Ahojte... Môj otec na mňa poberal prídavky...už som školu ukončila a na up mi povedali aby som zdokladovala celé štúdium od kedy do kedy som študovala... Priniesla som papier za prvý ročník ... Od 2.9.2013 do 31.8.2014 a potom druhý za druhý ročník od 30.9.2014 do 31.8.2015... Ibaže mi to nemôže zobrať a vieskala po mne že ako je možné že ten necelý mesiac vlastne do toho 30.9. 2014 kde som bola a čo som robila... Ale tak sa mi škola začínala aj zápis ja teraz neviem čo robiť.... :/
Pýtala som a dali mi také...,
@nikitikitaka musí ti akceptovať aj takéto potvrdenie. Podľa zákona sa za nezaopatrené dieťa považuje aj dieťa v období medzi ročníkmi VŠ, ak sa zápis uskutoční najneskôr do 30.10. bežného kalendárneho roka, čo si splnila. Povedz milej pani že iné potvrdenie jej nedonesieš a nech sa vysporiada s tým ktoré si doniesla. By som chcela vidieť, čo spraví. Nech vydá rozhodnutie.
A každej, ktorá na teba ziape povedz, že sa ideš sťažovať na neprimerané správanie a aj to urob.
Ďakujem veľmi si zlatá... Aj tak dnes urobím... Veď ja predsa nemôžem zato že zápis som mala 30.9.2014... Ani nevieš ako som sa bála že by to nemohla akceptovať....
@nikitikitaka daj vedieť, ako si dopadla
Tak nakoniec po dlhom vysvetlovani to pochopila... 🙂 hodinu som jej vravela že raz keď som mala zápis 30.9. Tak mi nemôže napísať že od 2.9...no katastrofa... A potom tam došla jedna jej kolegyňa už sa asi ani namna nemohla pozerať jak sa rozculujem dobré že som tam neporodila od nervov a ona jej povedala to isté čo si mi napísala hore ty... Že do toho 30.10 sa to riadne berie ešte... Tak už potom bola ticho jak voš pod chrastou poriada som jej všetko dobré a išla som preč.... ;)
@nikitikitaka no tak aspoň sa mohla ospravedlniť, nie? nemusí každý vedieť všetko, ale mal by si priznať chybu, to akceptovať dokážem. Nedokážem akceptovať niečiu aroganciu,navyše ak je tupý...
Tak ona patrí medzi skupinu ľudí ktorí si myslia že pojedli všetku múdrosť sveta.. A že sú niečo viac než ľudia,ktorí si chodia na úrad práce plniť svoje povinnosti... Dúfam že sa tam tak skoro neukazem...... Na tom úrade je vyše 30 dverí s rôznymi pracovníčkami... A do ktorých dverí vojde všade ti opovedia na jednu otázku inak...jediná ich veta ktorá akože všetko uzavrie je...,, neznalosť zákona neospravedlnuje " no tak to ďakujem pekne.......
@nikitikitaka to je smutné a za také kolegyne sa úprimne hambím 😒
...U nás v meste to je proste tak... Nechcela som tým hádzat všetkych do jedného vreca... Ale mám skúsenosti s tromi a ozaj to nieje nič príjemné....tak bodaj by boli viac takých ľudí ako ste vy... Ešte raz ďakujem za pomoc a ochotu 🙂
@nikitikitaka studijne ti da potvrdenie od 1.9 treba si pytat ze to potrebujes k rodinnym oridavkom a vystavia ti aj potvrdenie ze studujes v skoke denne studium od.......a trva