Uznajú mi predĺženú platenú rodičovskú dovolenku?

opatova
13. okt 2014

Este som sa na to neiformovala ale baby co ho mate skuste mi poradit od 8 mesiacov mame nepretrzite laringitidu niekedy silnejsiu niekedy slabsiu mame oslabenu imunitu a chodime do skolky od zaciatku septembra a uz bol 3 krat chory v skolke bol mozno dokopy 10 dni chcela by som sa spytat co myslite uznali by nam to na predlzenie rodicovskej?

mandarinkadarinka
13. okt 2014

Ahoj, myslím ze nie.... Každé dieta býva pomaly dva krát mesačne choré v skolke, aspoň prvý rok

zuzana2012
13. okt 2014

Ahoj, kamaratka poziadala tiez o predlzenie z tohto dovodu a neuznali jej.

baska18
13. okt 2014

Mi mame obstrukcnu bronchitidu a najprv nám schválili na rok a potom na 2.kamaratka má čo mačiek maly laringitidu a imunitu oslabenu a schvalili jej.potrebujes vyjadrenie od imunoalergologicky.odporucam Kukova kramare.

fidorka7
13. okt 2014

opatova bol v poslednom pol roku hospitalizovaný? berie nejaké lieky na imunitu? (i ked v tom prípade asi nie je moc zodpovedné dávať ho do škôlky). lekár posudzuje každý prípad individuálne, nie podľa diagnózy ale podľa priebehu ochorenia, náročnosti liečby a iných faktorov.

mucinka2004
14. okt 2014

ja predlžený RD mám tiež,malá ma diagnostikovanú hyperaktivitu a tiež chodíme na imuno alergologiu asi od roka,malá ma nulovú imunitu.schválili mi na jeden rok,ale to som mala "knihu" lekarskych správ,tažko povedať či ti schvália,ja som mala kopec lekárskych správ od špecialistov kde vyslovene písali,že kolektív neodporúčajú.

evelyn1051975
10. máj 2019

Mamicky chcem sa spitat ak ma vase dietatko viac krat robenu reimplantaciu a ma problemi ziadali ste o plateny rodicak vasa skusenost mi pomoze dakujem