Tie, ktoré ste sa odvolávali na ÚPSVaR

19. nov 2023

Keď ste sa odvolavali proti rozhodnutiu Upsvaru o tom či vaše dieťatko má dlhodobo-nepriaznivý stav,odvolanie ste prosím zaniesli osobne, či radšej poštou,aby ste mali nejaký doklad?Ďakujem za radu

nikyy
19. nov 2023

Ja som sa odvolávala poštou,ale nepochodila som ani tak. Ale to bolo uz dávno 6 rokov dozadu. Pošlite poštou doporučene.

autor
19. nov 2023

@nikyy ďakujem,aj som si myslela a či pochodime.. uvidíme.. akú ste mali diagnózu?

rachel36a
19. nov 2023

Ja som davala osobne na podatelni..jednu kopiu mi orazili a tu som mala ako doklad

marlent
19. nov 2023

Posielala som poštou.
Malý je alergik +astmatik + mierne znizena ikunita.
Kartu ma hrubú ako ja s mužom dokopy a neprešlo

autor
20. nov 2023

@marlent nám minulý rok prešlo a vraj stav zlepšený,ale teraz bol cez 5tyždnov chorý a 2x atb😢

marlent
20. nov 2023

Aj my sme tak mali jeden rok prešlo potom uz nie. Presne.
Do posudku napísala niečo v zmysle ze nevyžaduje inú starostlivosť ako bežné deti...to ma strašne vytočilo.
Odvolala som sa a poziadala o posúdenie v mojej prítomnosti bola som tam vysvetľovala som jej ze pochybujem o tom ze bezne deti majú doma také lieky,že chodiando škôlky doslova na 3 dni anpotom sú 3t doma...no nepomohlo ani to

autor
20. nov 2023

@rachel36a
@nikyy a ako dlho trvalo kym vam prislo ci ste uspeli/neuspeli..ked to prevezmu?kolko maju lehotu?tiez 15dni?

autor
20. nov 2023

@marlent super..to budeme mat asi podobne😢teraz 5tyzdnov chora bola

rachel36a
20. nov 2023

Mne volali cca do dvoch tyzdnov

autor
20. nov 2023

@rachel36a ďakujem,uvidime co z toho😇