2 deti 2 otcovia sama trapenka..je tu niekto s pod9bnym pripadom? Prosim
Treba s rozumom vyberať mužov a nie s každým decko robiť.Možno s tretim keď si urobíš nebude to,, trápenka,,vyskúšaj...🙄Poznám jednu,už má tri,každé s iným mužom,nepochopim také ženy,chudiatka deti tie si to najviac odnesú...
@konicekmodry dakujem za vysvetlenie, o to mi tu neslo.
@konicekmodry tiež poznám jednu, prvé má s Čechom, druhé s maďarom a tretieho s rómom a pri tom atraktívna stíhla blond tridsiatnička.
Co znamena 2deti a 2otcovia sama trapenka?
@191815 ja mam tiez tak deti, len nechapem, co ma znamenat "sama trapenka"
Určite tu bude dosť žien,čo majú dve deti a každé s iným mužom,no zrejme sa tu nebudú predbiehať aby sa tu s tým pochválili😉
@maximiliana Asi,že aj s tým druhým mužom je to trápenie
Urcite som to nenapisala pre pochvalenie sa, myslim, ze si takto zivot "zariadit" je nie na pochvalenie sa a urcite si urcota osoba odnasa a nesie svoje nasledky.. mechcela som diskusiu o hodnoteni a kritike, o to nestojim, chcela som najst pokec s clovekom ktoremu to nevyslo..pre chyby, kt.si uvedomil dost neskoro...a nepovazujem sa za hlupu, ani naivnu..nevem..dakujem 🙏
@191815 ja mám 3 s 3 😃 a tu som. To posledné dosť neplánované práve v čase, keď som bola rozhodnutá venovať sa už len deťom a neriesit aj chlapa. Nikdy mi to Môj nedal pocítiť, ale určite to ma náročné lebo namiesto jednej ženy musí rešpektovať aj osobnosti detí plus už navždy rátať aj s otcami detí. Namiesto jednej ženy prišiel k veľkej rodine ale našiel sa v tom, je rád ❤️ a ja za neho.
@sashka22 sklamana som, ani v najmensom netuzim po dalsom chlapovi, mam co robit, vychivat v laske deti, a trapit sa ps.natlakami ich otcov a behanim po sudoch..kym sa zostabilizujem sama so sebou, moje deti budu mat 18, verim tomu. Ale ie suoer ze si stastna, ze ti to vyslo a ze otec lubi rovnako aj prve dve deti. Prajem vam to.
@191815 poznám takú psych. únavu. Nepremýšľala si nad psychologičkou? Ja som sa síce k žiadnej nedostala, keď som potrebovala ale aspoň som skúsila. Zároveň by si si mohla zohnať Magne B6, magnézium čo Ti pomôže trochu na nervy, aby si sa vedela aspoň miestami skoncentrovať. A pomáhala mi ešte fyzická námaha, aj keby mám s deťmi celý deň bicyklovať, potom som padla do postele unavená a aj sa vyspala .
@sashka22 to vsetko viem. Ja neobsedim, takz eprogrm s detmi ano to je prim.. odborne pomoci su pre mna vyhodene peniaze za sedenie, kt.nevyriesi moju situaciu iba pohlad na nu.. a ja viem aky trn pohlad na to ma byt..len ked kazdy den superis s tou realitou sudy, otcovia, vyzmykanost uplna a co zas pride nie zajtra ale o 20 minut na to... nevzdavam sa lebo nemozem, mam deti, staram sa, fungujem, pracujem, vsetko...len ten batoh na chrbte
Ak by sa tu niemto nasiel, kto by chcel sukromne popisat, pripadne pozdielat tazkosti a dat nejake rady...budem.vdacna 🙏
@191815 cp znamená slovo trapenka?To je nejaký dialekt? Nárečie? Ďakujem.🙂
@vierkainka asi trápenie
A čo konkrétne máš na mysli?