Dobrý deň,mám 26 ročného syna ktorý má detsku mozgovú obrnu. Momentálne študuje 5 ročník na vysokej škole.Chcela by som pre neho nájsť nejakého kamaráta kamarátku s ktorým by mohol byť v kontakte s kým by sa mohol porozprávať ,pretože je stále sám ,prípadne poprosím o info o nejakej organizácií kde by sa mohol zapojiť . Ďakujem
Skusim dakujem
Kamarát ktorý má DMO robí dobrovolnika v SČK a odtiaľ má veľa známych chodí na veľa akcií a stretáva a spoznáva kopu ľudí...otázka je že či by to bavilo aj vášho syna...
je uz viacero takychto organizacii, skusala si aj nieco hladat? lebo viem, ze kamaratka ma sestru tiez s tymto zdravotnym problemom a stretavaju sa pravidelne, robia rozne aktivity, hraju kadejake hry, len neviem ako sa to vola, mozem ale pozistovat 🙂
@adrika2612 poznám organizáciu OMD, tam sú ľudia veľmi priateľskí, robia rôzne stretnutia, hrajú šach, bocciu, nech si skúsi pozrieť na nete
A to nie je v kontakte so žiadnym spolužiakom- základná, stredná, vysoká? To je kvantum ľudí. Ja by som išla skôr týmto smerom, ako organizácie pre handykepovanych. Hlavne v súčasnej situácii, dosť nereálne na zoznamovanie pre niekoho, kto s tým má zrejme problém aj za normálnych okolností.
@sidicek prečo? Veď si môžu písať a stretne tam ľudí ktorí majú podobné problémy.
A čo šport, prichádza do úvahy? Poznám chalana s DMO hrajúceho bocciu. Pozri napríklad boccia.sk 🙂