19 ročný syn sa mi priznal, že je gay

sanatomanova
14. jan 2022

Ahojte, mám 43 a mám 19 ročného syna a pred pár dňami sa mi priznal že je gay, úplne ma to vykoľajilo. MY sme veriaca rodina veľmi hlboko a nechcem aby moj syn zhorel naveky v pekle. Začala som sa báť, že niečo od neho chytím, vždy keď doje a odíde tak jeho príbor a tanier hneď dám do umývačky riadu. Strašne sa bojím. Dnešní mladí nevedia čo od rozkoše! Vždy má teple jedlo, čisté prádlo robiť vonku ho nenutím len sa má učiť a toto mi urobí a povie? že nikdy sa nedočkám vnúčat. Pre mňa je to nepredstaviteľné že muž spí s iným mužom. FUj. Modlím sa každý večer aby ho Pán Boh spasil z tohto hriešneho života.
PROSÍM o pomoc, mám ho poslať na vojenskú službu alebo čo mám s ním robiť ?

bajka16
14. jan 2022

Ty pros o pomoc v prvom rade pre seba.
Pane bože vylieč ju pomôž jej 🙏🙏🙏

janinah
14. jan 2022

Nepýtaš sa anonymne a udala si aj svoje bydlisko ,tak to si to mohla rovno dať vyhlásiť do dedinského rozhlasu,syn by toto chcel? Tu si len prečítaš na svoju adresu,aká si "staromodna".Ak chceš ozaj pomoc,tak sa pridaj do skupiny Veriace mamičky.

liusa82
14. jan 2022

vymyslený profil len teraz v januári založený.Kto už na toto len skočí.Vidno že ide víkend zas sa niekto nudí

sparrows
14. jan 2022

Ach, niet nad tých milujúcich kresťanov.
NIČ s tým nepravíš a môžeš byt vôbec rada, že tvoj syn ti to povedal, aj keď vedel, že si nábožensky fanatik.
PS: ak je toto vôbec skutočná téma

zdenka11081983
14. jan 2022

@sanatomanova adoptujem si Tvojho syna.. A uchylaci, pedofily v radoch cirkvi sa Ti nehnusia???

lindous
14. jan 2022

Dúfam, že to má byť len téma na rozpútanie vášní.. Ale bohužiaľ zároveň viem, že toto je častá realita..

No čo s ním robiť ? Ľúbiť, prijať, akceptovať... Viac nenarobíš, minimálne už len pre to, že je dospelý..

sanatomanova
autor
14. jan 2022

@zdenka11081983 to su len konšpiracie aj človek sa može niekedy pomýliť ale oni to oľutovali a boh im odpisti, ale v písme sa píše že muž nelahne do postele s inym mužom

sanatomanova
autor
14. jan 2022

@lindous ale čo ked chyti HIV nechcem sa pozerať na svoje dieta ako mi bude zomierat pred očami

sanatomanova
autor
14. jan 2022

@lindous vieš že u gayoch sa choroby prenášaju ovela viac jka u hetero pároch

abbey1
14. jan 2022

@sanatomanova Už začali prazdniny? Či nuda na online vyučovaní?

mariska1989
14. jan 2022

@sanatomanova toto myslíš teraz vážne??? Ako mať teba za mamu tak si prajem až ty zhoriš v pekle .ako toto môžeš čo i len napísať ty si myslíš kurna že on za to môže .myslíš že on to v živote bude mať ľahšie? Miesto toho aby ste ako veriaci stali v ťažkej dobe pri ňom tak sa mu otočiš chrbtom ??? Tfuuuj tfuj .až mi je zle . Neverím že toto môže matka napísať
Toto je akurát tak jedine vymyslené

hsara99
14. jan 2022

Nabudúce sa viac posnaž. Tu, žiaľ, je veľmi okato vidno že ide o troll 🙂

zdenka11081983
14. jan 2022

@sanatomanova si chorá na hlavu.

lindous
14. jan 2022

Tu nemá cenu drať klávesnicu 🙃

sparrows
14. jan 2022

@sanatomanova keď už, tak tá veta bola myslená proti pedofílii, nie proti LGBT, to si zase určite skupinky preložili podľa seba

basska_b
14. jan 2022

43rocna zena takto nepise, viac kniziek citaj a hlavne sa nevydavaj za niekoho, kto nie si

dusankomoj
14. jan 2022

Sexuálna orientácia je vrodená. Tak ako sa niekto narodí modrooký a nedá sa to zmeniť,tak sa narodí ako gay. Ako mama máš milovať svoje dieťa bez ohľadu na to s kým bude v dospelosti spávať!

janulik2008
15. jan 2022

Ak je toto pravda tak aby si TY nezhorela v pekle 🤦. Som sama kresťan ale keby za mnou prišlo moje dieťa že je gay tak v prvom rade som šťastná že má vo mne takú dôveru a prišiel za mnou a priznal sa. Druhá vec, to že je gay nie je nákazlivé, treba viac čítať 😉😉😉 ale skôr si myslím že je to troll

ivaa_
15. jan 2022

Pošli ho na psychiatriu slebo psycholôgovi 🙂 budem držať palce aby ho to prešlo

ella2015
15. jan 2022

@sanatomanova človek sa môže niekedy pomýliť? Oľutovať a Boh mu odpustí? Ty si si ako veľmi udrela hlavu? Toto by si povedala rodinám chlapcov, ktorých preťahovali a zneužívali kňazi, biskupi a poprední predstavitelia cirkvi? Zničili im životy, spôsobili traumy a ešte si ako Piláti umyli ruky.
HIV si predstav nemá každý gay. Predstav si, že poznám nie jedného a sú to neskutočne dobrí ľudia, isto lepší ako Ty, lebo vieš čo nesúdia, nedívajú sa skrz prsty, pomáhajú si jeden druhému a aj nám negayom, som na nich neskutočne hrdá, že s nimi môžem ísť ak do kostola, že žijú v pevnejších a krajších vzťahoch ako mnohé manželstvá.
Byť gay automaticky neznamená pretiahnuť všetko okolo, behať po Gaypochodoch, obliekať sa tak že z 1km bude vidieť orientáciu, byť gay nie je na Slovensku jednoduché ani v 21.storočí, ale stále sú to ľudia ako ja a Ty, ak si myslíš že si lepší človek ako oni, tak si, ale jedine lepší pokrytec

ella2015
15. jan 2022

@ivaa_ lebo to je chrípka 🙄

ella2015
15. jan 2022

@sanatomanova poprosím odkaz na túto štatistiku, že u gayov sa choroby viac prenášajú ako u hetero, myslím, že gaya-lekára by to mohlo zaujať, nech si prečita o svojej orientacii niečo nové

sardinka32
15. jan 2022

Príspevok určený na provokáciu, vyvolanie hádky a šírenie nenávisti. Smutné, že sa k tomuto niekto znižuje a baví sa na tom.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
15. jan 2022

Ty si troll neverim ze mlada 43r zena by sa takto vyjadrovala akoby bol rok 1980,

viera
15. jan 2022

Pobavilo🤣

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
15. jan 2022

@janinah veď si pozri dátum vzniku profilu.... január 2022... toto bude vymyslené celé... ešte aj s týmto stredovekým zmýšľaním

mijunik
15. jan 2022

@sanatomanova keď niekoho máme radi, chceme, aby bol šťastný. Tvoj syn bude šťastný s partnerom - mužom; prosím, dopraj mu to. 🍀