Ahojky. Vám za koľko dni prišla odpoveď so sociálnej poisťovne ci mate na tehotenské dávky?
@lilla23 tiež niečo cez 2 týždne ..22.12. som posielala a dnes prišlo rozhodnutie ..ale vyrátali mi to zle takže patálie a volala som tam a opravia to 🤦. A to nehovorím že aj pn mi vyrátali zle a ešte stále nemám nové rozhodnutie...takže netuším koľko mi teraz priznali ..už ma to nebaví majú tam fakt bordel a to hovorím o dávke PN za november nie za december 🤦
Ja som to posielala dneska elektronický. A dajú aj spätne? Lebo mne až teraz dal lekar to potrvedenie a už som 18tyzdni
@dejna_ ach jaj, v akom meste prosím ta
@petkasaurus Malacky ale spravovala to pobočka v Ba na záhradníckej
A koľko vám vypočítali tehotenské?
@lilla23 baby ako to je ? Keď pošlem elektronicky už mi netreba posielať ten papier od gynekologicky poštou? Práve dnes som ho dostala
@lenuska9999 ja som len elektronicky posielala a original mám doma a rozhodnutie prišlo
ženy, prosím Vas, na základe čoho viete, že Vám zle vyrátali tehotenskú dávku? Ja som dostala odpoved zo SP, ale nikde sa nepíše moj vymeriavací základ. Ďakujem
@lilla23 a kedy si poslala ? ..inak strašne dlho to trvá lebo tá pani mi povedala zo sociálnej poisťovne že ona to sprácuje niekto to zabaliť a niekto to pošle príklad môj príspevok bol spracocany 3.1.2022 ale doručený 14.1.2022 čiže o 11 dní neskôr ..prípadne si zavoláj či to už posielali
2tyzdne