marry82 Ahojte babenky chcem vas opytat ci nahodou nema niekto skusenost z matersky do materskej a podla coho ju vypocitaju ked som este na materskej a idem do dalsej
Ahoj, momentálne si na rodicovskej dovolenke, vsak? Tak ak ti pracovny pomer stále trvá, tak budes dostávat MP tolko, kolko na prvej MD, ak zamestnaná nie si, tak ti bude pokracovat RD.
Ahoj, ja idem z 2. rodicovskej do 3. materskej. Pred 1. porodom som si par tyzdnov platila dobrovolne nemocenske, lebo som bola prave nezamestnana a dostala som paradnu matersku (odvtedy sa zakon zmenil, uz to tak neplati). Pri 2. som uz nedostala nic, iba rodicovsky a teraz to bude tak isto.
isla som z rodicovskej na matersku kym som bola na rodicovskom platila som si DNP teda ten rozdiel aby som mala 2.matersku maximalnu. a mala by si dostat priblizne tolko kolko prvu
Ahoj, ale ved z materskej do materskej? Ved mi to nejako nevychadza, asi si myslela z rodicovskej do materskej. Ked mas v praci neurcitu dobu, tak dostanes tolko matersku ako pri prvej