2 tyzdne po skonceni nasho vztahu sa vratil k byvalej, a citim sa vymenena, oklamana. je mi jasne, ze kazdy clovek ma slobodnu volu a moze si robit co chce, ale aj tak je mi z toho tazko. pocas celeho nasho vztahu mi tvrdil ake to tam bolo peklo, ako by sa k nej zivote nevratil...ma s nou 10 rocne dieta, a je o 16 rokov mladsi od nej. vstupili by ste 2krat do tej istej rieky?
Dieta je silne puto.
@egyptskamau a naozaj to je vsetko tak ako ti porozprával? Vsetko co ti povedal je pravda?
Vies, mozno keby si pocula druhu stranu, tak by si sa dozvedela všeličo ine
@egyptskamau masochista a závislák.chcel sa dať ničiť tak mu to dopraj.sam si vybral svoje šťastie
@egyptskamau kedy pochopis, ze si zahadzovala cas s manipulatorom (vid svoje minule prispevky) a prestanes sa trapit, ci sa k tebe vrati?
Ludia ako on, vedia akurat krasne napodobnit city, ale my vsetci sme pre nich len objekty a prostriedky, ktore treba spravne pouzit, aby im bolo dobre.
Ty tam vidis lasku k byvalej, svoju zradu, krenkujes ako v telenovele a on vidi jednu vhodnu pouzitelnu babu a druhu vhodnu pouzitelnu (a kludne zachvilu tretiu, stvrtu).
A bud da tato, alebo druha.
Je mu fuk, co vase city. Hlavne, ze on nebude sam a bude po jeho.
Takze prestan uz dufat, ze oceni tvoje city, spamata sa, co v tebe stratil a vrati sa ti.
Ak sa vrati, tak preto, ze mas este stale pouzitelny potencial, ktory by sa dal z teba este vyzmykat, nez budes uplne psychicky vycucnuta a vhodna na odhodenie na smetisko dejin.
Bud rada, ze to s tebou lahko vzdal a nechal ta tak. Nevies si vazit, ako lahko si vyviazla.
Láska je láska. Nikdy nevieš.
Myslím,že od nej nikdy neodišiel...bud rada,že to tak dopadlo,že tu nepíšeš nechal ma tehotnú a vrátil sa....všetko zlé je na niečo dobré,u teba teraz to platí 100%ne.
nie, nevstúpila by som dva krát do tej istej rieky...raz som to skúsila a veľmi rýchlo som to oľutovala...
možno nemal kam ísť, tak sa vrátil k ex....či...
@deti95060810 byva sam, takze neostal na ulici aby bol nutey ist k nej
@egyptskamau Nechapem preco tyras samu seba. Rozisli ste sa. Je to slobodny clovek a moze chodit skym chce.
@egyptskamau
ako dlho si s nim bola? Mas vlastne dieta? ktore ste spolu vychovavali?
Chce to čas. Prebolí to.
@egyptskamau chce iba sex zdarma.....
@egyptskamau určite je veľmi ťažké porozumieť a hlavne sa vyrovnať s takýmito situáciami a pocitmi. Kto u vás navrhol rozchod? Ty či on? A zasa povedzme si pravdu. Kto chce kam, pomôžme mu tam. Si čerstvo po rozchode, pocity sa časom ustália a obrúsia sa hrany. Teraz sa zameraj sama na seba, daj si čas, vychutnávaj život, ak môžeš naplánuj si dovolenku s kamoškou. Užívaj život. On si vybral svoju cestu. Čas ukáže či bola správna. No ty už budeš inde.