Ukončenie pracovného pomeru, PN a predĺžený rodičovský

9. mar 2023

Dobrý deň. 12.3. bude mať syn 3 roky. So zamestnávateľom som dohodnutá na ukončení PP 10.3. V ten deň si vyberiem 1 deň dovolenky, obnoví sa mi NP. Od tohto dátumu už budem nezamestnaná. V ochrannej lehote chcem ísť na PN od pondelka 13.3. Zároveň som si minulý mesiac požiadala o predĺženy rodičák zo zdravotných dôvodov dieťa. Ku dnešnému dňu ešte nebola moja žiadosť vybavená. Ak by mi ho náhodou schválili, môžem byť PN a zároveň poberať RP aj ako nezamestnana, prosím vás? O podporu budem žiadať, keď ukončím PN, takisto rodičák by som potom prehodila na partnera. Viem, že s podporou sa tieto dávky poberať nedajú . Ďakujem

rachel36a
9. mar 2023

Nie nemozes poberat nemocenske a aj rodicovsky prispevok...bud jedno, alebo druhe...

mogaa
9. mar 2023

a rovnako sa to nedá poberať s opatrovateľským príspevkom....2dávky súbežne sa nedajú......

rachel36a
9. mar 2023

@mogaa opatrovatelsky sa ale da poberat subezne s davkou v nezamestnanostii...co ale nie je pripad autorky

drahomirrra
9. mar 2023

Ze “chcem ist na PN” 😂😂 a este aj od akeho datumu, no esteze vies, kedy presne budes chora 😁😁Spekulantka