Ahojte ženušky.... rada by som sa poradila.... som zamestnaná od septembra 2011 na dobu určitú (zastupovanie počas Md), v decembri 2011 som si začala priplácala dobrovoľné nemocenské poistenie, v apríli 2012 som otehotnela a v januári 2013 sa mi narodila dcéra. momentálne som na rodičovskej dovolenke (malá má 16 mesiacov) a v septembri sa má do roboty vrátiť kočka ktorú som mala zastupovať ja. Zvažujeme druhé baby avšak rada by som vedela z čoho sa mi bude počítať materská. niekde som čítala, že pokiaľ som neprišla cez materskú o prácu tak sa berie z poslednej práce. neviem ako to funguje, ale keď dojde v septembri tá kočka tak neviem či mi môžu dať výpoveď, myslím že asi musia počkať dovtedy kým budem chcieť nastúpiť do roboty. Tzn., že ak by som stihla otehotnieť a porodiť do januára 2016(malá bude mať 3 roky) bude sa materská počítať zo zamestnania? a bude sa brať do úvahy aj to priplácanie? ďakujem za všetkyrady, vôbec sa vtom nevyznám....
@lori1987 tvoj PP sa skončí dnom kedy nastúpi holka čo ju zastupuješ do zamestnania. To že si na RD, nemá na to žiaden vplyv. Máš uzatvorenú PZ na dobu určitú, na zastupovanie. To sa skončí a ty tým dnom prestaneš byť zamestnancom. A ak pri skončení zamestnania sa ti neobnoví poistenie ( n eodpracuješ pred skončením PP aspon 1 deň) tak na novú MD budeš potrebovať odpracovať 270 dní.
Ak sa Ti poistenie obnoví ... odrobíš do konca PP ten 1 den ... tak nárok na MD mať budeš, či už zo zamestnania ak si nejaké nájdeš alebo z DNP ...
ak mas PP na dobu urcitu tak Ti bohuzial konci ked nastupi do prace ta co ju zastupujes
S posledneho danoveho roku...
@lori1987 pokial tvoj PP trva tak, materske sa pocita z predpokladaneho prijmu, vacsinou je to ten isty, ako pri prvej MD