Vyplácanie tehotenského a PN

15. feb 2023

Ahojte,prosím chodí to niekomu aj oddelene? Lebo doteraz chodilo spolu,a dnes mi prišlo iba tehotenské 🤔 tak,že či čakať,že to v najbližších dňoch príde,alebo mohla nastať zrazu nejaká chýba? Na PN som teraz 3 mesiac..ďakujem pekne

veronikaszabova
15. feb 2023

Chodi mi to spolu aj dnes mi to tak prislo

autor
15. feb 2023

@veronikaszabova teraz čítam,že to môže nastať pri neskorom odovzdaní prechodky,čo som odovzdavala 27.1 .. skúsim zavolať na sociálku,dúfam,že sa to nestratilo

veronikaszabova
15. feb 2023

Ja prechodku neodovzdavam, tak s tym ti neporadim.

alenah31
15. feb 2023

prechodku si odovzdala toho 27.1. priamo na pobočku SP či zamestnávateľovi? Ak priamo do SP - to nebude tým, odovzdala si ju včas, ak zamestnávateľovi - zrejme tam je pes zakopaný.

autor
15. feb 2023

@alenah31 zamestnávateľovi,lebo si to tak želal.. presne som si myslela,že tam bude problém

alenah31
15. feb 2023

treba si zavolať či to odoslal a kedy....SP bude vyplácať v tomto mesiaci dávky ešte raz - 27. sa budú púšťať dávky z oneskorených, ale predsa doručených potvrdení. Ak si zamestnávateľ želá mať prechodku aj on - naskenuj mu ju a pošli mailom, originál si pošli sama na pobočku SP, pod ktorú zamestnávateľ spadá🙂 do materskej to už nejako doklepeš😀

renus15
15. feb 2023

Aj mne doteraz chodila PN a tehotenské spolu a dnes prišlo len tehotenské.... Ale tiež som odovzdala prechodku až na poslednú chvíľu... 30.1. (čiže predpokladám že to bude tým a príde v druhom výplatnom termíne)

veverka84
15. feb 2023

ja som mala pn len januar a tehotenske prislo dnes PN zatial nic.od 1.2. som uz v praci tak neviem

autor
15. feb 2023

@renus15
@veverka84
@alenah31 no na sociálnej to tam nemali 😁 mám počkať do piatku,či to nepríde neskôr,keď tak ísť znova k lekárovi a poslať rovno im na adresu nech stihnú vyplatiť druhý termín 😅

simonka201
15. mar 2023

Ahojte, mne sa stala opačná situácia, PN mi prišla dnes ale tehotenské nie… minuly mesiac som dostala všetko spolu a dnes mi prišla iba PN, neviete kde by mohla nastať chyba?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lussinda19
17. mar 2023

Ahojte,maminy,stalo sa vám že vám to prišlo zvlášť ? Pn a tehotenské ...mne prišla pn 15steho v poznámke bolo nemocenské ale tehotenské mi ešte neprišlo..15steho som tam aj volala a vraj to od nich ešte neodišlo vo mi nieje úplne jasné ..doteraz mi to vždy chodilo spolu

autor
17. mar 2023

@lussinda19 mne povedali,že to vždy chodí spolu.. nemohlo ti to prísť spolu,len nesedí suma?

lussinda19
17. mar 2023

No ja som tam volala že mi prišlo málo a pani na linke mi povedala že tehotenské od nich ešte neodišlo

lussinda19
17. mar 2023

Keby to bolo pár eur tak ok,..lenže keď mi prišlo cez 200e menej tak som vedela že mi jedno z toho neprišlo