Vybavenie otca na materskej v tomto období.

violet88
17. mar 2020

Ahojte, chcem sa spýtať, riešili ste teraz niekto v posledných dvoch týždňoch papiere pre otca na materskú. Ide o to, že prešla som z rd na md. Md my začala 18.2. a dohodli sme sa s priateľom, že nastúpi na rd so starším synom od 17.3, s tým, že zamestnávateľovi nahlásil mesiac a pol dopredu, že na tento dátum nastúpi na rd, ide o to, že mne prišlo vyrozumenie zo SP, že prechádzam na md 10marca, hneď sme odniesli papier na upsvar a chcela som potvrdenie, že nepoberame ani jeden rp, na koľko v ten deň už mali na upsvar opatrenia kvôli korone, tak mi pani povedala, že potvrdenie mi môžu dať až od 25.3 (boka otvorená už len podateľňa), tak sme hneď išli na SP a pani nám dala tlačivá, ktoré potrebujeme, vysvetlila som problém s upsvar, tak mi povedala, že oni si to spätne vyžiadajú,. Na druhý deň sme papiere vypísali, priateľ dal potvrdiť v práci lpotvrdiť v práci a a 12.3 ich išiel odovzdať na sp a tam da

violet88
autor
17. mar 2020

Ďalšie opatrenia dovnútra sa ani nedostal musel to hodiť do schránky a teraz k veci, keď je teraz všetko tak ako sa u nás deje, koľko môže trvať schválenie a ak to náhodou neschvália ako pokryť od 17.3 tie dni keby sa musel vrátiť do práce, a ešte jedna vec, priateľ pracuje ranná nočná a dva dni voľno, keď vypisoval papier na sp, zo mzdového mu kázala aby napísal posledný deň kedy bol v práci a to bolo 14.3, nebude s tým problém, keď všade sme uviedli nástup na rd od 17.3, viem, že je to dlhé ale nevedela som ako to skrátiť aby ste to pochopili, za info ďakujem

delmondo
22. mar 2020

Sp má na rozhodnutie 60dni. Viac ti neviem poradiť v tvojej situácii