26-ročný chlap sa schováva za svojho otca

23. okt 2022

Čaute! Aký máte názor na 26 ročného chlapa kt. sa schováva za svojho otca ? Problém je totiž taký že mlátil ženu, vymykal ju doma, zakazoval jej sa s kýmkoľvek baviť a teraz sa na ňho prišlo tak si vymýšľa na ňu xy sprostostí aby za to schoval všetko zlé čo porobil a keď sa snaží niekto s ním skontaktovať tak za ňho odpovedá jeho otec a zdá sa mu to stále normálne. Je to podľa vás normálne? Každopádne diky za každý názor.

viestta
23. okt 2022

Riešiť s takým človekom všetko cez súdy. Rozvod, týranie, zverenie do opatery a výživné na deti... Na súd otca vypovedať nepošle. Alebo neriesit vobec nič, ak to nie je nevyhnutné a vyskrtnut ho zo života.

river_song
23. okt 2022

V rámci trestného oznamenia a nejakeho vypovedania na policii sa za otca veru neschova, iny druh kontaktu si neviem predstaviť. Načo aj..?🤷

cocolino234
23. okt 2022

@autorka nerozumiem, tak buď sa s ním skontaktuje polícia a vtedy mu otec nepomôže alebo sa na to s prepáčením vyseriem, nie? nerozumiem tomuto neoficiálnemu boju za spravodlivosť. Čo docielite tým, že sa vám ozve? výplach žalúdka? Samozrejme, že sa bude skrývať keďže môže, vy ho nezaujímate. Políciu by zas naopak nezaujímal jeho otec a hovorili by s ním. Ak to nechcete riešiť REÁLNE a skúsiť tým predísť tomu, aby ohrozil aj iné ženy, tak to radšej nechajte tak.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
23. okt 2022

@zoro9836 🤔

lindous
23. okt 2022

Myslím si, že oproti tomu čo robil tej žene je jeho skrývanie sa za otca a to, že neodpovedá sám úúúplne najmenší problém a to posledné čo by som riešila ...

tykat
23. okt 2022

A kto ho chce kontaktovat?
Byt tou zenou tak uz ani vidiet ho nechcem. A byt jej otcom/bratom/kamosom co z neho chce dusu vymlatit tak si uvedomim ze s takym ho*nom sa clovek len zaspini.
Treba ist k dr. So spravou od dr.na policiu, podat TO a oni si ho uz skontaktuju.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz