Tlačivo materská - časť zamestnávateľ

dejna_
9. apr 2022

Baby prosím Vás tlačivo na materskú, tam píše sa že časť D. Zamestnávateľ vyplní ...že posledný deň v práci ...a aký deň sa tam bude písať ...ja som som bola na rodicaku a potom jeden deň dovolenka 26.10.2021 a potom až do materskej PN 🤔 tak sa tam píše ten dátum dňa dovolenky? Alebo reálne ten kedy som bola fyzicky v práci ..čo je asi 12.9.2018. ďakujem

veronika3110
9. apr 2022

@dejna_ veď keď to má vypísať zamestnávateľ, tak nech sa s tým trápi on .. :D ekonómka už určite bude vedieť

slavkadi
9. apr 2022

@dejna_ dátum kedy si posledne pracovala. Vypĺňa zamestnávateľ, tak mu len odovzdaj a viac sa netráp 😁 hlavne aby to neposlal do SP skôr ako naozaj nastúpis na MD.

dejna_
autor
9. apr 2022

@slavkadi aha vidíte to som ani nevedela že to až keď nastúpim 🤔 no PN mám do 18.4. čiže nástup na materskú je asi 19.4. či toho 18 🤔 ešte ...no idem za ňou budúci týždeň tak snáď si to dá dokopy

dejna_
autor
9. apr 2022

@veronika3110 hej chápem len mňa to osobne skoro zaujíma že či sa tam dáva deň kedy si fyzicky v práci alebo len nahlásený v soc. Poisťovni 🤔

slavkadi
9. apr 2022

@dejna_ ak bude PN do 18.4., tak schopná práce od 19.4. a od toho dátumu aj MD. A bude trvať do 12.12.

dejna_
autor
10. apr 2022

@slavkadi ďakujem 🙂