Ahojte všetci, je tu prosím niekto komu už vyplatili OČR, ktorú čerpá kvôli koronavírusu? Len chcem vedieť, či to príde normálne ako za bežných okolností, ale budú nejaké omeškania. Ďakujem.
Myslim, ze nam vsetkym neostava ine iba cakat. Ked im prislo okolo 400 tis. ziadosti tak maju co robit a urcite pracuju v obmedzenom rezime, tiez je tam vela ludi na OCR...
@vlafoj maju 60 dni na riesenie kazdej jednej očr
Aj ja som zvedava kedy prídu ja čakám na PN
Mne dali info, ze ku koci aprila. Najlepsie zanies OCR a vyhlasenie osobne do podatelne nakolko moje vyhlasenie a prvu ocr podanu elektronicky nemali este prebratu a druhu mali na stole.
@ovaaa socialka dala vyhlásenie, ešte na začiatku mesiaca , že nemáme nosiť a posielať podklady duplicitne. Nakoľko im to zahlcuje systém, každú jednu musia kontrolovať a prehodnocovať a potom to zdržuje. Ale po tom aké mam teraz skúsenosti, tiež si myslím ze lepsie je odniesť to hneď osobne
@simca06022011 Neposielala som duplicitne.Riadila som sa info zo skoly, kde sme mali uvedene uzatvorenie skoly od- do, soc.poistovna mohla overit. Po tomto datume vsak nastalo predlzenie uzatvorenia skoly, ktore stale trva.Takze od tohto datumu som uviedla 2 OCR s datumom od bez konecneho datumu. Neporusila som nic komunikovala som s pracovnickou soc.poistovne a pozerala ich info na stranke.
@simca06022011
Mne keď to posiela pediater tak neviem nič priniesť osobne, či? 1 x čerpám očr neviem ako to chodí
Prosim poslielaju aj nejake potvrdenie ze prijali ziadost? Dakujem
@makovicka8 chvíľočku potom ako odošleš mail ty príde ,,potvrdenie,, že tvoja žiadosť bola prijatá na spracovanie.
Dnes vyplatili ocr za marec (trnava unicredit banka)
Aj kamoske dnes vyplatili dnes očr za marec - pobočka Prešov. Môj muž ešte nedostal nič - pobočka Humenné
Aj mne už dnes vyplatili OČR. Som z Banskej Štiavnice ale pobočku máme v Žiari nad Hronom
Kamoska ocr za marec Presov, posielali sme to spolu ja este nic nemam.
Je tu aj dakto kto čaká na peniaze ako aj s PNky? 😭
Ja tiez cakam... GALANTA
Pridavky mi dnes prišli, no peniaze z OCR zatiaľ nie.
Ani ja este nemam OCR za marec. Pridavky dnes ano
Mne prisli zatial len pridavky, OCR nie. Tak uvidime...
Ani BA zatial nic
No tak co som citala tak su dva terminy, 15teho a 27meho cize kto nedostal tak moze cakaz az koncom mesiaca.
Mne este stale nic,niekomu prislo?ocr za marec
Stale nie, mozme cakat az okolo 27meho.
@monka0703 aj som si tak myslela uff tak len cakat
U nás sa už preventívne vypli telefóny 🤣 Manzel rano volal a odvolávajú sa v odkazovke na komunikáciu cez email. Ale keď ani tam neodpovedá nikto🤷
Neviem ako uz z u vas, ale mne stale neprisla OCR za marec... 2 mojim kolegyniam prisli, a dalsim zvysnym nie dokonca vraj ze niektore maily nase ani neevidovali... riadny chaos...
@katarinabelakova fu to ti verim ale tak skusala si volat?ked tak by ti to mali aj spetne poslat
@lianka0108 ano volam a volam a bud sa ozve ze vsetky linky obsadene, aby sme pisali mail alebo sa ozve ostatne na linke ste v poradi v kuse dookola...
@vlafoj ťažko tu bude niekto komu vyplatili z dôvodu korony. Ešte nie sú vyplatené februárové OČR. Budú určite meškať