15-ročnú sme nechali 1 noc doma bez dozoru a svokra s tým má problém

Včera o 20:27

Ahojte, prepáčte mi tento zbytočný príspevok, ale musím sa niekomu vyrozprávať inak asi zošaliem z tejto ženy. Mala som veľmi chorú mamu a pred pár dňami mi zomrela. V ten deň mi okolo pol siedmej večer volal otec že mama zomrela. Ja s manželom som hneď išla za mojim otcom aby sme mu pomohli vybaviť pohreb ale nakoniec sme tam tú noc aj prespali. Naša 15 ročná dcéra zostala doma nakoľko je dosť citlivá a určite by to neznášala psychicky dobre ak by videla svoju mŕtvu babku. Sama doma to prežila úplne v pohode, ona vlastne ani úplne sama nebola lebo u nás v ten deň prespávala jej naj kamoška. No o tom že sme ju nechali doma sa dozvedela svokra a už bol problém. Začala so svojimi typickými komentmi typu že som nezodpovedná matka, čo všetko sa jej mohlo stať kým sme neboli doma.. Dcéra je úplne samostatná, zodpovedná, sama si spravila večeru, potom s kamoškou pozerali telku, nič sa jej nestalo a nič nevyviedla tak nechápem aký má svokra zase problém. Na všetkom čo spravím si nájde nejakú chybu aby ma len mohla kritizovať. Fakt takúto svokru nikomu neprajem ale zároveň aj dúfam že nie som jediná ktorá si takéto niečo prežíva.

pribinak
Včera o 20:28

Veď vy ste rodičia. Svokra už svoje deti vychovala a teraz nech oddychuje

Ty poznáš svoju dcéru a vieš čo zvládne a čo nie.

danielahamar
Včera o 20:30

Úprimnú sústrasť, a eb na svokru, to je jej problém, že má problém. Nie Vás😉

mikasa_ackerman
Včera o 20:31

Úprimnú sústrasť💔 veď dcéra má 15 preboha, má už občiansky, svokra je mimo

katica06
Včera o 20:31

Mňa by zaujímalo čo na to tvoj muž?

januska12323
Včera o 20:35

Úprimnú sústrasť a svokru pošli do vieš kam, nech si vychováva vlastné deti.

selest
Včera o 20:36

Uprimnu sustrast. Neries svokru, nespravili ste nic zle, dcera je dost velka. Ak ma svokra problem je to len jej problem kt si musi vyriesit ona, teba sa to netyka. Ocividne ma problem s tebou, nenechaj sa zatiahnut do jej hry, netrap sa tym.

danielahamar
Včera o 20:37

@selest neznášam tieto hry svokier🤢

pinkgirl
Včera o 20:38

Je mi ľúto tvojej straty, úprimnú sústrasť.
Tvoja svokra miesto podpory na teba útočí. 15 ročná baba je veľká - vieš to ty, muž aj ona. Jediný kto to nechápe je svokra. Neber si to tak. Predýchaj to. Drž sa💙.

zuzanaete
Včera o 20:43

Uprimnu sustrast. Chapala by som svokrine starosti, ak by ste sa s manzelom chodievali ozrat kazdy vikend a neboli by ste v noci doma. Ale pri takejto vynimocnej situacii? Ved o 3 roky si moze zalozit svoju rodinu a teraz je problem, aby ostala sama doma? Ano, asi malokto ocakava, ze v 18tich bude vydavat dceru, ale kludne moze. Takze vycitky svokry si nepripustaj. Nech jej manzel dohovori.

gelifil
Včera o 20:45

Uprimnu sustrast!....svokra prehana, jasne, ale ....preco by mala vidiet dcera mrtvu babku?

prasiatko30
Včera o 20:49

Nech ju uzemní jej syn. Vobec by som sa s nou nebavila ani neodpovedala, este k tomu v takych momentoch

mikadooo
Včera o 20:49

Tak zas musíš to brať tak, že tvoj muž bol možno podľa nej v 15stich asi nevyzreté decko, alebo teda aspoň svokrička ho tak asi vníma(la)... 🤷. Nie je to ešte stále jej malý chlapček, o ktorého sa treba starať? 😉. Úprimnú sústrasť a je super, že máš doma veľkú samostatnú slečnu, dúfam, že aj moje deti budú v 15stich sebestačné, zatiaľ sa to tak javí, že tá prvorodená hej 😁.

zuzanaete
Včera o 20:50

@gelifil Niekedy trva aj niekolko hodin, kym pridu z pohrebnictva. Ak autorka nebyvaju daleko, tak babka bola este doma, ked prisli.

gelifil
Včera o 20:51

@zuzanaete ja viem, mam zial tu skusenost...ale preco by sa mala vnucka na nu pozerat?? ved snad kazdy dokaze zosnuleho prikryt a cakat....

gelifil
Včera o 20:52

@zuzanaete a to nechodi pohrebnictvo, ale koroner

deti95060810
Včera o 20:53

@gelifil 15 r sa nemôže pozerať na zosnulého? prečo.. však to je život...tak presne plynie.

gelifil
Včera o 20:54

@deti95060810 ale ved to autorka pise, ze sa nemoze...

deti95060810

@gelifil čo viem príde zobrať pohrebná služba.. ako má ísť zosnulý...

zanka777

@deti95060810 bože tak asi je citlivá povaha?!ty si chodila do krematória obzerať mŕtvych v 15 ???že by si s tým bola ok? ...vedieť že babka zomrela je jedna vec chodiť sa na to pozerať hlavne pre citlivé povahy je druhá vec a hlavne to nie je vôbec potrebné

zuzanaete
Včera o 20:56

@gelifil Pre niekoho uz moze byt aj narocne vediet, ze je zosnuly vo vedlajsej miestnosti. Plus sa vtedy riesia uz hned aj prakticke veci, ze co treba dalsi den vybavit. Proste trmol v zarmutku. Nebolo nutne tomu nutne vystavovat dceru, lebo 15 rocne dievca by uz naozaj malo zvladnut noc doma bez rodicov. A mam pocit, ze sa az na mieste rozhodli, ze tam prespia.

gelifil
Včera o 20:57

@zanka777 preco by sa mala chodit na to pozerat??....ja by som svoje deti chcela mat v taky moment pri sebe..neviem si predstavit, ze by boli inde ...a hlavne, vnucka nemala sbabkou vztah?nesmuti doma SAMA...a ja ju nemam pod kontrolou...

gelifil
Včera o 20:57

@deti95060810 vies zle....

deti95060810
Včera o 20:58

@zanka777 ale veď to je babka... nechodíme sa pozerať do krema-otŕia na cudzích ľudí..
moje dievčatá boli omnoho menšia keď zomrela moja mama...a presne aj boli na pohrebe aj pri truhle sas ňou rozlúčiť...
tiež sú citlivé povahy , ale zas taký je život...

zuzanaete
Včera o 20:59

@gelifil Najpr pride llekar/koroner potvrdit smrt a potom sa vola pohrebna sluzba. Co by robil koroner s telom?

gab1sol
Včera o 21:00

@gelifil autorka nepíše, že nemôže, len, že dcéra je citlivá a neznášala by to asi dobre. Mne tiež v podobnom veku zomrela babka a tiež som tuším odmietla ísť vôbec k truhle.

Autorka, úprimnú sústrasť. Kašli na svokru, teraz to určite nemáš jednoduché, tak to pusti z hlavy. A ak by stále mala reči, ja by som jej už čosi povedala, ale to by už bolo morbidné.

gelifil

@zuzanaete ved pisem to iste!...ty si pisala dokola o pohrebnej sluzbe

deti95060810

@gelifil viem dobre...v lete zomrela svokra - doma...
takže viem presne kedy kto prišiel...

zuzanaete
Včera o 21:01

@deti95060810 Podla mna je rozdiel vidiet niekoho v truhle na pohrebe a niekoho este v posteli. Uz tam prejde par dni, clovek ma moznost spracovat niektore veci. Som zastanca, aby deti chodili na pohreby, ale v tomto vidim rozdiel.

gelifil
Včera o 21:03

@deti95060810 pohrebna sluzba predsa nemoze zobrat telo bez spravy BODKA

olimuc
Včera o 21:06

Uprimnu sustrast … tvoja dcera ma 15, nie 5 … svokru posli do teplych krajin. Tvoja dcera ma vek na to, ze kludne moze ostat sama aj keby ste mali menej vazny dovod.