Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.
Futbalovú loptu dievčatku a 17 mesačnému 🤔.Tak ono sa to bere tak že aká je vekovo,či je normálna atd.
Baby, nehnevajte sa, ale oba super darceky. Moje decka bez rozdielu pohlavia aj veku by lopta -akakolvek potesila vzdy. A keby im dam autolekarnicku, tak o nich minimalne cely den ani nvm. Ok, uznam, ze autolekarnicka je zvlastny darcek na narodky, ale nepoznam fin.situaciu svokry, tak mozno si ine dovolit nemohla, ale inak je to super napad
@rainbow82 preco je problem v tom, ze je dievcatko? Moja mala vie kopat od malicka, sice sme kupili taku tu malu futbalku, ale chodime si kopat na travnik vsetci
@lindusss2016 Moje/ kedysi/malé deti, by sa hrabali aj pol dňa v niečom, čo by bolo v krabičke...😀
@natuska87 presne tak, najlepsie hracky su nehracky
@markaterka ved ano, len ma to šokovalo 😂
@lucynka04
Keby jej to dala tvoja mama,tak by ta to ani nenapadlo riesit na koniku,ale akonahle je to od svokry,tak konieeeeec.
Tam nie je problem lopta,lebo je to pekny darcek,ale uz teraz ti zacina svokra lezat v zaludku.Opatrne,pomalicky..
@podkovickaa Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.
Nevidím tu nijaký "útok" na svokru...Položila otázku😒
Tak možno svokra jej zháňala malú loptu a inú teda nemali, len s futbal.vzorom.
@lucynka04 mňa by zaujímalo, aký máš ty na to názor?
@podkovickaa No napisala som sem aj preto, lebo este ked sme len cakali babätko, tak viac si asi priali chlapceka /svokrovci/... tak sme ostali trosku v pomykove z tej futbalky...
@natuska87
Nikto neutoci na nikoho.
Polozila otazku ,ja som napisala nazor.Nieco zle?
tak lopta je pre male dieta super. A lekarnicka bol jeden z najlepsich darcekov ktore som dala 4 r. dcere. Namiesto tych drahych plastovych napodobnenin som jej kupila normalny fonoskop, elasticke obvazy, striekacky, drevenne tycinky, naplaste, ruska a do obalu od vitaminov dala hroznove cukriky. Neskutocne roky sa s tym prehrala, este sa zbytky kdesi valaju v deckej co obcas obviaze nejaku babiku a to ma 10
@lucynka04 dcéra má 16 mesiacov a tiež sme jej teraz kúpili futbalovú loptu, lebo v obchode sa tvárila, ako ju bude bavit hrat sa s nou. Ale na ihrisku moc záujem o ňu nemá. Inak my sme od svokrovcov pre malu doteraz nedostali nič(ani na svadbe sme od nich nič nedostali), takze možno lepsie zlý darcek, ako ziaden.
@podkovickaa ˇutok, úvodzovky...
Niekto Vám vyčíta názor?
Vidíte to, čo v príspevkoch nie je, fabulácie😉
A co je na tom? To ze sa nepaci vam neznamena ze sa nepaci dietatu.. myslim si ze aj take 17 mesacne dievcatko sa bude vediet vyhrát s loptou .. a nemusi hned hrat futbal
@lucynka04
Moja babka /mamina svokra/ kupila pred porodom Tatru a auticka.Narodila som sa ja (baba),ale aj tak mi vsetko do krstu dala.Nikto to neriesil a mala som viacej futbalovych lopt a auticok ako babik.
Ved to je parada.Mama dokupila babiky a mala som ich na com rozvazat.Aj na pieskovisku medzi chalanmi som bola oblubena .S vlastnou Tatrou a loptou.
@natuska87
Ty co si pod vplyvom nejakych latok?
@lucynka04 moja dostala od krstného tiež loptu keď mala tuším 18 mes a od deda tiež dostala na jej prvé narodky tiež futbalovú loptu. Teraz keď ma 2r bez tej lopty už nejde ani na ihrisko.
😂 Moja svokra dala mojim deťom starú autolekarnicku, k narodeninám.