24-ročný chalan ešte nevidel svoju 2-ročnú dcéru

natalia1997
19. apr 2023

Čo si myslíte o chalanovi (24), má 2 ročnú dcéru,ktorú ešte vôbec nevidel. Na súde priznal že JE jeho dcéra,ale nemá žiadny záujem o ňu. Posiela výživné,a to je asi tak všetko. Ešte pred narodením ju nazval bastardom. A však on si našiel druhú priateľku. Nechce o nej ani slovo počuť. Čo myslíte zmení to časom,alebo to stále zostane takto. Prešiel si niekto niečím podobným?

pribinak
19. apr 2023

@natalia1997 že v 22 nebol pripravený stat sa otcom, je nezodpovedný a hlúpy. To že teraz nemá o dieťa záujem, raz možno tvrdo okupuje

Ale aj slečna má maslo na hlave, “úžasný vyber zodpovedného partnera”

Sexovali dvaja nezodpovední a tak je tu dieťa.

snowgirl1
19. apr 2023

@natalia1997 raz ked bude väčšia to možno ľutovať ale to on teraz nechápe, ze ju tak nazval si nemyslím to myslel na na seba ze je on bastard to sa ešte pekne označil, nedozrety hlúpy bez vedomosti nevie co svojim konaním spôsobil hlavne sebe do budúcnosti

maranta_leuconeura
19. apr 2023

Ja sa mu ani necudujem, v 22 si urobit dieta, povedzme si uprimne, to malokto chce... Tes sa, ze plati. Su aj ini ,,otcovia" ktori nemaju o svoje deti zaujem, ako Tom Cruise, Charlie Sheen, Eddie Muphy... Nakoniec aj Borisovi Kollarovi dlho trvalo pri niektorych sa k nim priznat 🤷 To je udel zeny, z teba to vypadne, takze to nezapries. Treba si otca svojho dietata lepsie vyberat.

mimikarol
19. apr 2023

Že je nezodpovedný chudák. Nečudovala by som sa keby ma v budúcnosti ďalšie dieťa a zachová sa rovnako.

denkatn
19. apr 2023

mozno sa to casom zmeni, ale musi on dozriet na rolu otca

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miminka91
19. apr 2023

Ak nema zaujem, mozno je to aj dobre, k comu by ti vobec taky chlap bol. Mozno je to v konecnom dosledku tak aj lepsie. Musis sa s tym vyporiadat a ist dalej

luccija
19. apr 2023

@natalia1997 nezmení sa to resp.mozno ju raz vyhľadá, ale ten cit aký mal byť od začiatku už nikdy nebude.Nebol pripravený byť otcom veď sám bol v 20 r ešte ",dieťa"
Možno horšie je, keď niekto je otcom čo žije s deťmi a nevšíma si ich či vytvára doma hádky.
Netreba žiť v nádeji, že sa to zmení, alebo co by bolo keby. .

anjelicek26
19. apr 2023

Tak v tomto je to pre chlapov tazke, zena neplanovane otehotnie a na to, ci sa dieta narodi alebo nenarodi nemaju ziadne rozhodujuce slovo... predpokladam, ze ste dieta neplanovali a stalo sa, ze? On otcom byt nechcel a nie je. Zavazky si plati. Ty si sa rozhodla, ze sa dieta narodi a chces mu byt matkou. On nechcel a nechce.

Neviem, ocakavat za kazdu cenu, ze sa zmeni, jasne to komunikoval pred porodom, na sude, vsade. Daj mu s tym pokoj a uzivaj si situaciu, ze ti nikto neberie dieta na vikendy, sviatky, prazdniny prec. Ze nikto nehusti kaleraby a inu vychovu a inu stravu cez vikendy. Ze tvoje dieta nebude mat aj "inu mamu" u otca casom. Ze ho neprevlacate ako maca v striedavke atp.

btw. uplne chapem emocie dietata, ktore sa ocitlo v tejto situacii, ze ocko sa nezaujima... je to pre neho velmi tazke. Len casto je to vysledok neplanovaneho rodicovstva a toho, ked sa k tomu dvaja postavia uplne odlisne.

zorkahorka
19. apr 2023

Ocakavas, ze si s tebou nanho ponadavame? Ano, je to vol. Ale co si cakala od mladeho fagana? Matka dietata - neviem, ci si to ty - je tiez tapa. Mali byt zodpovedni...
Ano, o 10-20 rokov, ak neostane volom, si snad k dietatu cestu najde.

sense
19. apr 2023

Ze dieťa určite neplánoval a nebol pripravený byt otcom.... Predpokladám ze ty si matka dieťaťa. Ak áno bud rada ze aspoň platí, sú aj prípady kde chlap neplatí ale robí žene zo života peklo v podobe huckania dieťaťa proti matke, ne dodržiavania nariadenia súdu atď atd. Časom nájdeš partnera kt tvojmu dieťaťu nahradí otca. A keď bude dieťa vavmcsie a pýtať sa na otca tak mu povedz pravdu ale bez na dávania a invektiv.

katica06
19. apr 2023

@natalia1997 možno sa to časom zmení, ale príliš by som v to nedúfala.
Kamarátka takto otehotnela na žúrke s 18r chladnom. Jej dcéra má už 25, študuje medicínu, do dnes sa o ňu otec, ani otcova rodina nezaujíma. Aj napriek tomu že kým sa kamoška nevydala, bývali pár sto metrov od seba. Dlho bola jediným vnúčaťom, okrem súdom určeného výživného sa nikdy ničoho od nich nedočkala.

btus
19. apr 2023

nech je rada, že platí. Ja by som ho ani nenútila stretávať sa s dieťaťom. Dal jasne najavo, čo si myslí, výživné platí a tým pádom by to pre mňa haslo. Možno, by som mu poslala raz za rok fotku , aby vedel ako vyzerá. Čo už s ňou urobí, je jeho problém. Dieťaťu neskôr vysvetliť, že sa stala chyba, ocko platil ale nemal o ňu záujem.

viestta
19. apr 2023

Su dvemoznosti. Pises ako matka detata a v tom pripade mozes len dufat, ze raz mu to dojde. Ked nedojde treba sa s tym naucit zit.
Alebo si ta druha a teda s takym by som bola obzvlast opatrna co sa plodenia deti tyka. Lebo mozes skoncit rovnako ako ta prva a ten junacik bude len deti plodit

pribinak
19. apr 2023

@btus toto by som v živote dieťaťa nepovedala, že nemal o ňu záujem, aj keď je to pravda, ale čo to asi urobí so sebavedomým a sebahodnotou toho dieťaťa?
Dá sa to aj lepšie odkomunikovať …..napr nežili sme spolu a tak ste sa nestretavali

Nemal záujem = nechcene dieťa …..to dosť môže zamávať s psychikou dieťaťa v akomkoľvek veku

anjelicek26
19. apr 2023

@pribinak myslim, ze je to o tom, ako to povie... ono skor staci povedat - ale JA (mama) som ta neskutocne chcela a si cely moj svet - a je to zasa v rovnovahe.

pribinak
19. apr 2023

@anjelicek26 z pohladu matky áno, ale dieťa sa môže pýtať kde je otec a tam asi toto stačiť nebude

lujza123
19. apr 2023

Kamoška ma dieťa s takýmto. Normálne spolu chodili, po roku nechtiac otehotnela, chlapec sa rozplakal ze ma po kariére (skladníka v tescu robil) a viac ho nebolo.
Na syna ale posielal pravidelne výživné až do dospelosti.

Za mňa sú takýto chlapi iba ľudský odpad, bezcharakterne nemehla ktoré nedokážu niesť zodpovednosť za svoje činy.

danica2711
19. apr 2023

ponaučenie pre teenagerov: sexujte len s ochranou!!!

annamalaga
19. apr 2023

Je to ťažké, ale zase máš dieťa. A je to super. A bolo by mi jedno, že sa otec nezaujíma.

ivangeline
19. apr 2023

...ze casom bude lutovat,no teraz je mlady a zatvrdzuje svoje srdce..

btus
19. apr 2023

@pribinak záleží na tom , v ako veku mu to povieš. Jané, že keď je dieťa malé a pýta sa, tak mať výhovork, ale 20 ročnej kofe by som povedala ako to bolo, aby sa vvarovala tej istej chybe.