17-mesačná dostala do daru futbalovú loptu, čo si o tom myslíte?

lucynka04
29. júl 2019

Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.

jamimka
29. júl 2019

😂 Moja svokra dala mojim deťom starú autolekarnicku, k narodeninám.

rainbow82
29. júl 2019

Futbalovú loptu dievčatku a 17 mesačnému 🤔.Tak ono sa to bere tak že aká je vekovo,či je normálna atd.

rainbow82
29. júl 2019

@jamimka vážne?😂😂😂

lindusss2016
29. júl 2019

Baby, nehnevajte sa, ale oba super darceky. Moje decka bez rozdielu pohlavia aj veku by lopta -akakolvek potesila vzdy. A keby im dam autolekarnicku, tak o nich minimalne cely den ani nvm. Ok, uznam, ze autolekarnicka je zvlastny darcek na narodky, ale nepoznam fin.situaciu svokry, tak mozno si ine dovolit nemohla, ale inak je to super napad

lindusss2016
29. júl 2019

@rainbow82 preco je problem v tom, ze je dievcatko? Moja mala vie kopat od malicka, sice sme kupili taku tu malu futbalku, ale chodime si kopat na travnik vsetci

natuska87
29. júl 2019
natuska87
29. júl 2019

@lindusss2016 Moje/ kedysi/malé deti, by sa hrabali aj pol dňa v niečom, čo by bolo v krabičke...😀

lindusss2016
29. júl 2019

@natuska87 presne tak, najlepsie hracky su nehracky

markaterka
29. júl 2019

@lucynka04 podľa mňa normálny darček. Moja odmalička behala za loptou.

@jamimka a čo sa týka lekárničky, tak keby tam boli len fáče a leukoplasty, tak by sa išli zblázniť od radosti, takých doktorov by si videla.

jamimka
29. júl 2019

@markaterka ved ano, len ma to šokovalo 😂

lucynka04
autor
29. júl 2019

@jamimka tak to je teda gool 😂

natuska87
29. júl 2019

@jamimka Mňa rozosmialo...Ale, aký nekonvenčný darček...😀

podkovickaa
29. júl 2019

@lucynka04
Keby jej to dala tvoja mama,tak by ta to ani nenapadlo riesit na koniku,ale akonahle je to od svokry,tak konieeeeec.
Tam nie je problem lopta,lebo je to pekny darcek,ale uz teraz ti zacina svokra lezat v zaludku.Opatrne,pomalicky..

lucynka04
autor
29. júl 2019

@rainbow82 no ta lopta je taka mala, nie normalna futbalka 😉

natuska87
29. júl 2019

@podkovickaa Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.
Nevidím tu nijaký "útok" na svokru...Položila otázku😒

vilma7
29. júl 2019

Tak možno svokra jej zháňala malú loptu a inú teda nemali, len s futbal.vzorom.

markaterka
29. júl 2019

@lucynka04 mňa by zaujímalo, aký máš ty na to názor?

lucynka04
autor
29. júl 2019

@podkovickaa No napisala som sem aj preto, lebo este ked sme len cakali babätko, tak viac si asi priali chlapceka /svokrovci/... tak sme ostali trosku v pomykove z tej futbalky...

natuska87
29. júl 2019

@lucynka04 nebuďte, sú aj skvelé futbalistky...😉

podkovickaa
29. júl 2019

@natuska87
Nikto neutoci na nikoho.
Polozila otazku ,ja som napisala nazor.Nieco zle?

lujza123
29. júl 2019

tak lopta je pre male dieta super. A lekarnicka bol jeden z najlepsich darcekov ktore som dala 4 r. dcere. Namiesto tych drahych plastovych napodobnenin som jej kupila normalny fonoskop, elasticke obvazy, striekacky, drevenne tycinky, naplaste, ruska a do obalu od vitaminov dala hroznove cukriky. Neskutocne roky sa s tym prehrala, este sa zbytky kdesi valaju v deckej co obcas obviaze nejaku babiku a to ma 10

lula313
29. júl 2019

@lucynka04 dcéra má 16 mesiacov a tiež sme jej teraz kúpili futbalovú loptu, lebo v obchode sa tvárila, ako ju bude bavit hrat sa s nou. Ale na ihrisku moc záujem o ňu nemá. Inak my sme od svokrovcov pre malu doteraz nedostali nič(ani na svadbe sme od nich nič nedostali), takze možno lepsie zlý darcek, ako ziaden.

natuska87
29. júl 2019

@podkovickaa ˇutok, úvodzovky...
Niekto Vám vyčíta názor?
Vidíte to, čo v príspevkoch nie je, fabulácie😉

lucka12399
29. júl 2019

A co je na tom? To ze sa nepaci vam neznamena ze sa nepaci dietatu.. myslim si ze aj take 17 mesacne dievcatko sa bude vediet vyhrát s loptou .. a nemusi hned hrat futbal

natuska87
29. júl 2019

@lujza123 Vymeniť nožnice v lekárničke a aký skvelý darček...Ďakujeme za tip!

pribinak
29. júl 2019

@jamimka perfektný darček. Mozu sa hrsť na doktorov, je tam kopec obvazov, 100x lepsie ako Detska lekárnická z dracika

podkovickaa
29. júl 2019

@lucynka04
Moja babka /mamina svokra/ kupila pred porodom Tatru a auticka.Narodila som sa ja (baba),ale aj tak mi vsetko do krstu dala.Nikto to neriesil a mala som viacej futbalovych lopt a auticok ako babik.
Ved to je parada.Mama dokupila babiky a mala som ich na com rozvazat.Aj na pieskovisku medzi chalanmi som bola oblubena .S vlastnou Tatrou a loptou.

sweetie35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
podkovickaa
29. júl 2019

@natuska87
Ty co si pod vplyvom nejakych latok?

aleshka_supermama
29. júl 2019

@lucynka04 moja dostala od krstného tiež loptu keď mala tuším 18 mes a od deda tiež dostala na jej prvé narodky tiež futbalovú loptu. Teraz keď ma 2r bez tej lopty už nejde ani na ihrisko.