ahojte som na urade prace, intenzivne si hladam pracu no diskriminuju ma vsade ze ma koli synovi v skolke nezamestnaju. pol roka som robila na dobrovolnickej cinnosti, ktoru som mala platenu z UPSVaR . toto ze sa mi do tych 270 dni nerata ? teraz som tehotna mam na nieco narok. z coho mi budu pocitat matersku, ci mam narok len na rodicovsky, dakujem za odpoved
@cica563 len RP 270€ a 2x rodinne pridavky
@cica563 a čomu sa čuduješ? stovky mamičiek boli mesiace na pandemických OČR...ty ako zamestnávateľ by si zamestnala v tejto dobe matku s dieťaťom? stále len druhá vlna korony + ide zima - žiadny podnikateľ si nie je istý čo bude....malé dieťa + si tehotná - šanca zamestnať sa je minimálna...inak budeš mať nárok len na to čo píšu kočky vyššie...
Jednorázovo príspevok pri narodení, rodičovský príspevok 270€ a 2x prídavok na dieťa. O zvyšok sa musí postarať otec dieťaťa.
@zibi aku nahradu za bonus? Nic take neexistuje
Neviem kolko mas rokov. Mne sa podarilo zamestnat cez projekt. Mam teraz 2 dieta a v praci zatial namna cakaju. Uvidime ako to bude dalej kedze sa pocty zvysuju
@zibi nic take nie je.
Rodicak, 2x prídavky, príspevok pri narodení dieťaťa
@veronikaszabova
@klarissa25
Myslím že tou náhradou za bonus myslela príplatok k prídavku na dieťa, ale tak či tak na to nemá narok.
@klarissa25
@zojanka
ano ten priplatok , ten je tusim 11 e
Ale neviem presne...len som to nasla ked som hladala kolko su pridavky na dieta a bonus na dieta, tak tam bol aj ten priplatok , ze to je pre tych co asi nerobia ..ale zasa ked robi partner pani co tu pisala prispevok, tak on si moze ziadat bonus o klasicky, cize je to bezpredmetne, nie?
@zibi ale to nedostane len tak...
máš nárok na to,aby sa v prvom rade o vás postaral otec/otcovia detí
Budeš mať len RP.