2 roky máme krízu. Čo mám robiť?

teta7
23. jan 2015

Oprava vtedy som polozila otazku nie diskusiu.takze opravujem

liebling98
23. jan 2015

@teta7 A o čom chceš diskutovať?

ivivaiveta
23. jan 2015

@lyzzy dobra si cica..kolombo 😉

lyzzy
23. jan 2015

@ivivaivet.... Ale že? 😉

teta7
autor
23. jan 2015

baby rozpravali sme sa x krat aj v klude. To malo byt slovicko vysexovat aby sa mu nechcelo.nie vystavit vo vyklade. Tam mali byt makcene. Baby teraz robi bordel doma luci sa s detmi a bali si veci. Vykrikuje mi ze zrazu 4 dni nebol sex. Vy by ste s nim keby bol nasraty a zduty? A ze si rozvod planujem. On robil aj ze mi vylozil riad atd. Ale potom mi to vykrikuje.

ivivaiveta
23. jan 2015

@teta7 to ti kto poradil?psychologicka??...cista sprostost...len ho dobre vysexuj, potom to bude chciet kazdy den moja 🙂 ..

lyzzy
23. jan 2015

@teta7... Prosím ťa....vymen manžela aj psychologicku....ostatné sa spraví samo.😉

slniecko2
23. jan 2015

@teta7 fúha a nešiel by ku psychológovi on? teda teraz mu to nevrav, ale keď bude v kľude. o aké fyzické napadnutie išlo?

lyzzy
23. jan 2015

@ivivaiveta.... Možno by pani psychologicka potrebovala poriadne vysexovat....Alebo dostudovat?

oldman50plus
23. jan 2015

Dobre, poviem Ti to narovinu.
Dobrežetonechcekaždédvadni v praxi znamená asi 2x týždenne. To je tak asi absolútne minimum s ktorým je sexuálne zdravý aktívny muž schopný v pohode existovať. Cíti sa už dosť starý na to aby stále musel riešiť svoju situáciu onanovaním. Všetko ostatné vyplýva z toho, podstatnú časť životných síl vydáva aby to ustál a ty si to nie schopná pochopiť, je na prahu psychického kolapsu ktoré v tejto podobe má obvykle podobu agresie a prenáša svoju nespokojnosť na iné veci, pretože chápe že vynútený sex nie je riešenie, že to musí byť dobrovoľné..
Žiaľ, vy ste sa nikdy nemali brať. Ak chceš ostať s ním skús mu povedať či si nie je schopný nájsť milenku ktorá ho nebude chcieť natrvalo, inak vidím rýchly rozchod ako najlepšie riešenie. To že by si mu bola schopná poskytnúť čo potrebuje po prečítaní tvojho príspevku považujem za vylúčené.

@lyzzy psychologičká má absolútnu pravdu len zakladateľka to nie je schopná urobiť

teta7
autor
23. jan 2015

Najprv ze naco ku psychologicke pojde potom ze naco potom zase vybav datum a tak
Podkopol ma pri vychode z bytu.potom ma za tricko pred detmi vyrazil z domu.bez telefonu klucov a osobnych veci a raz sa na mna vrhol ze asi zabije a nasledne ma zacal bozkavat

ivivaiveta
23. jan 2015

@lyzzy svata pravda moja 😀

ivivaiveta
23. jan 2015

@teta7 tak ale to nie je pre psychológa, ale pre psychiatra..ja viem, ze si v prvej teme pisala o dome a tak...ale toto je co?..no chory chuj...ja neviem, kolkokrat mate spolu sex...ale su zeny, ktore su aj chore, vselijako, aj pol roka nemaju sex a chlap nerobi, to co tvoj...mne to nepride ok...

ivetlo
23. jan 2015

Choď za tou psychologičkou, nech ti dá dáke ukludňujúce lieky ale začni ich dávkovať jemu a nie sebe. Možno sa to u Vás zlepší. Alebo choď od neho. To už asi dlho nevydržíš. Psychopat to bude ☹

lyzzy
23. jan 2015

@oldman50plus..
Zhodneme.sa jedine v tom že by sa asi mali rozísť...ostatné nekomentujem lebo dnes som naladená tak že sa nechcem hádať.:-*

ivivaiveta
23. jan 2015

@oldman50plus a ty si zdravy??,..tak ked nemozem mat s chlapom sex, to je jedno preco, tak ho budem vyhadzovat,potom bozkavat, pred demi cirkusy???to nemyslis vazne, co si napisal...

liz_lemon
23. jan 2015

@ivetlo psycholog nepredpisuje lieky, len psychiater

lyzzy
23. jan 2015

@ivivaiveta.. Počkaj....vykolombujem ti príspevok od dotyčného.....a pochopíš.😉

teta7
autor
23. jan 2015

No vid prispevok oldman...takto to vidi aj moj chlap a presne to sedi
On nevidi ze mam zdravotne problemy.ze si v neustalom kolobehu.ze on fyzicky nerobi
Nema nam kto pomoct s detmi. Ze su vecne chore
Ale chut musi byt stale....ja ho nemam kazdy den ani kazdy druhy

lyzzy
23. jan 2015

@teta7... Počuj...a tento chuj nie je náhodou tvoj manžel???😀

ivivaiveta
23. jan 2015

@teta7 no ved sa ho pytam,ci je zdravy... 😕 teda na hlavu som myslela, nie na vtaka... na toho asi je...

ivivaiveta
23. jan 2015

@lyzzy ja som vedela, kam mam ist, po celodennom strese 😀 😀 😀 😀

ivetlo
23. jan 2015

@liz_lemon Pri takomto deklovi by som ja osobne musela ísť asi aj k jednému aj druhému dr. Nech si pomôže babenka ako vie, nikto to za ňu nespraví.

lyzzy
23. jan 2015
opatrovatelka29
23. jan 2015

asi som debil,ale ja som z jej prisoevkov vela nepochopila....hotentotmania

teta7
autor
23. jan 2015

@lyzzsi zlata aj som sa usmiala...len neviem co idem robit kedze si zbalil veci a povedal nech si robim co chcem a chodi fajcit jednu za druhou....

lyzzy
23. jan 2015

@teta7.... Však nech ide.....načo si balil veci keď teraz preslapuje na mieste?.... Chyť mu veci a vyhod ich za dvere..keby na teba zaútočil tak zavolaj políciu

teta7
autor
23. jan 2015

@opatrovatelka29 lebo som pisala do otazok nevytvorila som si diskusiu.v otazkach je moj problem

opatrovatelka29
23. jan 2015

😀 ja nechapem ake otazky😉)))))no ale prajem vela stastia pri vyrieseni problemu

oldman50plus
23. jan 2015

@teta7 Je na konci svojich síl, mučený dlhodobým nedostatkom sexu. Môže byť na tom až tak zle že mu je jedno či zomrie alebo bude žiť. Pol roka - rok sa vydrží, ak má ženu rád a vidí jasnú príčinu napr zdravie. On je absolútne normálny, problém je vo vzťahu. Naprostá väčšina chlapov si nájde v tejto situácii milenku, niektorí priveľmi milujú deti a chápu že ak to urobia odídu k nej a stratia ich.

Skús sa s ním dohodnúť na sexe minimálne 2x týždenne a rozbaliť to ako vieš. Lepšie ak by si to zvládla 3x.
Ak máš naozaj zdravotné problémy skús orál alebo ho uspokojovať manuálne.
Povedz mu že urobíš čo je v tvojich silách a na oplátku nech ti viac pomáha v domácnosti že potom budeš viac vládať a chcieť. Uvidíš na akého chápavého a dobrého manžela sa zmení. Je to tvoja jediná šanca. Hovorím ti že nedostatok sexu je vyčerpávajúcejší ako robota v bani.