Ahojte ide má roztrhnúť syn 25 rocny má už pár mesiacov priateľku 40 ročnú roku rozvenú s 2 detmi...videla som jej aj fotku akože nevyzerá ale ten vekový rozdiel no nie som veľmi spokojná...viem jeho voľba ale toto je uz moc
A aj spolu žijú?
No je dospelý pokiaľ majú normálny vzťah a jediná prekážka je vek, tak ťažko budeš niečím argumentovať. A len tí medzi vami spravi zle
A inak tiez ma tak napadlo, byvanie ako?
No hlavne že je on spokojný. Veď ti neoznámil, že sa s ňou ide oženiť. Uvidíš ako sa to bude vyvíjať ale ja takému vzťahu budúcnosť nedávam. Samozrejme sú aj výnimky ktoré vydržia ale to je skôr ojedinelé a hlavne vo veku 25-40 a dve cudzie deti.
Aj ja mám 25 ročného syna, mal dve známosti, obe boli narodené v r.2000 (21 ročné), ale nejako sa to po ukončení školy rozpadlo. Ja by som mu aspoň povedala, že nejakú svadbu s takou vyše 40ročnou nie, priateliť sa môžu, ale mne sa zdá, že títo 25 roční chlapci ešte nie sú dobre pripravení na vážny vzťah.
@lubkavargova1 býva u nás ešte tam prespáva sem tam ...šetrí si na vlastné a rozbieha bussines preto je u nás...
@mpg neviem či to je vážne,čo je dnes vážne sú spolu cca pol roka predtým mal tiez 22 ročnú
@klip0 tak prekážok je viac...deti ,a vraj už ďalšie nemôže mať atd
Ahoj, viem si predstaviť čo prežívaš každá matka si predsa pre svojho syna predstavuje dokonalú partnerku..teda nemusí byť dokonalá ale aspoň nech spĺňa nejaké kritériá. .....možno je syn len zvedavý, možno je vyspelejší a dievčatá v jeho veku mu prídu ešte také detské alebo vieš...či nevieš ako to myslím? Možno je to len poblaznenie a možno ju má.naozaj rád aj ona jeho...na synovu obhajobu vek je len číslo
@vanda323 áno vek.je len číslo ale on doteraz prezentoval z chce rodinu zrazu už nechce vlastne deti
Aj môj bývalý si takto našiel síce len o 10 r staršiu rozvedenú s deťmi su spolu dodnes.Spolocne deti nemajú....ale on jej veľa pomohol aj finančne a vyhovovalo mu, že bol ako jej tretie dieta mal pri nej pohodlie....Dnes má on 43 r a je spokojný deti už veľké oni cestujú, výlety.... Co už narobis svoj názor si mu asi povedala a môžeš to len rešpektovať.Za rok, dva ho to možno omrzí.
Možno mu nevyhovuje rovesníčka a hľadá usadenejsiu ženu...15 r je veľký rozdiel.V 25 r podľa mna nepremýšľa ešte nad deťmi.Vobec si s tým nemám hlavu to nebude dlho trvat
@luccija v to verim
asi s tym vela neurobis, aj ked maloktoru mamu by toto potesilo. aj takto ziju ludia. ja som sa tiez zoznamila s chalanom cez inzerat a vekove rozpatie mal v inzerate uvedene 20-40 rokov. ked som sa ho neskor na to pytala tak povedal,ze by mu starsia nevadila,ze starsie su starostlivejsie a aj sexualne skusenejsie. pribuznej svokra zila 15 rokov s muzom mladsim tiez o 15 rokov, mala dvoch synov, starsi syn bol len o 5 rokov mladsi ako jej partner. znamy opustil zenu s babatkom a uz 7 rokov spokojne zije s o cca 12 rokov starsou rozvedenou zenou, ktora ma uz aj vnucata... niekomu to vydrzalo, niekomu nie.
mna by to tiez ako matku trapilo,predsalen clovek sa tesi na vnucata od svojich deti atd. uvidite co prinesie zivot
Juj, držím palce neviem si predstaviť na tvojom mieste ako by som reagovala, len buď na nho milá
Ja mam 39 a mala som 23 rocneho. Ona mu gumuje mozog sexom. To je vsetko. Taki mladi chlapci su nadrzani 24 hodin denne. Mamicky si myslia, ze su to neviniatka.
@eviann a už nemáš?
ze tam prespava...no inymi slovami kvalitne si uziva na plne obratky sexuju 🙂 🙂
Inak neverim, ze rozvedena zena s 2 detmi co sa ako-tak dala v zivote dokopy, ma vlastne byvanie, aj pracu si zavesi na krk 25 rocneho zajacika co byva u rodicov a rozbieha vlastny biznis z coho bude 0 bodov alebo vysledky pridu az po XY rokoch....
Preco mam pocit, ze toto skor napisala zienka co sa zamotala s takym a chce poznat reakcie zien, ze ked by to cele prasklo, tak ci ju odsudia alebo nie????
Ahoj 😃 ja som mala v jeho veku tiez staršieho.. O viac 😃 pre rodičov je to des. Ale mna nechali a casom sme sa aj tak rozišli. Ono.. Je to fráza, ale fakt si niektori mladi lepsie rozumeju so staršími. Neviem sice akej povahy je tvoj syn, ja som si napr. Nemala co povedať s chalanmi v mojom veku. Boli takí stratení... So staršími sme si dali vínko, debatovali o knihách, o filozofii, chodili sme do divadla a ja som sa cítila pokojne a sama sebou. Mozno aj on to takto cíti. Nakoniec som si vzala o 13rokov staršieho a tiez nevyzerá inak. 😉 nie je to taka katastrofa urcite. Ak je spokojný a stastny 🙂 co je viac?
@lubkavargova1 kiež by to tak bolo...fakt sa trápim kôli synovi a vraj k nej cíti aj lásku...no zbohom
@jackie_1992 že nebude mať deti napr
Ze syn nebude mat vlastne? Neviem, to je asi velmi ďaleka budúcnosť, nie? Su spolu velmi dlho? Je ten typ, ktory by si zobral na zodpovednosť dve deti? Ja som velmi prajny clovek a myslim, ze Laska a šťastie jednotlivca je na prvom mieste, ak neubližuje nikomu inému, ale uprimne, nemyslím si, ze 25 ročný mladý clovek urobí nieco take. Naozaj. Skor je to veľká Laska 🙂 a Laska vzplanie a pominie. Taka ta bláznivá. Proste tomu asi treba cas. Moj nazor.
Noo. Poznam taky vzťah. Fungujú spolu zatiaľ cca 10 možno 12 rokov a všetko ok. On mal po 20tke.ona okolo 35 a (neviem presne) a jedno dieťa s ex.
Už majú aj druhé dieťa spoločne, a vyzerajú šťastní
Nebrala by som to tak tragicky.
Su spolu polroka. To je este velmi zalubeny. Prisposobi sa nazormi, predstavami, prioritami kadecomu, aby s milovanou mali pocit suzvuku. (A ona jemu.)
O rok, dva to uz mozu obaja vidiet inak, ked prvotna zalaskovanost opadne.
Mam znamu, co ma takto uz tretieho “zajaca”. Vzdy je to velka laska. On je mily k jej detom, ona sa ho snazi zaclenit do rodinky. Jeden s nou aj byval. Dalsi na nu ziarlil (tiez nevyzera na svoj vek).
No a potom to po roku, ci roku a pol ide do kytek. Zalaskovanost opadne, s nou aj chut vzajomne tolerovat kadeco s takym vztahom spojene.
Vacsinou mlady pochopi, ze sa este neciti na rolu otca, zivitela a cloveka so zavazkami.
Rok sa da zit na hromadke, jeden pre druheho. Ale potom mu zacnu chybat diskoteky, nocne zatahy s kamosmi. Vikendove zaluby. A je to.
Hadky a koniec.
Ale poznam take pary, co sa aj vzali a vyzera to zatial ako bezne manzelstvo. Nic specialne. Ked sa odmysli ten vek. Vacsinou je to vsak o tom, ze on je rozumovo starsi na svoj vek a ona duchom mlada (nie pojasena). Takze sa takto mentalne vekovo stretli.
Aj deti maju.
@lubkavargova1 Asi tak... "Prespava". Suka jej mozog z hlavy.
Autorka po zacati korony som sa s nim prestala stretavat, aby som to nepriniesla malemu, este sme to tahali na dialku pol roka a potom sa viac neozval... Tam ide len o sex. A ked je aj tvoj syn doma, sextuje s nou, posiela jej fotky vtaka, onanuje... Pred tebou sa hra na dobreho chlapceka. Neries. Len nech jej nespravi dieta!! Ked ficia len na kondome, co chalani nemaju velmi radi a huci do nej, aby mohli naostro, kadeco sa moze stat. Nie je do nej zalubeny! Ver mi.
Možno by pomohlo načas spoločné bývanie. Keď bude musieť riešiť 2 cudzie deti v bežnom živote počas celého dňa, to ho romantika rýchlo prejde. Hlavne nech sa nežení.
@eviann a prečo mi o nej hovoril...pevné verím že nie je a skončí to aj keď vravel že mu mám dať pokoj že ju veľmi ľúbi...že sú úplne duchovné spojení och
@martinka13 a čo ho mám tam poslať hh
Bohuzial s tym nic nenarobis. Je plnolety. Zakazaneho chleba najvacsi krajec. Cim viac ho budes odhovarat, tym viac ju bude chciet. Prejde ho to. Prisaham. Len nech ona neotehotnie, tohk jedineho by som sa obavala.
@eviann prečo by nemohol byť zaľúbený? Ja vo svojom okolí mam viac párov kde je vekový rozdiel 10,15 a 17 rokov (žena je staršia) a fungujú roky spolu a sú šťastni a spokojní. Niektorí muži skratka nechcú vzťah so seberovnou a hľadajú si staršiu.
Autorka, nerieš, nestaraj sa aj keď ta to trápi. Nechaj to na ňom. Bud to časom skončí alebo sa s tým zmieris keď uvidíš, že syn je šťastný a spokojný.
Cim viac mu budes hovorit, ze sa zblaznil, tym horsie-nebude Ta chciet pocuvat, odstrihne sa a aj tak si urobi po svojom.