si na to mlieko sama? Ak hej, neni to svoja starosť. Ja mam tiež rada tie dojcenské kaše a sem tam si kupim :D a čo... jej život, jej vec
Preboha🙄🤣 ja úplne nechápem čo je ta do toho. Veď nech ma aj obliečku s akoukoľvek rozprávkou, nech pije aj materské mlieko a nech pozerá pre mna za mna aj rozprávky pre najmenších, tak je to vec dotyčnej. Teda ak sa ta to nejak netýka… tieto témy…
@miskakyska 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mne sa toto podobá na tú žienku ktorej kamaráti zakázali piť dzusiky a ďalších kamarátov má v Mexiku
@arriana29 ano zrejme to bude ono. Ale na inom fore mimo MK som nasla dalsi prispevok ,,dcery,, a vyzera to na psychicku poruchu.. bolo tam toho ovela viac. Je to ale smutne, evidentne je tam dost zanedbana zdravotna starostlivost.
@viestta stači ked sa najdu 2_3 trollovia, kazdy z nich parkrat vytvori nejaku haluz a je to 😁
Toto zrovna vyzera by real.
Ešte dobre že ju nikto nekoji 😄
Ale kym. Ta neziada aby si jej vymenila plienku tak teba stym nijak neobtažuje.
Sú ľudia kt zbožňujú rozprávky ako napr ja. Bežne nosím tričká s Mickey Mouse, Batman atď momentálne ficim na Beruske a čiernom kocúrovi a top je u mňa Harry Potter to vie každý kto ma pozná 😀
Inak mala som 36 ročnú kolegyňu tiež pozerala Berusku 😀😀😀
@janulik2008 podla mna lepsie HP, Beruska a Mickey Mouse ako Farma a Love Island 😝
O 19,00 vam v liecebni vypnu wifi, daju vitaminy dobrej nalady a do rana s rukou v serbli mozes vymysliet ako anonym dalsiu uveritelnu temu😉
Hmm. Poznam take.. Traumy z detstva su svina. ;) Niekto nechce proste vyrast..
@masinka ale napr mne UM mlieko nechuti 😀😀😀 ktovie však či je toto pravda čo píše autorka. Veď je x ľudí kt zbožňujú rozprávky hoc sú dospelí ale piť UM 🤔
Ak si jej matka, alebo blízka osoba... Podstatné sú aj iné veci. Chodí do práce? Žije samostatné? Ma partnera, kamarátov?
Čo by som s ňou spravila ?
Povedala by som jej aké rozprávky sa páčia mne a ďalej by som neriešila... Neviem jej vec. A teraz je to "trendy" u bezdetných mladých báb nosiť rozprávkové veci a mať rado takéto detské blbinky. Veď Mickey už je aj na šperkoch aj iné rozprávky, furt nejaká
Ty si jej mama ? Inak nechapem co by si snou ako chcela robit ? S dospelou osobou. .