Ahojte maminy, je tu nejaká maminka ktorej dieťa sa zajakava a žiadala o predĺženú rodičovskú? Podarilo sa Vám vybaviť?
Ďakujem.
@jasmina16 urcite nie a dufam, ze Ti to neschvalia...to nie je dovod, aby si mala predlzeny RP...niektore deticky su na tom horsie a neschvalia im to, to uz co za dovody si niektore mamy vymyslia ? ze mi nevie dieta papat same a ho musim kojit napr 🙈...zasnem fakt, ja mam tiez 3 rocneho chlapca, ale vobec ma nenapadlo riesit taketo "odrbavanie" systemu...dieta dat do skolky a ist pracovat
skús dať dieťa do mš - ak nepríjmu - podáš predĺženie RP...
takto si podalo žiadosť viac ako 920 maminiek...
Zajakavanie nebrani umiestneniu dietata v MŠ... kazdopadne drzim palce v jeho odstranovani, ak vsak trva menej ako 6 mes, este to nezvyknu riesit
zajamavanie v 3r. je fyziologické mato vela deti je to prirodzene a eieta z toho vyrastie, nie he dovod nedat ho do skolky a uz vobec ziadny dovod na rodicak plateny
Tak to potom dufam,ze zacnu davat predlzene aj vsetkym detom,co nevedia povedat "r" a dalsie hlasky🙈. Zajakavanie ozaj nie je diagnoza,ktora brani v navsteve MS. Vsak sa prihlas ako osoba starajuca sa o dieta do 6r.a mozes ho nechat doma,az kym nepojde do skoly. Otazka je,ze ako mu to pomoze.
To myslis vazne? Dufam ze nie.
K veci... mam syna autistu a predlzeny RP mi na prvy krat zamietli a ty chces ziadat na to ze sa zajakava? Ja dufam ze neschvalia na toto, su deti co su ozaj chore a je im zamietnute