rada by som získala vaše skúsenosti a názory k danej téme, ale prosím aktuálne nie z rokov minulých 😀 čo sa týka zakladania živnosti. Ako to je s odvodmi počas poberania materskej alebo rodičáku atď.
ahoj ja som mala zalozenu zivnost od septembra 2010 teraz som ju rusila 2012 ziadne odvody som neplatila lebo prvy rok nepaltis a druhy rok mi neznikla povinnost platit leb osom nepresiahla a vlastne mi bol opovedane ze socialku ani platit nemusim leb osom na rodicaku zas sa inak postavila zdravotna poistovna tam som bola povedali mi ze netreba ale ked som volala na novu poistovnu tak mi pvoedali ze sa to vypocitava s danoveho tak som bola trosku mimo ak nemusis nezakladaj sparv si len dico na danovam a tim padom niesu nutena nikomu nidke nic hlasit a behat ja som presla na dic a nemusim paltit ani odvody a neviem co a stale mi bezi rodicak
ahoj ja som mala zalozenu zivnost od septembra 2010 teraz som ju rusila 2012
ziadne odvody som neplatila lebo prvy rok nepaltis a druhy rok mi neznikla povinnost platit leb osom nepresiahla a vlastne mi bol opovedane ze socialku ani platit nemusim leb osom na rodicaku
zas sa inak postavila zdravotna poistovna
tam som bola povedali mi ze netreba ale ked som volala na novu poistovnu tak mi pvoedali ze sa to vypocitava s danoveho tak som bola trosku mimo
ak nemusis nezakladaj sparv si len dico na danovam a tim padom niesu nutena nikomu nidke nic hlasit a behat ja som presla na dic a nemusim paltit ani odvody a neviem co a stale mi bezi rodicak