12 ročná neter sa pri smiechu pocikáva

zaborakahana
16. máj 2020

Ahojte,
mám 12 ročnú neter, ktorá sa vždy keď je u nás a začne sa na niečom smiať (je to taký smejko) pociká. Trošku jej vždy cvrkne a je to vidieť. Ona si to vždy maskuje buď tričkom alebo povie že sa obliala. Viem, že je teraz v takom citlivom veku ale trvá to už pár rokov a rada by tom jej pomohla. Možno si poviete, že to prejde samo a vyrastie z toho, ale naozaj by som jej s tym rada pomohla,aby nemala kvôli tomu ďalšie problémy🙂.

Čo si o tom myslíte?
Ako jej pomôcť?
Prosím, nevhodné komentáre si odpustite

Ďakujem🙏🙏🙏

deti95060810
16. máj 2020

rodičia to ešte neriešili? nepomohla by jej intímka?

kiki68
16. máj 2020

@zaborakahana no riesila by som s detskym urologom a gynekologom. Neni to sranda, moze byt za tym vyvinova vada neodhalena, slabe svalstvo panvoveho dna. No kadeco. Je to stresova inkontinencia. Ako ked teraz neporiesite tak v 18tixh ci 25 to lepsie nebude. Ved musi jej to byt chudatku neprijemne, urcite vie co sa deje a nemoze tomu zabranit.

anjelicek26
16. máj 2020

Určite má mobil.. najprv nech skúsi cviky na posilnenie panvového dna,na YouTube je toho veľa. Stačí 10-15 minút denne. Ak to nepomôže musí k lekárovi,možno sa dá pomôcť.

pininka1
17. máj 2020

Ja som mala to isté ale u mňa to bolo preto,že som vždy zdržiavala ísť na záchod, lebo proste nebol čas a potom stačil menší smiech alebo čokoľvek a bolo. Celkovo som vždy chodila veľmi málo na wc aj keď som bola tehotná. Mne nepomohlo ani dohovaranie od mami ani od sestry

janett_332
17. máj 2020

Takýto problém by mali riešiť rodičia. No myslím, že to je aj normálne, že sem-tam človeku újde. Treba si dať intímnu vložku a potom to nebude vidieť, skús jej to poradiť.

s_a
17. máj 2020

@janett_332 nepisala sem-tam, ale ze jej vždy ujde, to podľa mna nie je normálne

janett_332
17. máj 2020

@s_a tak to rieš s rodičmi a nech to oni riešia s doktormi!

iviacik
17. máj 2020

@janett_332 podľa mňa ani sem-tam ujde u zdravého mladého človeka nie je normálne

sense
17. máj 2020

Ak jej vzdy ujde treba to riesit s lekarom, moznobude stacit fyzio a posilnenie panvoveho dna, mozno bude treba nefrologa...

sisasen
18. máj 2020

@zaborakahana porozpravať sa s matkou slečny, či to máva aj doma, ak ano- riešenie je v rukách urologa a detského gynekologa, žiadne cviky na pevne panvove dno v tomto veku nie sú riešením - nemá mať prečo oslabené - v prvom rade treba vylúčiť funkčné a anat.poruchy lekárom !

jankapepe
19. máj 2020

@zaborakahana čo ti na to povedali jej rodičia?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz