Ahojte vybavovali ste si niektorá v poslednej dobe pandemicky? Chystám sa v októbri.
To.uz sa po RP nechodi do prace ale rovno na pandemicky. Nejako mi to nedáva zmysel.
.
Treba najskôr skúsiť hľadať prácu. Asi teda nehľadáš , keď už vieš s istotou, že naň pôjdeš
@jasminka548 teraz sa už automaticky z RD prechádza na pandemický😉a dieťa sa dá do škôlky😉hlavne že pri zamestnaných mamičkách sa nikto nestará kam dajú dieťa čo im nevezmú do škôlky....
@domka222 nie nehľadám keďže som tehotná a dcérku mi do školky nezobrali. Toľko k tomu
ja sa ani nedivím, že hotelieri nemajú zamestnancov. Toto je fakt banánová republika.
@boglarkaszabova a to si predtým nepracovala?
@sasa1310 a ak pracovala, ale jej skončil pracovný pomer, niekoho dokonca vyhodia, alebo zrušia im pracovné miesto??? Žeby ,,NOVINKA", nikto normálny do zamey nezoberie tehotnú ženu, oznámiť im to.musite tak či tak a len čo to zistia už únikové manévre viem o Tom svoje termín mám o pol roka a nik ma nechce zamestnať, a prácu predtým som mala, ale zrušili mi pracovné miesto tým pádom vyhadzov
@sasa1310 pracovala ele počas materskej som dostala výpoveď