Ahojte,prosím chodí to niekomu aj oddelene? Lebo doteraz chodilo spolu,a dnes mi prišlo iba tehotenské 🤔 tak,že či čakať,že to v najbližších dňoch príde,alebo mohla nastať zrazu nejaká chýba? Na PN som teraz 3 mesiac..ďakujem pekne
@veronikaszabova teraz čítam,že to môže nastať pri neskorom odovzdaní prechodky,čo som odovzdavala 27.1 .. skúsim zavolať na sociálku,dúfam,že sa to nestratilo
Ja prechodku neodovzdavam, tak s tym ti neporadim.
prechodku si odovzdala toho 27.1. priamo na pobočku SP či zamestnávateľovi? Ak priamo do SP - to nebude tým, odovzdala si ju včas, ak zamestnávateľovi - zrejme tam je pes zakopaný.
@alenah31 zamestnávateľovi,lebo si to tak želal.. presne som si myslela,že tam bude problém
treba si zavolať či to odoslal a kedy....SP bude vyplácať v tomto mesiaci dávky ešte raz - 27. sa budú púšťať dávky z oneskorených, ale predsa doručených potvrdení. Ak si zamestnávateľ želá mať prechodku aj on - naskenuj mu ju a pošli mailom, originál si pošli sama na pobočku SP, pod ktorú zamestnávateľ spadá🙂 do materskej to už nejako doklepeš😀
Aj mne doteraz chodila PN a tehotenské spolu a dnes prišlo len tehotenské.... Ale tiež som odovzdala prechodku až na poslednú chvíľu... 30.1. (čiže predpokladám že to bude tým a príde v druhom výplatnom termíne)
ja som mala pn len januar a tehotenske prislo dnes PN zatial nic.od 1.2. som uz v praci tak neviem
Ahojte, mne sa stala opačná situácia, PN mi prišla dnes ale tehotenské nie… minuly mesiac som dostala všetko spolu a dnes mi prišla iba PN, neviete kde by mohla nastať chyba?
Ahojte,maminy,stalo sa vám že vám to prišlo zvlášť ? Pn a tehotenské ...mne prišla pn 15steho v poznámke bolo nemocenské ale tehotenské mi ešte neprišlo..15steho som tam aj volala a vraj to od nich ešte neodišlo vo mi nieje úplne jasné ..doteraz mi to vždy chodilo spolu
@lussinda19 mne povedali,že to vždy chodí spolu.. nemohlo ti to prísť spolu,len nesedí suma?
No ja som tam volala že mi prišlo málo a pani na linke mi povedala že tehotenské od nich ešte neodišlo
Keby to bolo pár eur tak ok,..lenže keď mi prišlo cez 200e menej tak som vedela že mi jedno z toho neprišlo
Chodi mi to spolu aj dnes mi to tak prislo