Vybavovali ste si v poslednej dobe pandemický rodičovský?

boglarkaszabova
7. sep 2021

Ahojte vybavovali ste si niektorá v poslednej dobe pandemicky? Chystám sa v októbri.

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminka548
7. sep 2021

To.uz sa po RP nechodi do prace ale rovno na pandemicky. Nejako mi to nedáva zmysel.

martinals
7. sep 2021

.

domka222
7. sep 2021

Treba najskôr skúsiť hľadať prácu. Asi teda nehľadáš , keď už vieš s istotou, že naň pôjdeš

mogaa
7. sep 2021

@jasminka548 teraz sa už automaticky z RD prechádza na pandemický😉a dieťa sa dá do škôlky😉hlavne že pri zamestnaných mamičkách sa nikto nestará kam dajú dieťa čo im nevezmú do škôlky....

boglarkaszabova
autor
7. sep 2021

@domka222 nie nehľadám keďže som tehotná a dcérku mi do školky nezobrali. Toľko k tomu

sasa1310
7. sep 2021

ja sa ani nedivím, že hotelieri nemajú zamestnancov. Toto je fakt banánová republika.

@boglarkaszabova a to si predtým nepracovala?

azurova99
8. sep 2021

@sasa1310 a ak pracovala, ale jej skončil pracovný pomer, niekoho dokonca vyhodia, alebo zrušia im pracovné miesto??? Žeby ,,NOVINKA", nikto normálny do zamey nezoberie tehotnú ženu, oznámiť im to.musite tak či tak a len čo to zistia už únikové manévre viem o Tom svoje termín mám o pol roka a nik ma nechce zamestnať, a prácu predtým som mala, ale zrušili mi pracovné miesto tým pádom vyhadzov

1katus1
8. sep 2021

@azurova99 vidíš to si na tom ešte dobre. Ja som sa dozvedela zo sociálky že som prihlásená na neexistujúcu firmu. Šéf ju predal a zabudol mi to oznámiť keďže som bola na rodičovskej. To boli ťahanice po úradoch.

boglarkaszabova
autor
8. sep 2021

@sasa1310 pracovala ele počas materskej som dostala výpoveď