Ahojte prosim vas vie mi niekto poradit? Momentalne som na rodicovskej dovolenke PP z ktoreho mi bola vyplacana materska mi stale trva ale momentalne som na neplatenom volne od 1.5-13.10 2016 ( z dovodu ze muz si cerpa MD) rodicak v tomto obdobi mam pozastaveny. Sucasne som este v 10/2015 uzatvorila PP na ciastocny uvazok cize zdravotne poistenie mam pokryte. Z ktoreho prijmu sa mi bude ratat materska? Ma tam vplyv to prerusenie na neplatenom volne? Dakujem velmi pekne j.
@jamika27 Na md by som mala nastupit 20.1.2017...cize md by sa mi mala pocitat z roku 2016... kde mam na povodnom pp z ktoreho som cerpala md neplatene volno a sucasne cely rok 2016 mam druhy pp na skrateny uvazok kde mam zanedbatelny prijem. Ide mi o to ci mi materska bude ratana aj z toho prveho pp z predpokladaneho zarobku...napriek tomu ze si tam cerpam neplatene volno od 1.5-13.10...dakujem pekne
@jankariso nepíšeš kedy máš termín a kedy čakáš bábo a kedy si nastúpila na poslednú materskú. Ak nastúpiš na novú materskú tento rok ,tak sa ti bude počítať z priemeru mzdy za celý prechádzajúci rok 2015